ICE Kraków Congress Centre - Recenzje

ICE Kraków Congress Centre
4.4 (135 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Arek, 15.10.17
Dianne Reeves (15.10.17) - Fenomenalne!
Znakomici Artyści, Znakomita akustyka ICE. Nie wahajcie się ani chwili żeby iść na koncert Dianne Reeves. Bajka!
Paulo, 28.07.17
Najlepsze imprezy to tylko ICE ! Obiekt na miarę XXI wieku. http://www.kscc.pl/
Andrzej, 19.06.17
Niedzielny występ Ani Dąbrowskiej byłby wspaniały ale 20 decybeli ciszej. Operatorzy przy konsolach od wzmacniaczy i sterowania oświetlenia LED-owego popisywali się swoimi umiejętnościami manualnymi kręcąc gałkami potencjometrów na mikserze ile się dało . Panowie operatorzy !.. głośniej nie znaczy lepiej , siepanie promieniami gdzie popadnie po sali nie zwiększa nastroju publiki. Wszystkie te zabiegi stworzyły bełkot w głowie widza zamiast uczty duchowej serwowanej przez Anię . Większość widzów była oszołomiona i trudno im było włączyć się do zabawy z Anią , aby wyśpiewać to co im w duszy grało. To był koncert Ani , ale jej buzia przez większą część koncertu była w ciemnościach , albo w odcieniach zieleni, czerwieni albo koloru niebieskiego. Wreszcie na bis ktoś pokazał nam Anię w pełnym świetle. A tak niewiele brakowało do pełnego szczęścia .... 20dB mniej i stałego oświetlenia Ani choćby nawet z lampy naftowej.
DeJJv, 19.06.17
Ania Dąbrowska (19.06.17) - Publiczność nagrodziła Anie owacją na stojąco !!!!
Świetny występ !!! Po zakończonym występie i owacjach na stojąco artystka wróciła na scenę żeby zagrać utwór w podziękowaniu za grom oklasków !!!!
Iris, 01.04.17
Jest pięknie i juz�� Cudne miejsce w swej prostocie, dobre winko, kawa, przy trasie. Bardzo czytelnie wiadomo co gdzie i jak. Widok na panoramę Krakowa! Co tu jeszcze napisać, no po prostu Świetne Miejsce dla Każdego!
Anna Maria Jopek (01.04.17) - Nudnawo...
Brak kontaktu z publicznością, AMJ jakby zmanierowana, bez utworu Rebeka, lepsze do klubu, przy butelce wina do zniesienia, a tak, no cóż piękny głos ale jakby ciagle to samo...Zespół bardzo energetyczny, specjaliści w swej dziedzinie. Ogolnie miło i tyle��
Lu_fanka, 19.02.17
Mocno przesadzone ceny w kafejkach. Mało miejsca dla korzystających z kafejki. Kawa, herbata za 10 zł? Trochę dużo.
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (19.02.17) - Wspaniała impreza!
Jestem zachwycona. Wspaniałe pokazy umiejętności tancerzy i unoszące się iskry podczas tańca z szablami. Gorąco polecam.
Lu_fanka, 19.02.17
Mocno przesadzone ceny w kafejkach. Mało miejsca dla korzystających z kafejki. Kawa, herbata za 10 zł? Trochę dużo.
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (19.02.17) - Wspaniała impreza!
Jestem zachwycona. Wspaniałe pokazy umiejętności tancerzy i unoszące się iskry podczas tańca z szablami. Gorąco polecam.
Marc, 19.02.17
ICE to chyba najlepszy obiekt w Krakowie- dobrze zaprojektowany, przestrzenny, ładny, ze świetną akustyką i dobrym zapleczem.
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (19.02.17) - Doskonały
Wspaniały spektakl, doskonali tancerze i układ taneczny. Koniecznie trzeba zobaczyć słynny balet Sukhishvili. !
K7one, 28.01.17
Bardzo elegancki i nowoczesny budynek. Samo centrum Krk, akustyka w porządku, widoczność fajna również na balkonie.
Jesus Christ Superstar (28.01.17) - Chcę to zobaczyc raz jeszcze!
Wspaniała interpretacja, doskonale przetłumaczona, porywa od początku i trzyma do końca, brawo dla wszystkich twórców!
Monika, 19.12.16
Moscow City Ballet (19.12.16) - Rosyjski kunszt - hiszpański temperament
Rosyjski kunszt - hiszpański temperament w balecie Don Kichot. Występ artystów baletu moskiewskiego to doskonałe połączenie kunsztu i tanecznej gracji z wyrażonym ruchem przekazem emocjonalnym. Warto zobaczyć spektakl ze względu na piękne, kolorowe i bogato zdobione stroje.
