ERGO ARENA Gdańsk/Sopot - Recenzje

ERGO ARENA Gdańsk/Sopot
4.4 (213 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Krysia, 04.06.17
Przerwa była za krótka na tak dużą ilość ludzi, nikt nie zdazyl skorzystać np. z toalety czy baru a okaalo się ze fani przyjechali z całej Polski
André Rieu (04.06.17) - Nieco rozczarowany
Koncerty Andre w TV wspaniale, na żywo w Gdańsku nieco rozczarowuje Andre to mistrz kreowania atmosfery i kontaktu z widzem za dużo jednak tego gadania a za mało wspaniałej muzyki repertuar z różnej beczki i operetka i musical za mało muzyki Straussa pomimo ze orkiestra wlasnie nosi to imię
Hanna, 30.05.17
André Rieu (30.05.17) - Wspaniała impreza
Wspaniały koncert i świetna zabawa. Andre nawiązał cudowny klimat z publicznością no i oczywiście piękna muzyka.
Łukasz, 30.05.17
Bardzo dobre potraktowanie w przypadku sprzedaży biletów na nieistniejące miejsca - skierowanie do loży VIP
Hans Zimmer (30.05.17) - Świetne!
Bardzo mi się podobało. Jedynie słabo poszło Lisie Gerard - spodziewałem się więcej, momentami też było zdecydowanie za głośno, ale poza tym super!
Kazimierz, 29.05.17
Bardzo sprawna organizacja, przestrzeń, świetna akustyka,nowoczesna architektura. dobre rozwiązania komunikacyjne
André Rieu (29.05.17) - wspaniały koncert
Jestem bardzo zadowolony i wzruszony . Wspaniali artyści, dają dużo radości ludziom. Wspaniała atmosfera imprezy.
Jurek, 29.05.17
dojazd fatalny. auto radzę zostawić na dalszym parkingu i dojść na piechotę. arena ładna. widoczność i akustyka z poziomu parkietu odpowiednia
André Rieu (29.05.17) - cudowne
polecam wszystkim fanom muzyki jakiejkolwiek. Cały występ wspaniały. Artyści fantastyczni. I oczywiście Maestro Andre Rieu.
Maciej, 29.05.17
Andrea Bocelli (29.05.17) - Cinema Tour 2016
To mój drugi koncert Andrei i po raz kolejny jestem pod ogromnym wrażeniem jego występu. Koncert z okazji promocji najnowszej płyty Cinema został podzielony na dwie części. Bocelli nie odgrzewał jednak przysłowiowego kotleta, jednakże pokusił się o zaśpiewanie większości utworów z najnowszego krążka pomijając kilka swoich największych przebojów. Druga część poświęcona została klasycznym utworom operowym. Życzyłbym sobie i wszystkim widzom jak największej ilości wydarzeń tej rangi muzycznej w naszym kraju. Miejmy nadzieję, że Andrea wróci do Polski już wkrótce.
Adam, 29.05.17
André Rieu (29.05.17) - BEST OF THE BEST
Jeden z najlepszych koncertów Andre i jego orkiestry. Jak zwykle nie zawiódł i warto było przyjechać na koncert. POLECAM!!!!
Elwira, 29.05.17
Super impreza, organizacja oraz sam koncert cudowny, służcie ludziom jeszcze długie lata organizując tak wspaniałe koncerty
André Rieu (29.05.17) - Impreza przecudowna
Witam Koncert w Gdańsku przecudowny, dawno nie byłam na tak pięknym koncercie. Organizacja koncertu perfekcyjna. Tak trzymać Elwira
Krzysztof, 29.05.17
Hala super, sporo ludzi kierujących ruchem na parkingu, wyjazd obstawiony przez policję i SM, więc ogólnie duży pozytyw. Niestety, nie bardzo jest co jeść, po drugiej stronie ulicy jest pub-pizzeria, ale raczej mierna.
Hans Zimmer (29.05.17) - Udany koncert
organizacja jak najbardziej ok (nie licząc opóźnionego o ok. kwadrans rozpoczęcia koncertu), przebieg także, tyle że repertuar trochę zgrzytliwy: chyba najbardziej popularne kawałki Zimmer odrzucił, żeby zaprezentować coś innego, ale to coś trochę hałaśliwe było. Cóż, de gustibus non disputandum est, może to moje uszy za bardzo wrażliwe...
Konrad, 28.05.17
André Rieu (28.05.17) - Wspaniała Impreza!
Wydarzenie piękne, cudowne, ujmujące serca. Jak najwięcej takich koncertów. Fantastyczna orkiestra, piękna muzyka i przednia zabawa, polecam wszystkim ludziom spragnionym wrażeń i pięknych wspomnień.
