Hala Orbita Wrocław - Recenzje

Hala Orbita Wrocław
3.3 (16 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Krzysztof, 03.12.15
Super walki i mega oprawa ! Pełna hala i niesamowity doping fanów ! OD FEN 8 jeździmy na wszystkie gale.W Lubinie na pewno będzie jeszcze lepiej!
FEN (03.12.15) - Mega gala FEN !
Bylismy na dwóch poprzednich edycjach ! Naprawde warto gorąco polecam ! Mieszanka MMA i Kickboxingu daje niesamowity efekt
Marek, 24.06.15
Toto (24.06.15) - Udana impreza!
Dobry koncert. Muzycy pokazali się jako profesjonaliści. Zrobili to, co do nich należało. Ponad dwu godzinny koncert upłynął dosłownie w oka mgnieniu, a to świadczy o tym, że słuchało się i oglądało z wielkim zainteresowaniem. Koncert sprawnie zorganizowany. Na minus: nie wolno było wejść z kubkiem piwa - bardzo dziwne!
Agata, 12.05.13
Tarja Turunen (12.05.13) - Koncert Tarja Turunen i Mike Terrana
W dniu wczorajszym odkryłam, że wspaniały artysta i rewelacyjne show na scenie nie wystarczą aby pozostawić uczucie zadowolenia w fanach po koncercie. Byłam na wczorajszym koncercie Tarji Turunen i Mikea Terrana we Wrocławkiej hali Orbita i jestem strasznie zniesmaczona. Tarja i Mike byli wspaniali, tak samo jak orkiestra symfoniczna i chór. Zawiódł organizator DAGA. Żenująca ilość widzów była wynikiem niesamowitej ceny biletów (byłam na koncercie Tarii w Warszawie i bilet kosztował 120 zł!!!!!! a stałam pod samą sceną) oraz brak reklamy. Wraz z mężem zapłaciliśmy za bilety po 320 zł, a ci którzy mieli bilety najtańsze za 180 zł siedzieli obok nas z powodu pustek na widowni. Zapraszając do Wrocławia gwiazdy tego formatu nie umieszcza się 2 plakatów na mieście i nie reklamuje się regionalnej telewizji... To musiało być straszne dla artystów chociaż tego nie pokazali. Kiedyś zastanawiałam się dlaczego naprawdę fajni artyści zawsze jakiś cudem omijają nasze miasto na trasie koncertowej. teraz mnie olśniło. Mamy do du... agencje artystyczne organizujące koncerty!!!!
Kacper, 05.11.12
Katie Melua (05.11.12) - Genialnie!
Ten koncert to zdecydowanie było dla mnie, jak i dla mojej osoby towarzyszącej, niesamowite wydarzenie. Widoczność była dobra, bo udało się dostać dobre miejsca, akustyka odpowiednia i pozostawało tylko cieszyć się geniuszem Katie i jej zespołu... :)
blackmgr, 25.06.15
Super koncert.... bawiłem się świetnie
Marcin, 13.10.14
COMA (13.10.14) - Super!
Inna odmiana Comy, moim zdaniem równie ciekawa jak utwory czysto rockowe. Orkiestra symfoniczna naprawdę dała radę - 3h grania z jedną przerwą 15minut.
Alicja, 03.10.14
Chris Botti (03.10.14) - Niesamowity koncert, niezapomniane emocje!
Co było plusami imprezy? Przede wszystkim niesamowity magik trąbki - Chris Botti! Pełna klasa, kultura, świetna interakcja z publicznością, poza sceną bardzo przyjazny, miły i otwarty człowiek. Koncert nie ograniczył się do artysty, którym był reklamowany - oprócz Chrisa mogliśmy oglądać szereg innych gwiazd, m.in. Lucia Micarelli. Świetna atmosfera, śpiewanie przez publiczność Happy Birthday a później też Sto lat dla Stinga, bis z możliwością podejścia całej publiczności pod scenę. Możliwość otrzymania autografu, zrobienia wspólnego zdjęcia, a nawet zamienienia paru słów zarówno z Bottim jak i z innymi artystami zaraz po koncercie. Jedynym minusem była obsługa koncertu, która w trakcie utworów rozmawiała tak głośno, że przeszkadzała w odbiorze, jednak po jednym upomnieniu ze strony publiczności starali się już zachowywać cicho :)
Wrocławianin, 19.03.13
połączenie widoczności z akustyka, to chyba pomyłka. Widoczność 4 Akustyka 2 Doświadczenia z koncertu Chrisa Bottiego
Kalet, 03.12.16
Mariza (03.12.16) - Fantastyczny koncert
Piękna muzyka, fantastyczny głos, cudowny kontakt z publicznością. Tym samym ogromne przeżycia gwarantowane. Polecam !!!
