Klub Wytwórnia ŁÓDŹ - Recenzje

Klub Wytwórnia ŁÓDŹ
4.7 (27 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Ula, 06.05.17
LemON (06.05.17) - LemOn TU
Niezapomniane widowisko - zarówno wizualnie jak i muzycznie. Wydarzenie odbiegające od tych związanych ze Scarlett - niesie ze sobą inne refleksje, inny ładunek emocjonalny. Dla dojrzałego fana będzie wspaniałą podróżą w głąb (siebie, duszy muzyków?), dla nowego - ciekawym doświadczeniem, może nieco innym od tego, czego mógłby się spodziewać po komercyjnym koncercie.
Przemysław, 24.04.17
Profesjonalna, i co ważne podkreślenia, bardzo kulturalna ochrona obiektu, co niestety nie zawsze jest standardem w innych klubach.
Lady Pank (24.04.17) - Lady Pank - akustycznie
Organizacja koncertu na bardzo wysokim poziomie. Profesjonalna i szybka obsługa, kulturalna ochrona Klubu. Sam koncert przystępny. Set lista nie odbiegała niczym od ustalonej dla tej trasy koncertowej, co może pozostawiać lekki niedosyt i poczucie, że wszystkie miejscowości na trasie zostały potraktowane tak samo. Niemniej, miłą niespodziankę stanowiły takie kawałki jak raport z N czy rozbitkowie. Akustyka i nagłośnienie bardzo dobre, choć wokal chwilami ginął wśród gitar, albo był w ogóle niesłyszalny przy mocniejszych partiach perkusji. Borysewicz zaliczył dwie wpadki w riffach. Panasewicz nieco więcej, bo albo zaczynał od drugiej zwrotki, albo - ku wielkiemu zdziwieniu zespołu - skrócił sekcje instrumentalną. Jedyny poważny minus, to kontakt z publicznością. Samo hej Łódź i do zobaczenia Łódź to trochę mało, jak na zespół, który wychował kilka pokoleń Polaków.
Plesiu, 10.02.17
Czysto, wystarczającą przestronnie i akustyka na dobrym poziomie. Brakło miejsca w szatni i Trochę długa kolejka po napoje.
Kamil Bednarek (10.02.17) - SUPER ENERGIA!!!
Pozytywny przekaz i wibracje na wysokim poziomie nadal towarzyszą Kamilowi i jego Ekipie! Gratuluje i życzę kolejnych pomysłów na ciekawe przeboje! Byłem ze Swoją połówką po raz trzeci i Bednarek DAJE RADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tosia, 21.01.17
Krzysztof Zalewski (21.01.17) - Super super
Cudowny koncert bawiłam się świetnie muzyka odjazdowa i chciała bym więcej nie mogę doczekać się następnego koncertu
mwpzu, 05.12.16
Mela Koteluk (05.12.16) - Było super :)
Super koncert - super lokalizacją - piekna muzyka. Klimatyczne teksty piosenek , cała sala faluje w rytm muzyki , gra świateł i te efekty specjalne :)))) . Dla mnie ten koncert był bombowy
Agata, 27.11.16
Łąki Łan (27.11.16) - Moc Energia Endorfina
Jak zawsze chłopaki z Łąki Łan naładowali pozytywną energią wszystkich swoich fanów!!! Zabawa muzyką, przesłanie słowami tekstów piosenek i niespodzianka: nowy członek zespołu!!!! Polecam wszystkim, którym doskwiera jesienno-zimowa depresja. Na koncertach Łąki Łan doładujesz akumulatory pozytywną energią!!!
Maks, 14.11.16
Wardruna (14.11.16) - Mistyczne przeżycie.
Dosłownie. Einar zadbał by koncert nie był tylko kolejnym na trasie ale by stał się wspaniałym wydarzeniem, którego nie zapomnę na długo. Najlepszy występ na jakim miałem okazję być.
Anka, 07.11.16
Agnieszka Chylińska (07.11.16) - Hmm ...
