Sala Ziemi MTP Poznań - Recenzje

Sala Ziemi MTP Poznań
4.2 (65 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

LunarZ, 01.05.17
Pyrkon (01.05.17) - Genialny Festiwal
Profesjonalnie zorganizowany , pełen atrakcji na najwyższym poziomie , każdy znajdzie coś dla siebie
Miki, 30.04.17
Pyrkon (30.04.17) - Było super !
Kolejny raz nie zawiodłem się! Warto było przyjechać , fantastyczne prelekcje i niesamowici ludzie , dobrze dobrany termin.
Juradan, 05.04.17
Raz Dwa Trzy (05.04.17) - Koncert wart obejrzenia i wysłuchania
Bardzo dobry koncert. Bardzo dobry odbiór koncertu przez Widownię. Jeżeli do tego dodamy pierwszy tak ciepły wiosenny wieczór to cóż więcej trzeba dla relaksu.
Magdalena, 04.04.17
Perfect (04.04.17) - Perfect w każdym calu
Niesamowity czad rockowy! Przypomniały mi się młode lata i szaleństwa na koncertach lat 80 tych. Śpiewanie kawałków Perfectu z Grzegorzem Markowskim bezcenne.
Przemo, 23.03.17
Zbigniew Wodecki (23.03.17) - Wodecki Mój Jubileusz
Super wydarzenie. Piękna sala. Warto. Artysta z którym nudzić się nie będziecie. Rewelka. Gość specjalny Zdzisława Sośnicka - potęga głosu. Szukam już kolejnej imprezy na tej sali.
Matylda, 17.02.17
Czysto i w miare przestrzennie. W mojej ocenie krzesła na dole powinny nie stac w rzędzie tylko na na przestrzał.
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (17.02.17) - Super widowisko
Wspaniali artyści, wszystko na wysokim poziomie, technika tańca, stroje, orkiestra. Bardzo wszystkim polecam. Jeden minus dla organizatora ponieważ miałam 5 zdublowanych biletów i otrzymaliśmy inne miejsca niż zakupione, gdzie w naszej ocenie miejsca te nie dały komfortu oglądania.
kasia, 16.02.17
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (16.02.17) - Rewelacyjny występ
Doskonały występ !!! Artyści na wysokim poziomie, niewiarygodny warsztat, piękne stroje, niecodzienna muzyka i niesamowity taniec !!! Po prostu trzeba to obejrzeć, polecam
Agnieszka, 15.02.17
Grzegorz Turnau (15.02.17) - Niesamowity koncert
Grzegorz Turnau w świetnej formie! Niezapomniane przeboje jak i utwory nieco mniej znane. Dodatkowo utwory anglojęzyczne (np. Johna Lennona) przygotowane specjalnie na Walentynki. Koncert świetnie nagłośniony, człowiek mógł się wprost zanurzyć w muzyce :)
Paweł, 05.12.16
Zbigniew Wodecki (05.12.16) - Świetny koncert!!!!
Muzykę Zbigniewa Wodeckiego uwielbiam od kolyski,dlatego tez radosc ma byla wielka gdy zawital on 3.12 do Poznania na koncert. Jest swietny,muzyka,jego osoba,umiejetnie wplecione zarty przerywniki. Bomba rewelacja,juz nie mozemy sie doczekac do marcowego koncertu z orkiestra symfoniczna.
Wilk 15, 04.12.16
Zbigniew Wodecki (04.12.16) - Super koncert i zabawa
Z okazji urodzin mojej żony zakupiłem bilety na koncert Zbigniewa Wodeckiego. Pomimo kiepskiej mojej orientacji dotyczącej dokonań muzycznych Pana Zbyszka kierowałem się tylko tym, że miałem okazję spotkać go kilka razy na stacji benzynowej w drodze do Szczecina, gdzie zdobył moją sympatię. Gorąco polecam koncert, wspaniała uczta muzyczna w zabawnej oprawie.
Wojciech Cezary Podgórski, 24.04.16
Profesjonalne miejsce - a miejsca siedzące tym razem - adekwatne do poziomu, typu sztuki i koniecznych warunków odbioru muzyki Stevena Wilsona
Steven Wilson (24.04.16) - Hiper wyrafinowana progresja
Od kiedy odkryłem 6/7 lat temu Porcupine Tree - uznałem, że prawdziwa muzyka współczesna jeszcze nie zginęła. Ale od kiedy Steven Wilson rozpoczął solową drogę artystyczną - zrozmiałem, ze dzieją się rzeczy bardzo ważne. A gdy jeszcze zdałem sobie sprawę z jakich źródeł wyrastają muzycy, z którymi współpracuje - stało się oczywiste, że to coś w rodzaju order of things. Metaphysical Music Pro Axis ... .. . Adam Holzman - i Miles Davis czy Guthrie Govan i Asia czy też Dave Kilminster - Roger Waters - a sam Steven - m.in. King Crimson - historiozoficzny porządek rzeczy. Steven Wilson to artysta, który obecnie i raczej na bardzo długo wyznaczać będzie poziom w/w rzeczy - reszta jest milczeniem ... .. . Art is Truth ... .. . a bardzo wyrafinowany koncert w stylu minimax - w Poznaniu w MTP - w rewelacyjnej sali - w pełni to potwierdził - osobiście dla mnie już po raz trzeci ... .. . genialna - bardzo wyszukana muzyka ... .. . Wojciech Cezary Podgórski
Jakub, 19.04.16
Steven Wilson (19.04.16) - Najlepszy koncert od czasów Yes w SPODKU
Tego się nie da opisać.Przede wszystkim nagłośnienie - rewelacyjne,słychać wszystko,nawet w głośnych fragmentach można było usłyszeć pianino,albo gitarę akustyczną.Tak dobre nagłośnienie ostatnio słyszałem w Katowicach na koncercie YES z orkiestrą symfoniczną.Muzyka zaś broni się sama,tylko żal,że tak mało ludzi jest zainteresowanych tego typu muzyką.Podobnie było na Transatlantic w Poznaniu.Bardzo się cieszę,że Wilson wziął do ekipy Dava Kilminstera.Warto wspomnieć,że grał on również na koncertach z Rogerem Watersem.Jest to bardzo dobry gitarzysta.Poznałem go z lekcji gry na gitarze,gdzie uczył grać utwory m.innymi Steva Vaia.Co do samego Wilsona,jest on dla mnie postacią numer jeden na świecie.Jego muzyka jest świeża,nowatorska,bardzo klimatyczna.Oczywiście nie jest pozbawiona elementów jakie znamy z lat 70-tych.Myslę o zespołach typu Pink Floyd,Yes, King Crimson,ale tego się nie uniknie,a czerpanie z idealnych wzorców wychodzi Wilsonowi tylko na dobre.Mało teraz jest zespołow grających dobrą muzykę.Większości z nich chodzi tylko o kasę i potrafią zniżyć się do poziomu nawet dna, aby trafić do jak najszerszej publiczności.Muzyka Stevena Wilsona nigdy nie będzie się sprzedawać tak jak innych wykonawców typu np. Disco Polo,bo przy niej nie da się sprzątać,myć garów itp.Ją trzeba kochać,przeżywać,analizować,a przede wszystkim słuchać, nutka po nutce.Steven oby tak dalej.
