INEA Stadion POZNAŃ - Recenzje

Wybrane raporty fanów z wydarzeń na tym obiekcie INEA Stadion POZNAŃ

Slayer
14.10.14
Cudownie było znów usłyszeć Slayer. z mario, 14.10.14
Slayer znowu dał ognia. Zawsze przyjadę na Ich koncert. Czuje się wtedy niesamowicie. Tylko Slayer tak na mnie działa i żadna inna kapela na świecie. Do następnego razu. \,,/
Iron Maiden
24.06.14
Maiden!!! z Monika, 27.08.14
Koncert super. Iron Maiden w świetnej formie jak zawsze. Slayer i Ghost też nieźle. Świetna atmosfera. Duży plus za efekty wizualne. Oby było więcej takich koncertów. Mam nadzieje że Ironi pojawią się w naszym kraju również w przyszłym roku. Pozdrowienia dla fanów IM.
Iron Maiden
24.06.14
Wspaniałe widowisko z Bieggan, 10.08.14
Mój pierwszy koncert i jestem mile zaskoczona. Mimo iż płyty nie widać było wszystkiego koncert niesamowity!! Już czekam na ich następny koncert i mam nadzieję że następne show będzie jeszcze lepsze.
Iron Maiden
24.06.14
Iron Maiden Poznań z \m/, 27.07.14
Mój pierwszy koncert i jestem pozytywnie zaskoczony. Organizacja na najwyższym poziomie. Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń. Stewardzi bardzo uprzejmi i pomocni. Zero utrudnień i 100 skupienia na muzyce.
Iron Maiden
24.06.14
Maiden rulez! z Bart, 01.07.14
Ghost trochę śmieszny, no ale brzmienie mieli całkiem całkiem... Slayer szkoda, że jako support, bo dokładnie tak zagrali (krótko i bez większego show), do tego nagłośnienie jakieś dziwne u nich było, nie było czuć tej siły w ich kawałkach... Ale Maiden... rekompensuje wszystko :] jak zawsze z resztą - Warto nawet było iść dla nich samych... Genialny, rewelacyjny koncert ponad 2h! Jak to ujął Dickinson - będzie niezapomniany :]
Iron Maiden
24.06.14
SUPER IMPREZA!!! z Joanna, 30.06.14
Koncert życia. Iron Maiden jak zawsze cudowni. Kto nie był niech żałuje! Mam zastrzeżenia do organizatorów za sposób sprawdzania biletów. Powinny być skanowane a zostały obdarte i uszkodzone. A przecież dla większości to świetna pamiątka. Powinna być także wyznaczona strefa pogo. Dałam za bilet 299 PLN a zostałam brutalnie zepchnięta z extra miejsca. Golden mogłoby być podzielone na droższe (tuż przy scenie) i tańsze miejsca.
Iron Maiden
24.06.14
Cudowne przeżycie! z Arek, 29.06.14
Fajny koncert, Iron Maiden naprawdę dali czadu, świetne efekty. Doskonała widoczność - nawet z trubyn. Nie żałuję, że byłem!
Iron Maiden
24.06.14
Dobrze było! z Oleczka, 28.06.14
No co tu dużo mówić - prawdziwa legenda na scenie, nic dodać, nic ująć... ;) Naprawdę świetna atmosfera, a wśród fanów i młodzi i starzy i mali i duzi:) Bilet kupiłam bez zastanowienia i zdecydowanie zrobiłabym to jeszcze raz!
