Atlas Arena Łódź - Recenzje

Atlas Arena Łódź
4.1 (354 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

mk79, 07.06.17
Przy takim artyście, show w sumie nie zwraca się takiej uwagi na otoczenie, ale arena w Łodzi wydaje się być naprawdę OK.
Hans Zimmer (07.06.17) - Jednym słowem: MEGA!
Byłem w zeszłym roku, musiałem być i tym razem. Uprzedzam, jeśli taki koncert się powtórzy, jedno miejsce musi być MOJE! To trzeba zobaczyć, usłyszeć...
Kuba, 07.06.17
Hans Zimmer (07.06.17) - Wspaniłe doznanie i organizacyjnie już bez zarzutu
Impreza nieziemska, a drobne zabiegi korekcyjne wprowadzone przez Mistrza Zimmera do programu w stosunku do zeszłorocznego koncertu wyszły tylko na plus - aż ciężko sobie wyobrazić, jak się to wszystko zaprezentuje za rok! Bo, że za rok cała Ekipa powróci - nie wątpię. Reakcje widzów i niekończące się brawa zobowiązuję :) W zeszłym roku jechałem po organizacji, a dokładniej niesprecyzowaniu czasu trwania koncertu - tym razem już wszystko było w porządku. Przesunięcie wydarzenia na wcześniejszą godziną było strzałem w 10! Dziękuję Organizatorom i zapewniam i przyszłorocznej wizycie!
loollypoop, 01.06.17
Atlas Arena super miejsce, natomiast parking jest strasznie drogi... Usługi na miejscu (jedzenie, napoje) to też przebitka x10 normalnej ceny za dany produkt.... 7 zł za 0,5 wody mineralnej??? SERIO? O.o
Hans Zimmer (01.06.17) - Cudowne przeżycie!
Koncert Hansa Zimmera był moim spełnieniem marzeń... Cały koncert miałam łzy w oczach wsłuchując się w cudowne melodie ze wszystkich znanych mi filmów. To trzeba przeżyć na żywo! Wielkie brawa i słowa uznania dla Hansa i całego zespołu! Coś pięknego... gdybym tylko mogła, wybrałabym się po raz kolejny. Pierwsza część koncertu bardziej stonowana, druga natomiast zawierała mocniejsze bity, bardziej rockowe kawałki... reasumując - całość koncertu była MAGICZNA! POLECAM KAŻDEMU!!!!! :)
loollypoop, 01.06.17
Atlas Arena super miejsce, natomiast parking jest strasznie drogi... Usługi na miejscu (jedzenie, napoje) to też przebitka x10 normalnej ceny za dany produkt.... 7 zł za 0,5 wody mineralnej??? SERIO? O.o
Hans Zimmer (01.06.17) - Cudowne przeżycie!
Koncert Hansa Zimmera był moim spełnieniem marzeń... Cały koncert miałam łzy w oczach wsłuchując się w cudowne melodie ze wszystkich znanych mi filmów. To trzeba przeżyć na żywo! Wielkie brawa i słowa uznania dla Hansa i całego zespołu! Coś pięknego... gdybym tylko mogła, wybrałabym się po raz kolejny. Pierwsza część koncertu bardziej stonowana, druga natomiast zawierała mocniejsze bity, bardziej rockowe kawałki... reasumując - całość koncertu była MAGICZNA! POLECAM KAŻDEMU!!!!! :)
FunBea, 31.05.17
Na początku koncertu było trochę za cicho, ale potem mam wrażenie, że było głośniej, albo na sali zrobiło się ciszej, bo wszyscy spóźnialscy już weszli :-)
André Rieu (31.05.17) - Wydarzenie mierzone ciarkami na plecach!
Łódzki koncert z Andre Rieu był dosłownie wspaniały - prowadzący jest prawdziwym mistrzem w nawiązywaniu kontaktu z publicznością. Nie przeszkadzało, że nie mówił po polsku - tłumaczenie było prowadzone na żywo przez bardzo miłą panią skrzypaczkę z orkiestry. Spędziłam czas słuchając cudownej muzyki, nucąc znane kawałki, aż w końcu ruszyłam do walca w alejce pomiędzy siedzeniami - kto miał trochę miejsca, to tańczył! Rozbawiona publiczność zaśpiewała Sto lat - i może dlatego w dowód sympatii dostaliśmy bisy przez całe pół godziny! Andre, cała orkiestra, chór i soliści to prawdziwi profesjonaliści. Widać, że zależy im na publiczności, że wkładają w show całe swoje serce i talent. A do tego wszystkiego - wizualizacje były na złoty medal. Co chwila miałam ciarki na plecach!
PIOTR, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - REWELACJA !!!
Świetny koncert, rewelacyjne nagłośnienie i akustyka. Trochę duszno pewnie z racji pogody jaka panowała tego dnia i kompletu publiczności(ponoć 10 tyś.).
Alina, 31.05.17
Deep Purple (31.05.17) - super koncert
polecam wszystkim zespół Deep Purple ja nie jestem fanką tego rodzaju muzyki , ale gorąco polecam jestem zachwycona ,natomiast mój mąż miał łzy w oczach.Zespół mimo swoich lat dał radę świetnie
Jacek, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - Wspaniałe!
Pierwszy raz byłem na koncercie muzyki filmowej - na co dzień słucham mocniejszej muzyki. Ale to co usłyszałem i zobaczyłem na koncercie Hansa Zimmera zasługuje na największe brawa - wspaniali muzycy, oprawa świetlna na najwyższym poziomie no i samo zaangażowanie artysty. Pierwszy raz w życiu udało mi się namówić żonę na taki koncert i parę minut po jego zakończeniu usłyszałem pytanie - to na jaki kolejny koncert idziemy :)?
bezsenna, 30.05.17
Atlas Arena jest doskonale przystosowana do takich koncertów jak ten, czyli muzyki filmowej. Nieważne gdzie siedzisz, bowiem każde miejsce umożliwia w pełni cieszyć się muzyką.
