Arena Lublin - Recenzje

Arena Lublin
4.3 (21 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Agnieszka, 14.06.16
The Cranberries (14.06.16) - Mega Show!!!
Niesamowity koncert, super zespół, świetne show, oświetlenie, nagłośnienie i w ogóle cało kształt imprezy na najwyższym poziomie :)
Damian, 07.06.16
Stadion położony w dobrym miejscu , (blisko PKP i niedaleko do hotelu i miasta, położony blisko malowniczego parku)
The Cranberries (07.06.16) - Niezapomniane wydarzenie :)
Przyjechałem do Lublina z Gorzowa Wielkopolskiego specjalnie na koncert The Cranberries, wrażenia piękne, mój ulubiony zespól i wokalistka Dolores :) mogłem posłuchać i popatrzeć na żywo :) Żałowałbym gdybym nie pojechał, innej okazji może już nie być ,Przy okazji zwiedziłem Lublin , ładne miasto , Pozdrawiam. Cieszę się , że koncert odbył się w Polsce i , że było tylu fanów.
Anna, 07.06.16
The Cranberries (07.06.16) - The cranberries w Lublinie
Czekałam na ten koncert 20 lat i opłacało się - to było wspaniałe przeżycie. Zespół wypadł znakomicie. Publiczność dopisała. Ogólnie impreza bardzo dobrze zorganizowana. Nagłośnienie i oświetlenie - ok.
GOR, 06.06.16
ŚWIETNY OBIEKT, BRAKOWAŁO TAKIEGO W LUBLINIE. WRESZCIE MOŻNA ORGANIZOWAĆ TAKIE WSPANIAŁE IMPREZY I ZAPRASZAĆ ZESPOŁY ŚWIATOWEGO FORMATU.
The Cranberries (06.06.16) - THE CRANBERRIES W LUBLINIE - TAAK!
THE CRANBERRIES ZAGRALI NIEMAL WSZYSTKIE SWOJE NAJWIĘKSZE PRZEBOJE. PUBLICZNOŚĆ MUSIAŁA OPUŚCIĆ STADION ZADOWOLONA. POGODA DOPISAŁA. BRAKOWAŁO TYLKO ZAPOWIEDZI KONFERANSJERA.
Maciek, 06.06.16
The Cranberries (06.06.16) - Dolores i jej cudowny głos
Niesamowite przeżycie! The Cranberries udowodnili na Arenie Lublin, że nie zardzewiali przez 3 lata odpoczynku od grania. Dolores ORiordan ma wspaniały głos, na żywo sprawdza się bez zarzutu. Mam nadzieję, że niedługo znów zawitają do Polski.
mar, 06.06.16
The Cranberries (06.06.16) - Dla mnie klasyka z najwyższej półki! Warto było
Lata 90 - te zatrzymały się dla mnie. Wspaniałe uczucie. Zespól w świetnej formie, kulturalna zabawa
Anna, 05.06.16
The Cranberries (05.06.16) - Super impreza
Pomimo długiej przerwy zespół świetnie zagrał. Wokalistka z charakterystycznym wokalem-uczta dla uszu. Świetni muzycy.
Mateusz, 05.06.16
w przypadku usług gastronomicznych warto wprowadzić rozwiązanie, w którym przy każdym stanowisku można zakupić każdy rodzaj sprzedawanych produktów. Zdarzały się sytuacje, gdzie po długim czasie stania w kolejce np. gastronomie okazało się, że to kolejka po piwo. I vice versa.
The Cranberries (05.06.16) - Nic nie zardzewaiło
Fajny koncert, wykonano wszystkie znane stare kawałki. Trochę szkoda, że zespół nie nagrał ostatnio nic nowego. Plus dla Dolores za głos. To też w dużej mierze kwestia muzyki, w której tak niewiele jest sztucznych dodatków.
Michał, 04.06.16
The Cranberries (04.06.16) - Wspaniały występ!
Koncert The Cranberries zaspokoił wszelkie moje oczekiwania, usłyszałem to, co chciałem, a forma Dolores i jej kompanów nawet przerosła moje oczekiwania. Jedyne czego zabrakło do pełni szczęście, to bis-ów. Do Organizatorów nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko przebiegło gładko i sprawnie.
bizon78, 04.06.16
The Cranberries (04.06.16) - Wielki powrót Dolores i chłopaków
Wspaniały koncert. Dolores i chłopaki w formie. Wielkie hity. Sentymentalny powrót do lat młodości. MEGA WYDARZENIE !!!
CKM&DIMIQIS, 13.06.16
The Cranberries (13.06.16) - Niezapomniana Impreza
Ilość fanów przerosła moje oczekiwania, impreza jak najbardziej udana. Zespół perfekcyjny nawet support przed głównym koncertem zagrał idealnie. Cóż więcej dodać impra odjechana na maxa. Oboje z żoną bawiliśmy się świetnie.