Grzegorz, 05.04.16
Matt Dusk (05.04.16) - Super wydarzenie
Bardzo przemyślany repertuar. Wspaniałe wykonania utworów. Muzycy bardzo profesjonalni. Atmosfera koncertu i sala bardzo fajna.
Andrzej, 11.02.16
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (11.02.16) - Wspaniała energetyczna impreza
Tak energetycznego spektaklu, który był w wykonaniu na żywo nie widziałem. Efekt ich wulkanicznego występu można było zobaczyć na twarzach ludzi, którzy gromkimi oklaskami nagradzali występ.
Roma, 13.01.16
Najlepsza sala w Poznaniu!
Ewa, 16.11.15
Przestronna sala z dogodnym parkingiem. Dobra widocznośc, choc nie polecam pierwszych rzędów, bo gdy fani zaczęli tańczyć przed sceną, raczej blokowali widok. Parę rzędów dalej było zatem lepsza opcją. Ogólnie naprawdę pozytywne wrażenia! Czekam na następny koncert!
THE ORCHESTRA starring ELO former members (16.11.15) - Super koncert!
Rewelacyjny koncert, znakomita atmosfera, dobre miejsca (rząd G). Muzycy grali non stop same porywające kawałki, swoje największe hity. Jakość wykonania była niezwykle bliska jakości nagraniowej. Akustyka nie zawiodła. Można było tańczyć przed sceną, do czego zresztą, muzycy zachęcali. Wywiązała się super zabawa. Koncert wart zapamiętania na długie lata.
Anna, 10.10.15
Czesław Mozil (10.10.15) - Koncert w Poznaniu
Koncert był bardzo udany, oprawa muzyczna bez zastrzeżeń. Sama organizacja koncertu również. Jednak było coś, co nie do końca było fair. Mimo wyraźnie zaznaczonych miejscówek, kontroler biletów sprawdzał, z jakiej kategorii cenowej jest bilet i nie odsyłał do faktycznych miejsc, tylko mówił: do 10 rzędu dowolnie wybrane miejsce. Osobiście miałam rząd pierwszy i tylko dlatego, że wchodziłam na początku udało mi się tam usiąść. Gdybym wchodziła ostatnia mogłabym o tym tylko pomarzyć. Skoro kupuje bilet z określonym miejscem to właśnie takie chce. Nie po to czaiłam się na pierwszy rząd, żeby siedzieć w 9. Jest to duże niedopatrzenie i uwaga na przyszłość.
Tomasz, 30.01.15
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (30.01.15) - Fantastyczne widowisko!
Gruziński Balet Narodowy dostarczył nam niezapomnianych przeżyć. Piękne stroje, ciekawa choreografia, energetyczna muzyka i niezwykły taniec - to wszystko mieliśmy na scenie Sali Ziemi w Poznaniu. Jedyny minus to brak jakiejkolwiek scenografii - tło stanowiły te same panele co na każdej innej konferencji. Sama Sala bardzo nowoczesna ale w kwestii choreografii się nie postarano. Jednak samo widowisko wspaniałe i godne polecenia!
Atena, 22.12.14
Gregorian (22.12.14) - Wspaniały koncert
Doskonały koncert wprowadzający w magiczny czas Świąt. Fantastyczna akustyka, brzmienie wykonawców, choreografia całego koncertu pozostawia niesamowite wrażenie. Koncert godny polecenia
agata, 23.11.14
Yamato (23.11.14) - Yamato
YAMATO rewelacyjny!!!JAK ZWYKLE NIESTETY NA KONCERCIE ZGUBIŁAM ZEGAREK,NIE JEST DUZO WART JESLI CHODZI O PIENIĄDZE ALE MA DLA MNIE WARTOŚĆ SENTYMENTALNA,TO,PAMIATKĄ,GDYBY KTOŚ Z FANÓW KTÓRZY BYL NA TYM KONCERCIE ZNALAZŁ I ZECHCIAŁ ODDAĆ PRZEWIDZIAŁAM NAGRODĘ.Z GORY DZIĘKUJĘ.KONTAKT agaelkol@op.pl
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00