Iron Maiden
24.06.14
Slayer & Iron Maiden - trzeba było ... z Kieras, 27.06.14
Slayer & Iron Maiden - wiadomo zestaw wybuchowy, wszyscy już napisali ochy i achy, więc nie ma co za dużo pisać. Slayer rewelacja i w coraz lepszej formie he he (jak dobra whisky im starsza tym lepsza) - no i dźwięk jeden z lepszych jaki słyszałem na ich koncercie. IM - wiadomo klasyk, choć nie wszystkie kawałki lubię; podziwiam jednak za to, że potrafią dalej poderwać całą publikę bez względu na wiek (a nie sorki małżeństwo obok przez cały koncert siedziało ;) wyjątek??). Niestety mam zarzut ogromny do organizacji. Zapłaciłem za 2 bilety dla siebie i córy 498 zł na trybunę A (prawie 2 miechy przed imprezą), ale później widać sprzedaż nie szła. Znajomi kupili bilety 1,5 tygodnia przed koncertem na tą samą trybunę, ale sygnowaną nagle od pewnej wysokości jako B, za 3 bilety dali 477 zł - byli trzy rzędy nad nami (oczywiście na trybunie B) - zajęli miejsca zgodnie z oznaczeniem na biletach, żeby nie było wątpliwości. Sorki, ale to jest nabijanie ludzi w butelkę. A skoro już sprzedawano jakieś Iron Ticket to trzeba było tych ludzi wpuścić do Golden Circle - bo nie ma to jak ponad 25 tys. ludzi na stadionie, a w pewnej (niedużej) odległości od sceny nagle 4-5 metrowa pusta przestrzeń bez fanów - dla mnie to żenua. Niestety widać, że organizatorzy coraz częściej patrzą na kasę stąd te wszystkie GC, EE, EE do GC, VIP etc. Na miejscu organizatorów to bym przemyślał strategię cenową - bo na stadion spokojnie mogłoby wejść jeszcze z 15-20 tys. ludzi. No i na koniec oczywiście dźwięk na początku występu IM (chyba, ktoś przesadził z nagłośnieniem na gitarę rytmiczną - ani wokalu dobrze nie było słychać, ani gitary prowadzącej, a do tego wkur.... sprzężenie z głośnikami), druga rzecz to telebim po prawej - kwadracik już na Slayer, a potem to i z połowy znikał obraz. Gdzieś od połowy występu IM dopiero technicy dali radę.
Iron Maiden
24.06.14
MEGA wydarzenie! z BOSMAN, 27.06.14
25000 ludzi w jednym miejscu robi duże wrażenie. SLAYER to prawdziwa Ikona. Jako support był wspaniałym dodatkiem do dzikiego wystepu IRON MAIDEN. Niesamowity pokaz i prawdziwa uczta dla każdego fana muzyki Heavy Metal. Cieszy mnie fakt, że takie zespoły wciąż dają na występach 100 siebie. Przeżycie warte sowjej ceny.
Iron Maiden
24.06.14
Niesamowity koncert z Adele, 27.06.14
Iron Maiden jak zwykle pokazali klasę :) energiczny koncert, wymarzona setlista, wspaniali fani i atmosfera. Wrażenia pozostają jeszcze na długo długo :) polecam każdemu, nie był to mój pierwszy koncert IM i na pewno nie ostatni! Początkowo zauważalne były problemy z dźwiękiem, co po kilku utworach się poprawiło. Na fear of the dark MEGA ciarki! :)
Iron Maiden
24.06.14
\m/ z Stanisław, 27.06.14
Wydarzenie na które czekałem od dzieciństwa ;) Slayer and Iron Maiden mieszanka wybuchowa, tylko czemu tak krótko hehe ;)
Iron Maiden
24.06.14
Rewelacyjny koncert! z Karolina, 27.06.14
Koncert Iron Maiden byl rewelecayjny, ale po takim zespole nie mozna bylo spodziewac sie niczego innego. Ironi graja wspaniele, niezaleznie od miejsca, czy to na otwartej przestrzeni czy w pomieszczeniu. Jak zwykle dali swietne show muzyczne. Na scenie caly czas cos sie dzialo. To nie byl moj pierwszy koncert Iron Maiden i na pewno nie ostatni. I nawet zaawansowana ciaza mnie nie powstrzymala. Bylo cudownie!
