PGE Narodowy Warszawa - Recenzje

PGE Narodowy Warszawa
3.8 (97 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Krzysiek, 06.08.16
Rihanna (06.08.16) - Super impreza!
Pierwszy raz na koncercie Rihanny i jestem bardzo zadowolony. Super jest posłuchać wszystkich największych hitów na żywo. Jedyny minus to nagłośnienie, momentami nic nie rozumiałem wokalistki.
agata, 06.08.16
stewardzi bardzo pomocni. ilość toalet przygotowanych dla osób na płycie wystarczająca. Dobra organizacja po koncercie aby rozładować tłum.
Rihanna (06.08.16) - udany koncert
Płyta ANTI nie należy do moich ulubionych, podoba mi się raptem kilka kawałków. Bilety na koncert kupiłam przed przesłuchaniem płyty i wcale tego nie żałuje. Bardzo pozytywnie zostałam zaskoczona doborem i aranżacją piosenek. Montaż obrazu puszczanego na telebimie był super. Koncert zaliczam do udanych.
Patryk i Kinga, 06.08.16
Obiekt super na takie koncerty. Wszystko idealnie zaplanowane. Zero kolejek przy bramach wejściowych, przy napojach, jedzeniu, przy WC. Wyjście z koncertu gdzie był cały stadion ludzi odbyło się bez kolejek i problemów. POLECAM!!
Rihanna (06.08.16) - Rihanna 2016 PGE NARODOWY
Było mega super !!!! Rihanna nas zaskoczyła bardzo pozytywnie!!! Wokal, show, ogromna scena, sam początek koncertu zrobiony na wypasie. SUPER SUPER SUPER. Stadion narodowy idealne miejsce na takie koncerty. Zero kolejek. Wszystko szybko, sprawnie.
Wacor, 28.07.15
AC/DC (28.07.15) - Warsow no Bust!
Genialny koncert genialnej grupy!!! Na Inner Barrier nagłośnienie było ok, jak ktoś chce czystych dźwięków zapraszam do filharmonii, a nie na koncert rockowy dla 65 000 fanów! Było przewspaniale. To co wyprawia AC/DC na scenie przechodzi najśmielsze wyobrażenia.
Mati, 17.10.14
Cyrk oświetlony i widoczny z daleka, na tak dużą liczbę osób dużo przestrzeni bez żadnego przepychania się, sprawne i szybkie wejście. Dobrze zorganizowany ruch choć trochę zakorkowany dojazd.
Cirque du Soleil (17.10.14) - Czysta Magia
Niesamowite i pełne Magii Show. Świetna muzyka wprowadzająca w Świat Magii a zarazem idealnie dobrana do danych występów akrobatycznych, które zapierają wdech w piersiach. Nie zabrakło także poczucia humoru. Jeśli chcesz się poczuć jak w krainie fantazji i magii to naprawdę warto się wybrać.Przedstawienie w niektórych momentach kojarzy się z Moulin Rouge. Polecam. Chętnie wybierzemy się jeszcze raz. Zapraszamy Cyrk Kooza do ponownego odwiedzenia Polski. Fajnie było by gdyby pomyślano o darmowych pamiątkach przed wejściem na spektakl np. przewodnik - informator o przedstawieniu i osobach, długopisy, breloczki itp. ;)
Ewa, 05.10.14
Byłam na występnie Cirque du Soleil w Warszawie, chciałabym Wam Wszystkim powiedzieć, że to cudowne przeżycie! To Fantastyczne co ludzie mogą osiągnąć, jakie wspaniałe widowisko to było, wszystko doskonale zorganizowane, Artyści niesamowici piękna choreografia, historia w tle, w międzyczasie wspaniałe wejście w kontakt z publicznością wejścia w trybuny wszystko dopracowane na ostatni guzik ! Gorąco polecam wszystkim.
Cirque du Soleil (05.10.14) - Ludzie mogą zrobić Wielkie Rzeczy!
Byłam na występnie Cirque du Soleil w Warszawie, chciałabym Wam Wszystkim powiedzieć, że to cudowne przeżycie! To Fantastyczne co ludzie mogą osiągnąć, jakie wspaniałe widowisko to było, wszystko doskonale zorganizowane, Artyści niesamowici piękna choreografia, historia w tle, w międzyczasie wspaniałe wejście w kontakt z publicznością wejścia w trybuny wszystko dopracowane na ostatni guzik ! Gorąco polecam wszystkim.
Gośka, 18.09.14
Cirque du Soleil (18.09.14) - Cyrk XXII wieku!
