INEA Stadion POZNAŃ - Recenzje

INEA Stadion POZNAŃ
3.9 (71 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Monika, 27.08.14
Iron Maiden (27.08.14) - Maiden!!!
Koncert super. Iron Maiden w świetnej formie jak zawsze. Slayer i Ghost też nieźle. Świetna atmosfera. Duży plus za efekty wizualne. Oby było więcej takich koncertów. Mam nadzieje że Ironi pojawią się w naszym kraju również w przyszłym roku. Pozdrowienia dla fanów IM.
Arek, 29.06.14
Iron Maiden (29.06.14) - Cudowne przeżycie!
Fajny koncert, Iron Maiden naprawdę dali czadu, świetne efekty. Doskonała widoczność - nawet z trubyn. Nie żałuję, że byłem!
Kieras, 27.06.14
Można było zwiększyć ilość obsługi i punktów, wszędzie mega kolejki, pomimo, że połowa fanów siedziała przed stadionem - ale najbardziej rewelacyjnie wyglądała wężyk na murawie (dobre pewnie 100 m) do punktu z piwem już w trakcie występu Slayera. Zamknięty parking (sic!) i brak innych w okolicy, trzeba było, nie znając zachowań miejscowych niebieskich i czarnych, ustawiać się gdzie popadnie.
Iron Maiden (27.06.14) - Slayer & Iron Maiden - trzeba było być!!!
Slayer & Iron Maiden - wiadomo zestaw wybuchowy, wszyscy już napisali ochy i achy, więc nie ma co za dużo pisać. Slayer rewelacja i w coraz lepszej formie he he (jak dobra whisky im starsza tym lepsza) - no i dźwięk jeden z lepszych jaki słyszałem na ich koncercie. IM - wiadomo klasyk, choć nie wszystkie kawałki lubię; podziwiam jednak za to, że potrafią dalej poderwać całą publikę bez względu na wiek (a nie sorki małżeństwo obok przez cały koncert siedziało ;) wyjątek??). Niestety mam zarzut ogromny do organizacji. Zapłaciłem za 2 bilety dla siebie i córy 498 zł na trybunę A (prawie 2 miechy przed imprezą), ale później widać sprzedaż nie szła. Znajomi kupili bilety 1,5 tygodnia przed koncertem na tą samą trybunę, ale sygnowaną nagle od pewnej wysokości jako B, za 3 bilety dali 477 zł - byli trzy rzędy nad nami (oczywiście na trybunie B) - zajęli miejsca zgodnie z oznaczeniem na biletach, żeby nie było wątpliwości. Sorki, ale to jest nabijanie ludzi w butelkę. A skoro już sprzedawano jakieś Iron Ticket to trzeba było tych ludzi wpuścić do Golden Circle - bo nie ma to jak ponad 25 tys. ludzi na stadionie, a w pewnej (niedużej) odległości od sceny nagle 4-5 metrowa pusta przestrzeń bez fanów - dla mnie to żenua. Niestety widać, że organizatorzy coraz częściej patrzą na kasę stąd te wszystkie GC, EE, EE do GC, VIP etc. Na miejscu organizatorów to bym przemyślał strategię cenową - bo na stadion spokojnie mogłoby wejść jeszcze z 15-20 tys. ludzi. No i na koniec oczywiście dźwięk na początku występu IM (chyba, ktoś przesadził z nagłośnieniem na gitarę rytmiczną - ani wokalu dobrze nie było słychać, ani gitary prowadzącej, a do tego wkur.... sprzężenie z głośnikami), druga rzecz to telebim po prawej - kwadracik już na Slayer, a potem to i z połowy znikał obraz. Gdzieś od połowy występu IM dopiero technicy dali radę.