Barbara, 28.05.17
André Rieu (28.05.17) - BOMBA!!!
Jestem zachwycona muzyką, oprawą, całym koncertem. Czułam się jak Kopciuszek na balu. Jeśli zastanawiasz się czy warto, to ja mówię ZDECYDOWANIE TAK!!
urszula, 28.05.17
świetne miejsce na duże imprezy pomimo trudności z dojazdem (korki), ,problemem był wjazd na parking P2 pomimo ze z wykupionym w internecie biletem obsługa nas wcześniej tam skierowała
André Rieu (28.05.17) - wspaniała impreza
Z wielką przyjemnością obejrzałam występ cenionego artysty jakim jest Andre Rieu z orkiestrą Johana Straussa i chociaż jestem jego fanką od dawna po raz pierwszy widziałam jego występ na żywo. Impreza była świetna, pomimo wykupionego biletu na parking wjazd już był zamknięty a było jeszcze 30 min do imprezy ,jest to jedyny minus,poza tym było super
Bela, 28.05.17
Bardzo, bardzo !!!!!! Atmosfera, którą stworzył artysta-znakomita. Doskonała zabawa dla uszu i oczu. Organizacja ruchu na parkingach wokół miejsca imprezy-perfekcyjna. Za całość taka porządna 6 !!!!!!
André Rieu (28.05.17) - ANRE RIEU
Mamy piękne obiekty i możemy oglądać doskonałych artystów..... Szczególnie jest to cenne kiedy, dopisuje pogoda. Tyle piękna i kunsztu w jednej pigułce. Trzeba to doceniać i cieszyć się.
Leonidas, 28.05.17
Hans Zimmer (28.05.17) - Brak słow
Brak słow by opisać koncert Hansa Zimmera który się odbył w Ergo Arenie 26.05.17 . Genialny kompozytor , genialny zespół więc i koncert musiał być genialny !
Barbara, 28.05.17
André Rieu (28.05.17) - Wspaniały Koncert
Obsługa bardzo miła i pomocna należą się duże podziękowania. Koncert naprawdę wspaniały. Jedyne minusy to duże kolejki do baru i toalety .
Ewa Kolska, 27.05.17
Hans Zimmer (27.05.17) - HANS ZIMMER LIVE ON TOUR 2017
Był to wyjątkowy koncert po prostu dla fana wielka uczta. Hans Zimmer jak zawsze w doskonałej formie. Realizacja dźwięku,wizualizacje na najwyższym poziomie . Dodatkowo był to pewnie nie tylko dla mnie ważny dzień bo bilet na koncert to prezent od syna więc podwójna moc endorfin. . Na długo zostanie mi w pamięci ta wspaniała muzyka i atmosfera w Ergo Arena Gdańsk/Sopot :) Kto nie był polecam koncert w Krakowie
Eni, 27.05.17
Hans Zimmer (27.05.17) - Magia!
Orkiestra przecudowna, niesamowity koncert, oby takich było więcej! Już nie mogę się doczekać kolejnego
Nakielanin, 27.05.17
Hans Zimmer (27.05.17) - Niesamowite przeżycie
Jesteśmy świeżo po koncercie Hansa Zimmera w Ergo Arenie, który był wydarzeniem magicznym. Niesamowita energia, od wszystkich artystów biła niesamowita pasja co nadowało niesamowitej magiczności wydarzeniu. Na plus jest też organizacja, naprawdę byłem miło zaskoczony.
James, 27.05.17
Hans Zimmer (27.05.17) - Niesamowite przeżycie. 26.05.2017 Gdańsk ERGOArena
Świetny koncert. Muzyka na żywo w wykonaniu Hansa Zimmera ma swoją magiczną moc, barwę - przenika człowieka na wylot i przenosi go w różne stany emocjonalne. Naprawdę niesamowite widowisko podparte niezłą dawką humoru charyzmatycznego Hansa Zimmera, który w przerwach pomiędzy kolejnymi utworami potrafi rozbawić publiczność i zbudować napięcie przed kolejnym utworem. Dla każdego kto zastanawia się nad tym czy warto wydać tyle kasy na bilet powiem tylko jedno - warto! Nie będziecie żałować - przeżycie jedyne w swoim rodzaju.
Aleksandra, 22.05.17
Koncert ENRIQUE 17.05 był Rewelacyjny :) Spełniłam swoje największe marzenie oraz to był najwspanialszy PREZENT urodzinowy jaki kiedykolwiek miałam. Mam co wspominać do końca życia :) Obsługa bardzo miła oraz sama atmosfera nie do opisania! Mam nadzieję, że to nie ostatni koncert w Ergo Arenie :)
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00