Achim, 01.12.16
Miejsce świetnie nadaje się na wydarzenia sportowe, ale zupełnie nie na koncerty. Tragicznie zorganizowany parking w kontekście dużych imprez -przez ponad godzinę odkąd wsiadłem do samochodu nie ruszyłem nawet o metr z miejsca parkingowego.
Mariza (01.12.16) - rewelacyjny koncert
Mimo, że koncert odbył się w hali sportowej, udało się stworzyć klimat. Było zarówno nastrojowo jak i energetycznie, wspaniale oddane emocje ze sceny. Na koniec Mariza wyszła do publiczności osobiście się z nią pożegnać, co było ujmujące. Wielki profesjonalizm, wspaniały koncert.
Bartek, 15.02.15
No cóż - hala Orbita dość przeciętna. Wolę zdecydowanie Halę Stulecia, no i liczę bardzo, że NFM podniesie poziom i rangę imprez.
Chris Botti (15.02.15) - Jak zwykle wspaniale
Koncert Chrisa Bottiego jak zwykle na świetnym poziomie i z fantastycznymi muzykami. Cóż - to już będzie stała pozycja koncertowa dla mnie.
Sadeju, 30.11.16
Niewygodne krzesełka, brak klimatyzacji, zakorkowana droga dojazdowa, brak miejsc parkingowych, hałasy dobiegające od strony korytarxy i chyba lodowiska.
Mariza (30.11.16) - R-E-W-E-L-A-C-J-A
Najpiękniejszy koncert mojego życia! Mariza jest prawdziwą czarodziejką:potrafi doskonale czarować głosem i przenosić słuchaczy w swój świat fado. Rozkochałam się w jej głosie i osobowości. Widać było, że doskonale się z nami bawiła i była wdzięczna każdej osobie na sali, że chciała wejść w jej świat. Uścisnęłam jej rękę i to przeżycie zostanie ze mną na zawsze!
BEATA, 14.10.13
Vaya Con Dios (14.10.13) - Trochę szkoda...
Zupełnie nietrafione miejsce na ich występ i to z takim repertuarem ! Bardziej nadawałaby się do tego jakaś sala klubowa , przecież takich nie brakuje we Wro , niż hala sportowa . Słabe nagłośnienie , oszczędna scena i światła , no i te krzesełka , na których siedzieli wokalistka i chórek i śpiewali , to pasuje akurat do klubu. Dlatego nie porwali publiczności ! Ewidentna zamiana JAKOŚCI na ILOŚĆ ( kasy) !!!
double-m, 11.10.13
Koszmarna organizacja. Nikt z obsługi nie wiedział, gdzie jest sektor B3, nie wspominając już o rzędach z serii M. Krzesełka są tragiczne!!! Niestety jeśli chodzi o usługi na miejscu to również nie ma czego pochwalić. Jedno malutkie stanowisko z goframi, popcornem i kilkoma napojami dosłownie. Generalnie bardzo kiepsko.
Vaya Con Dios (11.10.13) - Spodziewałem się czegoś więcej.
O ile wszystkie najbardziej znane i oczekiwane piosenki zagrano, niektóre w innych aranżacjach, o tyle czegoś mi brakowało. Zespół nie porwał publiczności, poza ostatnim kawałkiem na pożegnanie. Polska publiczność jeszcze zdaje się zbyt biernie brać udział w siedzących koncertach, jednak mimo wszystko to na artyście spoczywa obowiązek rozruszania imprezy. Mimo wszystko cieszę się, że poszedłem. Szczególnie, że to pożegnalna trasa zespołu. Szkoda tylko, że nie było nic, co powodowałoby ciarki. No może poza wyjątkowym, gościnnym występem Marianne Aya Omac.
Kaja, 20.09.17
Kayah (20.09.17) - PRZE!PRZE!PRZE!PRZE-PIĘKNE WYDARZENIE!
Piękny, porywający koncert! Pełen radości, flow,uśmiechu i śmiechu! Artyści wspaniali! Mimo słabej akustyki ... i dźwięku , której winą można obarczyć tylko i wyłącznie miejsce koncertu Kayah pokazała na co ją stać! rewelacja!
Mirosław, 24.06.15
Fatalna blaszana akustyka. W tym obiekcie nie należy organizować koncertów. Parking przy hali wypełnił się bardzo szybko. Ci co przyjechali 40 minut przed koncertem musieli szukać miejsca do zaparkowania na okolicznych osiedlach.
Toto (24.06.15) - ToTo hala Orbita
Fatalna akustyka tej hali popsuła koncert. Zespół w bardzo dobrej formie. Utwory z nowej płyty, moim zdaniem, wypadły świetnie.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00