Hans Zimmer (30.05.17) - Wieczór wśród gwiazd
Marzenia się spełniają. Nawet więcej niż raz. Hans Zimmer ponownie zawitał do łódzkiej Atlas Areny. Koncert zaczął się charakterystycznym intro z filmu Wożąc panią Daisy, by płynnie przejść do tematu głównego Sherlocka Holmesa oraz Madagaskaru. Hans Zimmer pomiędzy utworami zwracał się do widowni. Rozmawiał z nią, nawiązywał kontakt, żartował i opowiadał o kulisach tworzenia swoich najsłynniejszych kompozycji. Choć program momentami powtarzał się z poprzedniego roku, widz nie może zarzucić artyście ani krzty lenistwa i pójścia na łatwiznę, bowiem każdy utwór został przedstawiony w zupełnie nowej, rockowej aranżacji. Muzyka przeszywała - wzruszała i poruszała. Siedząc i słuchając najlepszych muzyków z całego świata, nie mogło pozostać się obojętnym na najdrobniejsze chociażby dźwięki. To był jeden z najlepszych wieczorów, jakie dane mi było spędzić. Zobaczysz swojego mistrza w akcji na żywo - bezcenne.
Zuza, 30.05.17
Hans Zimmer (30.05.17) - Genialna impreza
Koncert był świetnie zagrany, energetyczny, zaskakujący. Świetna gra świateł, wspaniali artyści. Na pewno wybiorę się za również za rok :)
Marta, 29.05.17
Hans Zimmer (29.05.17) - REWELACJA !!!
Koncert na najwyższym poziomie. To było SHOW !!! cudowna muzyka, świetny kontakt artysty z widownią, POLECAM!!!
myszka, 29.05.17
Hans Zimmer (29.05.17) - Wspaniały koncert
Koncert pełen emocji i pozytywnych wrażeń. Super aranżacja muzyki i świateł. Doskonały kontakt z publiką. Polecam!
Łukasz, 29.05.17
Hans Zimmer (29.05.17) - Aż krzesła drżały
Wyśmienity kompozytor, świetny zespół, coś niesamowitego, artysta który jest gwiazdą w dzisiejszych czasach i każdy słuchający jego muzyki powinien wybrać się na jego koncert. Serdecznie polecam
Marcin, 29.05.17
Hans Zimmer (29.05.17) - Nieziemski
Koncert niesamowity. Wspaniałe show. Orkiestra, genialna muzyka połączona z grą świateł. Co do artysty, nie trzeba nic pisać - wirtuoz :)
Piotrek, 29.05.17
André Rieu (29.05.17) - Niesamowity koncert
Koncert był świetnie zorganizowany. Niesamowita atmosfera i dobra organizacja. 3 godziny pięknej muzyki i zabawnych gagów.
małgosia, 29.05.17
Hans Zimmer (29.05.17) - Wspaniały
Koncert od początku do końca cudowny,bardzo dużo emocji,chwilami chwyta za serca i są takie momenty,kiedy czuje się ogromną moc tej myzyki.Coś pięknego !!!!!! Tak szybko minął,a chciałoby się jeszcze i jeszcze.......
majkel, 29.05.17
Hans Zimmer (29.05.17) - Świetne widowisko
Wszystkie zagrane utwory chwytały ze serce. Motyw Interstellar był niesamowity i samo zakończenie przy którym była grobowa cisza wśród publiczności i po ostatniej zaakcentowanej nucie cała hala wrzała - przeżycie niezapomniane :)
Maria, 29.05.17
André Rieu (29.05.17) - REWELACJA
Balsam dla duszy, uczta dla oka i uszu. Wspaniały Andre, wspaniała orkiestra----Cos pięknego,.Jestem zachwycona, piekne utwory, wspaniali wykonowcy. .Był to mój trzeci koncert i bede z radoscia czekała na nastepne. Koncertów Andre Rie nie mozna wyrazic słowami... to trzeba zobaczys to trzeba usłyszec POLECAM !!
pinio98, 27.05.17
Doskonała organizacja wejść, kontroli, bardzo mili pracownicy ochrony, sprawni, uśmiechnięci, kompetentni, znający dobrze obiekt.
André Rieu (27.05.17) - Bajeczne spotkanie z muzyką
Andre Rieu nie wymaga opisywania ani reklamowania. To instytucja sama w sobie. Wraz ze swoją orkiestrą tworzy nierozerwalny zespół, który bawi się każdego wieczoru wcale nie gorzej niż zebrana publiczność. Wspaniały, niezapomniana muzyka, cudowne głosy platynowych tenorów, po prostu bajka. Wspaniała, bezbłędna organizacja. Bardzo dziękujęza tę gromną frajdę i szczerze wszystkim polecam!
Iza, 25.05.17
Obiekt rewelacyjny - porównuję do Areny poznańskiej - i niestety przydałoby się ją zmodernizować na wzór Atlas Areny. Duża, dobrze położona, akustyczna, dobrze skomunikowana, z parkingiem. A nawet jak parking pełen to wokół dużo miejsc dla reszty. Poznań Zazdrości ;)
Deep Purple (25.05.17) - Świetny koncert!
Don Airey WSPANIAŁY - szła dzieweczka chapeau bas !, zabrakło Child in Time.....ale wiadomo, że nie zagrają wszystkiego ;)
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00