Byłam na koncercie Agnieszki Chylińskiej ! Już widzę te ironiczne uśmieszki i przewracanie z politowaniem oczami.I tu uwaga...kto nie chce niech nie czyta,lecz muszę opisać to co widziałam i słyszałam - tego już się nie odzobaczy i nie odsłyszy ;-) Poszłam , bo zawsze lubiłam O.N.A., teksty Agi i rockową nutę. Poszłam trochę z ciekawości,z przekory - a co, posłucham nowej Chylińskiej skoro tyle się o niej mówi,to że porzuciła muzykę dla jurorowania w talent show,to że jest charyzmatyczna, trochę wkurzająca, że ma potencjał , ale go zakopała dla kasy .Zaryzykowałam i... Często jak coś jest do dupy, beznadziejne i żenujące nazywam to coś bez nazwy . W tym przypadku powiem ...nie potrafię zdefiniować tego co usłyszałam.Noż kuźwa nie umiem... I tu konsternacja dla czytelnika.Ale że co ? Że kicha, że dno i wodorosty? hahaha...i komentarze a nie mówiłam/em,a tak pomyślałam/em. Otóż nie...to był Kosmos ! Mega zajebisty koncert ! Byłam w swoim życiu na wielu, oj wielu koncertach. Bo ja taka koncertowa babcia jestem. Musi być moc,nuta i emocje. Tu było wszystko x 100 ! Celowo nie przesłuchałam nowej płyty Forever Child , nastawiłam się na moje pierwsze wrażenie i...wcisnęło mnie w podłogę. Przez pierwsze 3 utwory stałam jak pinda z rozdziawioną gębą i zatkało mnie na maxa ! Nie wierzyłam , że to się dzieje naprawdę. Miałam przed sobą laskę z taką ilością testosteronu jakiego nie ma na męskiej siłowni :-) Wokal rozsadzał ściany a zespół to dla mnie mistrzostwo świata !Skąd ona ich wytrzasnęła ? Później było już tylko lepiej :D Jak w środkowej części koncertu pojawiły się utwory O.N.A. to oszalałą do tej pory publiczność ogarnęła niewyobrażalna euforia. Ja z ogromną radością dołączyłam do tego szału. Boszszz...już mnie boli gardło, ręce i szyja od rzucania grzywką ;-) Dawno tyle energii nie miałam po koncercie. Nie dziwię się, że wszystkie bilety na całą trasę są już dawno wyprzedane ! Jeśli ktokolwiek z Was miałby jeszcze okazję załapać się na ten koncert to szczerze polecam. Można jej nie lubić, jej wulgarności - a kto z Was nie przeklina ręka do góry !, jej czasami hałaśliwego i agresywnego zachowania...ooo sami skromni i ulegli ;-) ale po tym koncercie nabrałam do Chylińskiej ogromnego szacunku jako artystki, tak artystki. Odwaliła kawał niesamowitej roboty. Wielki Szacun ! ;-)
Ewelina, 01.04.16
Natalia Nykiel (01.04.16) - Najlepszy koncert na jakim byłam!
Zdecydowanie najlepszy koncert na jakim byłam! Natalia dała czadu. Super atmosfera,organizacja,show no i oczywiście sama artystka! Na pewno pojadę na kolejny koncert Natalii w Łodzi :) Gorąco polecam.
Marta, 17.02.16
w toalecie nie byłam, napojów nie piłam :p wiec cięzko ocenic. W szatni sprawna obsługaię , kolejka szybko sie skracała.
Dawid Podsiadło (17.02.16) - Dobry koncert
Dwie godziny z dobrą muzyką, dobrym brzmieniem. Bardzo mi się podobało. Polecam tym, którzy tym razem nie mogli być lub się wahali.
Kaja, 15.02.16
Akustyka obiektu - rewelacja. Wystrój znakomity. Bardzo przestrzennie. Obsługa obiektu bardzo profesjonalna. Jeszcze tam wrócę :) Warto.
Dawid Podsiadło (15.02.16) - Mega Koncert!
Dawid Podsiadło - wspaniały artysta wraz ze swoją ekipą. Świetny koncert, który zgromadził mnóstwo widzów. Perfekcyjnie przygotowana sceneria tego wydarzenia. No i samo miejsce - Łódzki Klub Wytwórnia. To nie mogło się nie udać!
Ewelina, 07.02.16
Ochrona na 5. Pewnie wyłapywali ludzi, którzy mogli zakłócić swoim zachowaniem imprezę. Cierpliwie obserwowali i dokonywali selekcji dzięki czemu impreza była bezpieczna i bez przeszkód. Z jedzenia i napoi nie korzystaliśmy. Choć widziałam innych, że dobrze się bawili. Można było piwo, napoje i jedzenie zakupić na miejscu chyba nawet za niewielkie pieniądze. Minusem jest parking. Niestety - znaleźć miejsce graniczy z cudem. 15 minut straciliśmy na kołowanie się po różnych parkingach. Akustyka na poziomie. Od koncertu TGD nie spadła ani trochę. Dźwięki poszczególnych instrumentów łatwe do wyłapania, żaden żadnego nie zagłuszał. Widoczność dobra, gdyż scena stoi na podwyższeniu. A To ważne dla ludzi mojego wzrostu. Klub sam w sobie fajny :) Nie ma możliwości, żeby ludzie ze sobą się nie dogadali. Szatnia działała sprawnie i bez niepotrzebnych przestojów. Serdecznie polecę każdemu ten klub. Ciekawa jestem tylko jak klub poradzi sobie z kolejnymi przewidzianymi koncertami np.Enej
Dżem (07.02.16) - Dżem - mąż zachwycony
Bilety na koncert Dżemu zakupione zostały jako prezent dla mojego małżonka. On jest zachwycony. Uwielbia Dżem. Jednak zgodnie stwierdziliśmy, że stare kawałki są najlepsze. Ludzie przy nich właściwie ożywali. Osobiście brakowało mi kontaktu z publiką, ale przecież nie to jest najważniejsze. Dobrze się bawiliśmy a o to chodziło :)
whitefinch, 30.11.15
Maciej Maleńczuk (30.11.15) - Mega koncert mega osobowości.