REWELACJA!!! Byłam w Amsterdamie 10 lat temu... - niezapomniane! W Warszawie też pójdę!! Z całą rodziną! Bez względu na koszty.
Dorota, 08.09.14
Windsurfing na Narodowym (08.09.14) - takie sobie
Ta impreza, w mojej ocenie, potwierdza jedynie, że grunt to dobra reklama. Pomysł i idea eventu sama w sobie nie była zła i naprawdę fajnie było zobaczyć zmagania surferów itp. Jednakże spodziewałam się czegoś więcej - tak jak prawdopodobnie większość osób, które w trakcie opuszczały stadion.
Wojtek, 07.09.14
Windsurfing na Narodowym (07.09.14) - Świetne widowisko !
Impreza zorganizowana z wielkim rozmachem i na naprawdę wysokim poziomie! Rewelacyjni zawodnicy zagwarantowali nam świetne show, a jedynym mankamentem było to, że w ogóle nie było słychać speakera podczas pracy wiatraków... Mam nadzieję, że w przyszłości ten problem zostanie rozwiązany, bo chętnie wybiorę się na kolejną tego typu imprezę.
Eve, 24.06.14
Orange Warsaw Festival (24.06.14) - piątek - zawód
wielu artystów odmówiło występu przez to przesunął się lineup. Inni artyści nie występowali o danej godzinie, tylko wcześniej, niestety nie było żadnej informacji dla uczestników festiwalu o tych zmianach przez to spóźniłam się na koncert Kings of Leon - a głównie na ich koncert przybyłam. minusem była też płatność jedynie kartą Maestro poza tym w porządku
izaaa, 20.06.14
The Kooks (20.06.14) - Niesamowity koncert na Orange Warsaw Festival!!!
Było po prostu super! Nie da się tego opisać słowami - to trzeba przeżyć !! Świetna atmosfera na całym festiwalu. Polecam !! :-)
Paweł, 17.06.14
Stadion super ale jest jednak trochę echa. Podczas pierwszego dnia nagłośnienie było źle ustawione, przed koncertem Kings of Leon coś przestawiono i później było już dobrze.
Orange Warsaw Festival (17.06.14) - Mega impreza!
Festiwal super - pierwszy raz byłem na OWF i zdecydowanie jestem zadowolony. Zestaw artystów świetnie dobrany a same koncerty na bardzo wysokim poziomie. Ogólnie rewelacja :) Jednak są dwa minusy o których trzeba wspomnieć. Pierwszy to nagłośnienie - wybitnie był problem z jego ustawieniem (trybuna D) podczas pierwszego dnia, dopiero przed koncertem Kings of Leon zostało to poprawione. Drugi minus - na stronie w dniu imprezy brakowało informacji, że na terenie festiwalu można płacić tylko kartą MasterCard. Za to już na samym terenie festiwalu nikt nie wiedział gdzie jest bankomat, czy kartę prepaid MasterCard można płacić inną kartą czy tylko gotówką - w tym temacie panowało wybitne zamieszanie wśród obsługi festiwalu.
Weronika, 16.06.14
Orange Warsaw Festival (16.06.14) - Wspaniale!
Byłam tylko na 2. dniu imprezy, więc oceniam tylko z własnej perspektywy. Festiwal był wspaniały, organizatorom udało się pozyskać najlepszych wykonawców, pod względem line-upu - idealnie. Miasteczko festiwalowe robiło wrażenie, było tam wszystko o czym można zamarzyć, każdy mógł znaleźć coś dla siebie, mogłoby tylko być otwarte do 5, nie do 3, bo mnóstwo osób jeszcze chciało się bawić. Przydałyby się także specjalne linie zkm dla powracających z imprezy w kierunku centrum. Było to naprawdę niesamowite wydarzenie. Jedynym minusem było fatalne nagłośnienie, w pewnym momencie było mi żal wykonawcy. Poza tym perfekcja i oby tak dalej za rok!