Grzegorz, 19.12.16
Jezioro łabędzie (19.12.16) - Znakomity spektakl
Znakomity spektakl. Wspaniały balet. Wielkie techniczne umiejętności tancerzy i tancerek. Muzykę, mimo że mechaniczną bardzo dobrze się słuchało. Polecam każdemu do obejrzenia.
Jerzy, 29.11.16
Obiekt nowy niedawno wybudowany położony w centrum Krakowa znakomicie skomunikowane wnętrza nowiutkie pachnące czystością doskonała akustyka. Brawo
Yamato (29.11.16) - Niesamowite
Gdyby mi ktoś kazał słuchać bębnów przez dwie godziny to bym mu polecił lekarza. Dzisiaj żałuję że te dwie godziny spędzone z Yamato zlecił tak szybko. Jakość tempo różnorodność i ogień to zbyt mało przymiotników aby ich określić. Czapki z głów polecam gorąco.
DP, 29.11.16
Yamato (29.11.16) - Rewelacja
Równie wspaniały występ co poprzedni, sprzed dwóch lat. Profesjonalizm i poczucie humoru. Spektakularne! Gorąco polecam. Sam będę się pojawiał na każdym koncercie grupy w Krakowie.
Monika, 29.11.16
Yamato (29.11.16) - Wspaniała impreza!
Występ Yamato Drummers należy do jednych z najciekawszych występów jakie dotychczas miałam okazję oglądać! Świetna zabawa wraz z bębiniarzami z Japonii! Szczerze polecam :)
Tomek, 27.11.16
Tribute to Michael Jackson Symfonicznie (27.11.16) - Tribute to Michael Jackson
Miło spędzone 2 godziny - stare przeboje w świetnej aranżacji Piskorza i bardzo solidnym wykonaniu. Orkiestra symfoniczna oraz soliści na wysokim poziomie.
Stefan, 25.10.16
parking powinien jednak być bezpłatny lub doliczany do ceny biletu dla chcących korzystać z parkingu
Zespół Pieśni i Tańca Mazowsze (25.10.16) - super MAZOWSZE
super wydarzenie, stroje, sceniczny taniec góralski żywy, naturalny, a śpiew !! Po prostu trzeba samemu to zobaczyć jeśli jeszcze ktoś nie był ....
Beti, 24.06.16
Kenny G (24.06.16) - Kolejny, cudowny koncert :)
Witam , jak wcześniej napisałam w 2014 byłam w Kongresowej w Warszawie na jego koncercie .... teraz Kraków ... Sala urzekła mnie swoją przestrzenią , nie czułam tłoku , pełen luz i bez stresu, że gdyby coś się wydarzyło to panika .. Koncert był niesamowity , każdy inny , ale w pamięci pozostanie na długo .. Tym razem każdy muzyk mógł pokazać co potrafi , wszyscy perfekcyjni, przeżycia nieziemskie... Żałuję , jedynie ,że płyty , które już mam znowu były w sprzedaży... W ubiegłym roku nagrał płytę Brazylian nights , którą mi Kenny G podpisał . Chciałabym aby poza popularnymi utworami , promował to co nowe . Owszem zagrał dwa kawałki z nowej płyty , lecz w sprzedaży jej nie było , a szkoda ... Czekam kolejnego koncertu , ...Pozdrawiam :)
Sławomir, 21.06.16
Kenny G (21.06.16) - Świetny koncert
Muzyka na żywo, świetni muzycy, mile spędzony czas! Kenny G w doskonałej formie. Imponująca sala koncertowa, o czym wspomniał sam artysta. Piękny obiekt! (To na przekór Polsce w ruinie). Tym razem dostanie się Eventimowi za kiepska realizację zamówienia biletu, chyba następnym razem kupię gdzie indziej.
Magdalena, 28.05.16
Parking powinien przy takich wydarzeniach być wliczony w cenę biletu! Jednak cała reszta na bardzo wysokim poziomie. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, a samo miejsce urzeka.
Festiwal Muzyki Filmowej (28.05.16) - Najlepszy Festiwal Muzyki Filmowej na świecie!!!!
Kolejny dzień pełen wrażeń. AlterFMF: Dron Saunds- GENIALNIE! Jak zawsze niesamowite wrażenia, profesjonalna organizacja i gwiazdy światowego formatu.
mm, 05.05.16
Kroke (05.05.16) - wspaniale wydarzenie
Zespol Kroke zaczarowal publicznosc wraz z nieocenionym Tomaszem Stanko, dzieki nim miasto Krakow zapunktowalo na mojej liscie.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00