Iron Maiden
24.06.14
Wszystkie trzy zespoły na 5 gwiazde... z Maciej, 26.06.14
Ghost BC - oryginalne (wraz ze strojami muzyków), wyśpiewane kawałki, niekoniecznie o brzmieniu metalowym. Bardzo dobrze brzmiące gitary, cos innego ... co gorąco polecam. Niekoniecznie jeszcze szeroko znani, ale pewnego dnia z pewnością będą. Slayer - no cóż tu już w zasadze od razu wszystko jasne. Thrashowy rollercoaster, wciąż z tą sama mocą i tempem. Dla koneserów marzenie. Iron Maiden - tutaj w zasadzie po prostu chciałem i zobaczyc i usłyszeć na żywca ponieważ ciężko mi powiedzieć o sobie, że jestem ich wielkim fanem. Ot, klasyka, na której jeszcze nie byłem. Refleksja jest taka, że to koncertowa maszyna do grania. Całe show w ich wykonaniu to szczyt profeski jaki mozna sobie wyobrazić. Zdecydowanie warto było tego dnia wpaść na Bułgarską.
Iron Maiden
24.06.14
Iron Maiden z Wojtek, 26.06.14
IRON MAIDEN. Co mogę powiedzieć o występie swojego ulubionego zespołu? Panowie w świetnej formie - są jak wino. Im starsi, tym lepsi. Dickinson latał po scenie niczym 20-latek. Cały zespół grał wybornie i widać było, że Panowie bardzo dobrze czują się z granym materiałem. Najlepsze fragmenty? The Prisoner, od którego zaczął się już porządny koncert, Run to the hills z Eddiem na scenie. Ciary przechodziły po całym ciele. Koncert - moim zdaniem - o wiele lepszy niż w Gdańsku w 2013r.
Iron Maiden
24.06.14
Niezapomniane chwile z Hubert, 26.06.14
Było całkiem nieźle. Dojazd i wejście bez problemów. Obsługa na wysokim poziomie. wyjście z koncertu i dostęp do komunikacji super. Sam koncert był nieziemski. Podziwiam i Ironów i Slayera za energię którą zaprezentowali w czasie koncertu. Mam znacznie mniej lat od nich ale ja chyba bym nie dał rady tak biegać.
Iron Maiden
24.06.14
I wpadłam w czarną otchłań :D z Kasia, 26.06.14
Bilety zakupione w lutym 2014, a oczekiwanie na TEN dzień było istną udręką :) Ale wreszcie jest!!!! 24.06.2014 r. dzień, który pozostanie na wieki w mojej głowie :) Najlepszy frontman świata pokazał, że nie liczy się wiek, liczy się stan ducha! Kocham Iron Maiden za ich miłość do tego co robią! I kiedy Panowie zeszli ze sceny, powstała nieopisana pustka, która trwa do dziś :) Wpadłam w czarną otchłań i tylko kolejny ich koncert w Polsce (Poznań górą), może mnie z niej wyciągnąć :D Mimo małych problemów z nagłośnieniem na początku koncertu (Maiden), nic nie zakłóciło tego wspaniałego przeżycia! Atmosfera była niesamowita, organizacja udana, punktualność na medal. A gwoli ścisłości... Ghost się spisał (podobno, bo nie zdążyłam obejrzeć), Slayer totalnie zmiażdżył wnętrzności a Iron Maiden udowodnił, że jest najlepszy :)
Iron Maiden
24.06.14
najlepsi z najlepszych!!!!! z Joanna, 26.06.14
Jak zawsze Iron Maiden stanął na wysokości zadania. Pełen profesjonalizm i klasa!! Już tęsknię, a po Gdańsku 2013 i Poznaniu już po roku, chyba będę długo czekać..... Miasto Poznań za to się nie popisało.Brak możliwości parkowania pod stadionem to wstyd. Powinni zapytać Gdańsk jak przyjmuje się gości. Tam organizacja związana z parkowaniem była na szótkę.
Slayer
24.06.14
Świetny Koncert! z Aga, 26.06.14
Slayer to Faceci z ogniem w duszy! Zagrali porywająco..... Jeśli będę miała możliwość jeszcze kiedyś być na ich koncercie to na pewno pojadę
Iron Maiden
24.06.14
Zespół z Klasą ....... z Haps, 26.06.14
Żelazne dziewice dały czadu.....nie ma jak dobry koncert heavymetalowy ...... wspaniała atmosfera ...........................
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00