Piotr, 16.06.14
Orange Warsaw Festival (16.06.14) - OWF - krótka recenzja
Plusy: + genialny line-up, świetni artyści + nie takie drogie ceny w relacji do jakości imprezy (pod warunkiem, że skorzystało się ze wszystkich możliwych promocji jednocześnie, tj. dla klientów Orange, promocja wielkanocna) + bardzo dobrze zorganizowane wejście na strefę festiwalową, punkty informacyjne etc. + ogólnie bardzo za*****cie - nie da się tego inaczej opisać niż bez tak ekspresyjnego słowa :) Minusy: - nagłośnienie na Stadionie Narodowym - echo było tak masakryczne, że rockowe zespoły typu Queens of the Stone Age w pewnych miejscach na Płycie (a zwłaszcza na Trybunach) w ogóle nie dały się słuchać (Warsaw Stage był za to idealnie nagłośniony w tej kwestii); może bez zamkniętego dachu byłoby dużo lepiej, gdyż czasami dużo wyraźniejszy dźwięk był na zewnątrz Stadionu niż wewnątrz - ciągle włączona klimatyzacja na SN (przy takiej pogodzie, jaka była, było stanowczo za zimno) - organizacja wejścia na Płytę (wyjdziesz na chwilę coś zjeść, idź kolejne 10 minut, aby wrócić na Płytę; przejście z Warsaw Stage na Main Stage też zajmowało około 10 minut) - nakładające się świetne zespoły na Main Stage i Warsaw Stage (np. Limp Bizkit oraz Outkast) - konieczność kupienia karty MasterCard, aby kupić cokolwiek w miasteczku imprezowym - fakt, że niedzielny koncert skończył się dopiero o 3. nad ranem był mocnym ciosem i dla osób mieszkających w pobliżu SN, i dla osób, które w poniedziałek rano musiały wstać do pracy
Karolina, 15.06.14
Orange Warsaw Festival (15.06.14) - Jest Florence - jest moc!
Na OWF trafiłam głównie z powodu występu zespołu Florence + The Machine. To był mój numer jeden, ale skoro bilet już posiadałam, zobaczyłam także koncert Hurts. Co prawda, nie znałam połowy piosenek, ale atmosfera i tak była niesamowita, nie do powtórzenia. Zwłaszcza, kiedy rozbrzmiały pierwsze takty Stay. Do Florence zostało jeszcze sporo czasu, więc wraz ze znajomymi spacerowałam po obiekcie. Nie korzystałam ze zbyt wielu atrakcji ani sklepów, ale czas miło spędziliśmy siedząc na murku i rozmawiając. Im bliżej do Florence, tym bardziej niecierpliwi się robiliśmy... Więcej wrażeń i szczegółów opisane w spontanicznej relacji na blogu Zrecenzowana w platformie blogspot. :)
Gaabsson, 15.06.14
Orange Warsaw Festival (15.06.14) - 2 dni festiwalu :D
Festiwal bardzo udany,jedyny minus to pewne braki w organizacji. Koncerty wspaniałe, Kings of Leon nie samowity, wspaniały i nie zapomniany, chyba mozna przynac ze to ich najlepszy koncert. Florence and the machine koncert genialny, nie samowite wspomnienie.
Naantro, 15.06.14
Kings of Leon (15.06.14) - Kings of Leon na OWF
Koncert fantastyczny, przekrój przez wszystkie płyty muzyków, podobnie jak na krążkach również na żywo muzyka była surowa w swym brzmieniu i oddawała kunszt chłopaków. Trochę żal, że nie zagrali Beautiful War ale nie można mieć wszystkiego :)
agaolsztyn, 15.06.14
Orange Warsaw Festival (15.06.14) - wspaniała impreza
Byłam na OWF po raz pierwszy i zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona poziomem organizacji tak wielkiej imprezy. Wszędzie informacje potrzebne uczestnikowi imprezy, stewardzi kierujący ruchem i służący potrzebnymi informacjami. Zero problemu z opuszczeniem terenu imprezy po zakończonych koncertach. Ruch odbywał się płynnie i bardzo szybko wyjechałam z obiektu. Bodźce estetyczne na najwyższym poziomie dzięki wspaniałym artystom i fantastycznemu nagłośnieniu! Wspaniale!!
Agnieszka, 15.06.14
Orange Warsaw Festival (15.06.14) - Super - 14.06.2014 Florence
Było super! Poprawili w drugim dniu nagłośnienie i było słychać dobrze nawet na trybunach. Córka była na płycie i wróciła zachwycona!
kasiawrz, 09.06.14
Uwielbiam Narodowy! Akurat ta impreza miała miejsce na błoniach, które idealnie zapewniły przestrzeń dla ćwiczących, ale w środku Narodowego też jest genialnie! Widownia zapewnia super widoczność z każdego miejsca.
Reebok Fitness Camp (09.06.14) - więcej takich imprez :D
Organizatorom należą się gratulacje!!! Impreza była doskonała pod każdym względem. Rozstawienie scen, sprzęt (tu naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem ilości zapewnionego sprzętu), różnorodność zajęć, punkty z jedzeniem/piciem, nieskończona ilość Kropli Beskidu i nawet toalety wypaśne! Dosłownie nie ma się do czego przyczepić. Czekam na kolejną edycję! :)
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00