K15WrocławS, 07.06.16
The Cranberries (07.06.16) - WRESZCIE !!!!!! CRANBERRIES !!!!!
Wybawiłam się super , przeżycia nie do opisania ,nie ukrywam że chciałabym zobaczyć ich jeszcze kiedyś w Polsce !!!! Miejsca też ok , Dolores wcale nie wypadła z formy myślałam , że ludzi nie będzie dużo ale wcale nie było ich tak mało !!!! Było świetnie wspomnienia do końca !!!
Mateusz, 07.06.16
The Cranberries (07.06.16) - Muzyczne rewolucje
To ten rodzaj muzyki, który porusza i nie pozostawia obojętnym na płynące z niego emocje. Głos Dolores przenika do głębi, a jej muzyczni towarzysze rozpalają zmysły. Koncert był swoistym doznaniem mistycznym. Energetyczny, żywiołowy, a jednocześnie rozpalający. Niesamowite przeżycie!
Kulka, 06.06.16
The Cranberries (06.06.16) - Długo wyczekiwany!
Po wielu latach od rozpoczęcia kariery muzycznej The Cranberries są w świetnej kondycji. Na scenie dają z siebie wszystko, a my dostaliśmy właśnie to, po co przyszliśmy! Brakowało tylko BISów...
Mortycja, 06.06.16
Parking przestronny, szkoda tylko,że organizatorzy imprezy nie pomyśleli, żeby po zakończeniu koncertu zatrudnić kogoś do kierowania ruchem. Wyjazd z parkingu był przez długi czas niemożliwy. Byłam na arenie Golden Circle, żeby coś zjeść poszłam na prawo od sceny.Niestety najpierw jedzenia nie było, ponieważ maszyny nie zdążyły się nagrzać :))), a potem Panie oraz urządzenia nie były przygotowane na robienie jedzenia dla tłumu z naszego sektora. Mąż stracił ok.godziny by dostać hot-doga.Zarówno on , jak i reszta osób wokół nas narzekała na tą sytuację.
The Cranberries (06.06.16) - fantastyczne brzmienie Dolores
Uwielbiam The Cranberries. Dolores świetnie śpiewała, muzycznie też było super. Chwilami miałam jednak wrażenie, że jest to jedynie odśpiewanie piosenek jedna po drugiej z listy. Po prostu zabrakło mi takiego bezpośredniego kontaktu z artystami. Chciałabym usłyszeć np.: ...a teraz zaśpiewam wam piosenkę, która jest dla mnie wyjątkowa, ponieważ...itp.A tak poza tym było super. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie support Lao Che.Grali świetną muzę, chwilami nawet hipnotyzującą i widać, że się świetnie przy tym bawili, co oczywiście udzieliło się publiczności;)
Greg, 06.06.16
The Cranberries (06.06.16) - Świetny koncert
Świetnie przygotowany i przeprowadzony koncert na nowoczesnej Arenie Lublin, okraszony najlepszymi i tymi mniej znanymi przebojami The Cranberries. Organizacyjnie na najwyższym europejskim poziomie. Pogoda dopisała, atmosfera świetna, oby więcej takich wydarzeń
Krzysiek, 05.06.16
The Cranberries (05.06.16) - Świetny koncert
The Cranberries rewelacyjni! nic nie stracili ze swoich umiejętności. Lao Che natomiast bez komentarza ! wyszli pomruczeli, posmęcili, teksty typu 1,2, coś tam 3,4, coś tam - itp. Zamiast rozgrzać publiczność to ją uśpili. Dopiero The Cranberries musieli zagrać 3 utwory i publiczność zaskoczyła!
Maciek, 05.06.16
The Cranberries (05.06.16) - Koncert REWELACYJNY!!!
Koncert REWELACYJNY!!! niech żałują Ci co nie byli osobiście...!!!:Super atmosfera , zespól jak zwykle nie zawiódł, super akustyka i miejsce.
Tomi81, 06.06.16
Bardzo długie kolejki go gastronomii. O 20.00 skończył się prowiant. Gość który przywiózł zaopatrzenie nie został wpuszczony na teren stadionu. Byłem świadkiem jego rozmowy z ochroną. Porażka. Dużo do poprawy w tej kwestii.
The Cranberries (06.06.16) - Bardzo dobry koncert.
Zespół przeniósł nas do lat młodości. Fantastyczne uczucie. Życzylibyśmy sobie więcej takich koncertów na Arenie Lublin. Lao Che jako support-idealny.
Łukasz, 04.06.16
The Cranberries (04.06.16) - Bardzo fajny koncert
Dolores i reszta zespołu naprawdę dobrze sobie radzą. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia czy iść na ich koncert to polecam!
  • 20 od 21 Recenzje
  • 1
  • 2
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00