Adele, 27.06.14
Iron Maiden (27.06.14) - Niesamowity koncert
Iron Maiden jak zwykle pokazali klasę :) energiczny koncert, wymarzona setlista, wspaniali fani i atmosfera. Wrażenia pozostają jeszcze na długo długo :) polecam każdemu, nie był to mój pierwszy koncert IM i na pewno nie ostatni! Początkowo zauważalne były problemy z dźwiękiem, co po kilku utworach się poprawiło. Na fear of the dark MEGA ciarki! :)
Karolina, 27.06.14
Bardzo fajne miejsce na organizowanie koncertow. Dobra widocznosc na scene, gdyby jednak ktos nie widzial dobrze sceny, to zawszze moze sledzic to co dzieje sie na telebimach. Bardzo duzo czystych toalet. Mozna bylo smacznie zjesc, piwa tez widzialam nie brakowalo. Jedyny minus to dosc slabe oznakowanie ktoredy dostac sie np. na plyte.
Iron Maiden (27.06.14) - Rewelacyjny koncert!
Koncert Iron Maiden byl rewelecayjny, ale po takim zespole nie mozna bylo spodziewac sie niczego innego. Ironi graja wspaniele, niezaleznie od miejsca, czy to na otwartej przestrzeni czy w pomieszczeniu. Jak zwykle dali swietne show muzyczne. Na scenie caly czas cos sie dzialo. To nie byl moj pierwszy koncert Iron Maiden i na pewno nie ostatni. I nawet zaawansowana ciaza mnie nie powstrzymala. Bylo cudownie!
Wojtek, 26.06.14
Iron Maiden (26.06.14) - Iron Maiden
IRON MAIDEN. Co mogę powiedzieć o występie swojego ulubionego zespołu? Panowie w świetnej formie - są jak wino. Im starsi, tym lepsi. Dickinson latał po scenie niczym 20-latek. Cały zespół grał wybornie i widać było, że Panowie bardzo dobrze czują się z granym materiałem. Najlepsze fragmenty? The Prisoner, od którego zaczął się już porządny koncert, Run to the hills z Eddiem na scenie. Ciary przechodziły po całym ciele. Koncert - moim zdaniem - o wiele lepszy niż w Gdańsku w 2013r.
Hubert, 26.06.14
Dojazd do obiektu łatwy, kilka linii tramwajowych i autobusowych. Sąsiedztwo stadionu jest przestronnym placem gdzie ze spokojem zmieściło się tyle ludzi przed koncertem. Nie było ścisku, przepychanek itd. Wejście na obiekt bezproblemowe. Nikt nie stał w kolejkach, nikt nie czekał. Po prostu wchodziło się z marszu. Komunikacja na wysokim stadionie. Mnóstwo ludzi z obsługi, rzetelnie poinformowanych, odpowiedzieli na wszystkie nasze pytania :-) a nie było ich mało. Pełna kultura, zero jakiejkolwiek spinki itp. o dziwo krzesełka czyste, nie połamane. Klatki schodowe czyste ogólnie obiekt na poziomie - dobrze przygotowany. Mnóstwo punktów gastronomicznych, chociaż jak była przerwa i wszyscy zapragnęli zamoczyć usta w piwsku :-) to zrobiła się kolejka. Ale i tak niebotycznie mniejsza niż na Openerze czy Orange Festivalu. Koncert fajny, obsługa nie rzucała się w oczy. Wyjście z obiektu bezproblemowe. Klatki szerokie, nic się nie korkowało. Ogólnie super obiekt na tego typu imprezy.
Iron Maiden (26.06.14) - Niezapomniane chwile
Było całkiem nieźle. Dojazd i wejście bez problemów. Obsługa na wysokim poziomie. wyjście z koncertu i dostęp do komunikacji super. Sam koncert był nieziemski. Podziwiam i Ironów i Slayera za energię którą zaprezentowali w czasie koncertu. Mam znacznie mniej lat od nich ale ja chyba bym nie dał rady tak biegać.
