Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej GDYNIA - Recenzje

Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej GDYNIA
4.7 (7 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Renia, 03.01.17
Moscow City Ballet (03.01.17) - Wspaniała!!!!!
Jestem bardzo szczęśliwa, że mogłam zobaczyć ten przepiękny występ Moscow City Ballet - w Jeziorze Łabędzim. Coś pięknego!!! Wielka klasa!!!
Krzysztof, 23.11.16
Yamato (23.11.16) - Nie tylko bębnienie
Udając się na występ myślałem, że będą tylko walić w bębny, będzie głośno, rytmicznie i tyle. Na samym początku zonk, gdyż na scenie nie było dużego, dwustronnego bębna który często widać na zdjęciach i plakatach. Początek to występ rytmiczno-baletowy, czyli to czego się spodziewałem. A potem niespodzianka. Wciągają publiczność w mini gry i opowieści. Polecam.
Liza, 28.02.16
Moscow City Ballet (28.02.16) - Niesamowity występ! - ,,Romeo i Julia
Zachwycający występ, przepiękny ballet, choreografia, bajeczny klimat, rewelacyjna muzyka, która wprowadza widza w szekspirowski klimat, piękne kreacje. Warto, polecam gorąco. :)
Agnieszka, 21.12.15
Balet Dziadek do orzechów (21.12.15) - Wielki kunszt!
Szacunek dla tancerzy. Włożyli dużo pracy, aby stworzyć takie widowisko. Piękne kostiumy, oprawa muzyczna, ale przede wszystkim piękne wykonanie. Balet zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. W przyszłym roku wybieram się ponownie na Jezioro Łabędzie, które też nie ma sobie równych w wykonaniu Moscow City Ballet. Polecam gorąco!
wojtek, 22.12.14
Moscow City Ballet (22.12.14) - wspaniałt balet
po prostu trzeba iść i zobaczyć . przeżycie duchowe i uczta dla ciała. co prawda to nie Bolszoj w moskwie ale pięknie pięknie...........
AdamS, 26.11.14
Fajne sympatyczne miejsce , godne polecenia z odpowiednią infrastukturą. Jedynym problemem jet mała ilość miejsc parkingowych
Yamato (26.11.14) - Rewelacja
Super widowisko, wspaniały kontakt z publicznością mimo różnic kulturowych Polecam , chętnie obejrzę podobne widowisko
nick91, 23.12.14
Moscow City Ballet (23.12.14) - Polecam!
Długo czekałam na występ Moscow City Ballet. Nie zawiodłam się - wspaniali tancerze, choreografia, widowisko i do tego przepiękna muzyka Czajkowskiego. Polecam każdemu, szczególnie przed świętami! :)
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00