Wspaniały dwugodzinny koncert p. Maleńczuka przeplatany humorystycznymi komentarzami pana Maćka. Ubaw przedni.
salamala, 07.11.15
Ewa Farna (07.11.15) - Profesjonalny i wspaniały koncert
Bardzo ciekawa aranżacja starszych kawałków Farny w stylu jazzowym, klimatycznym, jesiennym.Cudo!Bardzo dobry pomysł.Polecam !
Patique, 02.11.15
Lao Che (02.11.15) - Super koncert!
Lao Che jak zwykle pokazali, że są klasą na koncertach. Piosenki czasem w całkiem innych aranżacjach niż płytowe - o to chodzi.
Edyta, 29.10.15
Klub Wytwórnia, to świetne miejsce i ciekawe imprezy. Koncert Chrisa Bottiego, to jedno z najwspanialszych wydarzeń, na jakich byłam . Poproszę o więcej wydarzeń z taką klasą i na tak wysokim poziomie. Poproszę o Chrisa JESZCZE RAZ !
Chris Botti (29.10.15) - Chris Botti
To było tak emocjonujące wydarzenie, że słów brakuje, aby to opisać ! Wspaniali muzycy z Mistrzem Chrisem na czele. Cudowne przeżycie ! Ja chcę JESZCZE !!!
Edyta, 26.10.15
Chris Botti (26.10.15) - Zatrzymać moment....
Koncert cudowny! Oprócz muzyki, której profesjonalnie ocenić nie mogę, a która wywoływała ciarki na całym ciele, na uwagę zasługuje klimat, który stworzył Botti z całym zespołem!!!! Takie chwile do przeżycia jeszcze raz i jeszcze i jeszcze:)))) Oby w Łodzi było więcej takich wydarzeń! Dziękuję:)
Kinga, 26.10.15
Kameralna atmosfera co zdecydowanie zbliża gości do artysty. Akustyka nie była na 100, ponieważ mam wrażenie, że prawy głośnik nad sceną nie był do końca dobrze dostrojony, bądź trąbka była za głośno, nie wiem tego dokładnie ale pojawiało się na początku koncertu trzeszczenie. Później już tego nie słyszałam - niewykluczone, że sama muzyka była dla mnie na pierwszym miejscu i drobne trzaski odeszły w niepamięć.
Chris Botti (26.10.15) - Niespodzianka
Koncert w wykonaniu Chrisa Botti oraz jego gości był dla mnie absolutną niespodzianką! Spodziewałam się usłyszeć dobrą muzykę ale nie wiedziałam, że będą na scenie tak zdolne osoby. Wielkie brawa dla skrzypaczki - Lucii Micarelli - oraz dla bębniarza - Lee Pearsona - bardzo mnie zaskoczyli swoim kunsztem artystycznym i nie spodziewałam się, że utwory tak bardzo przypadną mi do gustu. Muzyka na żywo to zdecydowanie dużo lepsza i zdrowsza dawka emocji niż słuchanie płyty. Dla mnie koncert trwał 20 minut i zdziwiłam się, że to już koniec. Jeśli nawet nie mieliście do czynienia z muzyką Chrisa, polecam wybranie się na koncert. Nie pożałujecie!
Pinky, 26.10.15
Chris Botti (26.10.15) - Kapitalnie!
Bilet kupiłabym drugi raz...trzeci i kolejne.... Kunszt, atmosfera, kontakt, humor..Chris i pozostali Muzycy po prostu wspaniali. Polecam każdemu! i tym, którzy uważają, że trąbka jest nudna ;)
Joanna, 26.10.15
Chris Botti (26.10.15) - Chris Botti w jazzowym klubowym stylu ! Super!
Cudowny koncert! Przede wszystkim świetni muzycy, widać że bawią się muzyką. Chris poza swoimi muzycznymi popisowymi numerami, wprowadza znakomitą atmosferę bawiąc się z publicznością wychodząc na salę (uściski, fotki etc). Polecam!
  • 20 od 27 Recenzje
  • 1
  • 2
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00