Krzysiek, 26.06.14
Iron Maiden (26.06.14) - Koncert świetny
Witam. Koncert jak zawsze IRON!! niesamowici!! Genialny koncert. Slayer też zagrał świetnie. Ogólnie bardzo mi się podobało. Organizacja itd wszystko na najwyższym poziomie. Pozostaje tylko jeden poważny MINUS! Golden circle był wielki i prawie pusty! Barierki mogły spokojnie stanąć 3-4 metry bliżej sceny wtedy widzowie z płyty mieliby dużo lepsze warunki do zabawy na koncertach, a tym w golden circle w niczym by to nie przeszkodziło. Abstrachując od tego, że ceny na GC były absurdalnie wysokie 300 zł w porównaniu z płytą 170 to przepaść. Gdyby nie ten gigantyczny GC spowodowany zachłannością organizatorów to dałbym 5 gwiazdek, a tak daję tylko 3
Iron Maiden still Rulez, 26.06.14
Iron Maiden (26.06.14) - Iron Maide Iron Maiden
Zajebiste wydarzenie. Jedyny minus wg mnie to źle ustawione nagłośnienie. Sam event turbo power super.
Burza, 26.06.14
Iron Maiden (26.06.14) - Genialny koncert!
To mój czwarty koncert Maidenów i tak sobie myślę, że chyba najlepszy z nich. Panowie są w doskonałej kondycji i dali z siebie wszystko. Atmosfera niesamowita, a organizacja przebiegła bez większych zgrzytów, bardzo punktualnie. Co do nagłośnienia - podczas występu Slayera faktycznie wszystko zlewało się w jedną ścianę dźwięku, wokal pozostał gdzieś tam z tyłu. Podczas koncertu Maidenów już nie miałam takiego wrażenia, choć wokal dalej pozostawał jakby wycofany w stosunku do instrumentów. Jednak przemówienia Brucea między utworami, o dziwo, rozumiałam bez najmniejszych problemów (na poprzednich występach można było o tym pomarzyć, a to raczej nie kwestia mojego angielskiego :P). Minus za zepsuty prawy telebim, który naprawiono dopiero pod koniec koncertu. I cóż, pozostaje mi jedynie żałować, że po niespełna dwóch godzinach nastąpił koniec i teraz tylko czekać na następną okazję....
Robert, 26.06.14
Iron Maiden (26.06.14) - Rewelacja
Bardzo dobry koncert , Iron Maiden nadal (mimo upływu lat) jest kapelą która potrafi rozpalić publiczność - po prostu ogień !
iro, 26.06.14
Iron Maiden (26.06.14) - Udana impreza
Naglosnienie dosyc dobre - wszystkie zespoly daly rade. Iron zagral swietny koncert - dobry kontakt z publicznoscia...
bumba, 26.06.14
Iron Maiden (26.06.14) - kapitalny koncert
kapitalna impreza i jak zwykle wspaniali iron maiden było super!!!!! atmosfera wspaniałe i ten show ekstra
Maciek, 25.06.14
Iron Maiden (25.06.14) - SUPER KONCERT!!!
Super koncert, przeżycie niesamowite, gdybyście mogli to powtórzyć, za tydzień zjawiam się ponownie. Pozdrawiam. FAN. Kapela pokazała wszystko, co najpiękniejsze.
Cudowny, 25.06.14
Iron Maiden (25.06.14) - Wspaniały koncert
Koncert był świetny, wrażeń nie da się opisać, trzeba tam było po prostu być. Pewnym minusem była nienajlepsza akustyka ale atmosfera była świetna.
piotrek, 25.06.14
Organizacyjnie bardzo dobrze, zrozumienie i uśmiech obsługi. Jedyny minus to parkowanie, wielki plac przy stadionie pusty i zamknięty, a informacji o parkingach żadnych. Na szczęście na okolicznych ulicach można było zostawić auto.
Iron Maiden (25.06.14) - mega impreza
Jestem pod wrażeniem formy weteranów ze Slayer i Iron Maiden. Ilość widzów i atmosfera też chyba też uskrzydliły artystów. Iron Maiden nigdy dosyć, wiadomo co się będzie działo i co zagrają a wciąż chce się ich oglądać. Jedna uwaga, odpowiedzialny za dźwięk mógłby się bardziej przyłożyć.
Farmer, 25.06.14
Miejsce wspaniałe, zakaz wnoszenia napojów takich samych jakie były do kupienia obniżył moją ocenę dotyczącą usług na miejscu.
Iron Maiden (25.06.14) - Zarąbiście
Na początku grał Ghost i jak dla mnie to była jakaś masakra - wyszedł gościu w czapce biskupa i przez godzinę wrzeszczał w rytmie disco polo: Lucyfeeeeeeeeer, iyiyiyiyiyiyiy, Lucyfeeeeeeeeer. Na szczęście potem wyszedł na scenę Slayer i trochę podratował sytuację. Przyszedłem na ten koncert głównie dla Slayera, gdyż jestem ich wielkim fanem, natomiast Iron Maiden jakoś nigdy nie podchodziło mi do gustu, jednak dali takiego czadu i wytworzyła się tak zarąbista atmosfera że zmieniłem co do nich zdanie. W skrócie Ghosta nie chcę więcej słyszeć ani widzieć, Slayer grał super, a Iron Maiden dał czadu. Organizacja również była świetnie załatwiona, (przede wszystkim kible były wspaniałe :D), na każdym skręcie stały osoby odpowiedzialne za pokierowanie każdego na swoje miejsce, podczas koncertu widać było ratowników i ochronę, po koncercie podstawiono autobusy, a policja sterowała ruchem. Jedynym minusem był zakaz wnoszenia własnych butelek powyżej jakiejś tam pojemności. Rozumiem taki zakaz, gdyż byłem na imprezach na których zakazywano wnoszenia butelek, aby przypadkiem nikt nimi nie rzucał. Jednak na miejscu można było kupić dokładnie takie same butelki, jakie przed wejściem kazano wyrzucić. Całość oceniam na 5 gwiazdek, właśnie z tego powodu, że to w końcu świetnie zorganizowany koncert na którym grali Slayer i Iron Maiden.
Heaven can waits, 25.06.14
Iron Maiden (25.06.14) - Koncert rewelacja organizacja 4+
Mały minus za kretyńskie zasady Tu wolno a tu nie wolno wnosić piwa Skoro było ono sprzedawane na płycie to czemu nie mogę poruszać się swobodnie z piwem po całym obiekcie? Poza tym dobra organizacja. No a koncert, trzeba było być.
Marek, 25.06.14
Koncert jaki dał IRON MAIDEN - MEGA WIDOWISKO, niestety organizator dał ciała , małe problemy z nagłośnieniem a co gorsze, po jaką cholerę sprzedają bilety na trybunach blisko sceny jak widać tylko front sceny, nie całą. Jak widać ktoś nie ogarnia jak przygotować scenę i miejsca tak aby wszyscy czerpali przyjemny widok z występu... co śmieszniejsze, jak zamawiałem bilet zamówiłem w innym miejscu na trybunie z daleka od sceny by widzieć lepiej całą scenę a znalazłem się z drugiej stronie stadionu bliżej sceny... niezły bałagan ale przynajmniej IRON MAIDEN nie zawiedli ... UP THE IRONS !!!
Krzysztof, 25.06.14
Iron Maiden (25.06.14) - Koncert świetny, organizacja już mniej
Do artystów - żadnych zastrzeżeń. Przyczepić się można do idiotycznej organizacji wejścia na stadion. Obiekt w Poznaniu posiada wiele wejść, które pozwalają rozładować kolejki i rozrzedzić tłum - organizator postanowił jednak sztucznie wyznaczyć bramy wejściowe przy pomocy metalowych barierek i tymczasowego ogrodzenia. Efekt był taki, że do wejścia w narożniku trybuny trzeba było wchodzić od przeciwległego narożnik, niemalże okrążając stadion. Tworzył się w ten sposób sztuczny tłok. Poznańskie MPK też nie podołało zadaniu - dużo autobusów, które miały być bardziej pojemne, jeździło w najkrótszej wersji przez co były przeładowane. Kilka także w ogóle nie przyjechało zgodnie z rozkładem.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00