Blue Note POZNAŃ - Recenzje

Blue Note POZNAŃ
4.2 (6 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Śmigacz, 07.11.16
Dezerter (07.11.16) - Doskonały koncert
Dezerter wypadł rewelacyjnie. Dobre nagłośnienie - wyraźnie było słychać teksty, co w przypadku tego zespołu ma ogromne znaczenie. 1h40m pogo to jest to :)
Tomasz, 16.12.15
Klub - wzorzec. Warszawa ma idealną Stodołę, Poznań - Blue Note. Klub niewielki, w podziemiu, ale organizacja nie zostawia miejsca na żadne niedociągnięcia. Przychodzisz o czasie? Nie czekasz, wchodzisz. Szybkie przejście przez szatnię, miłe kilka słów z ochroniarzem, wizyta w hotelowej wręcz łazience i na salę. A tam - dwa poziomy: balkony z barem dla spokojniejszych i przestrzeń pod sceną dla skaczących. Akustyka klubu idealna - sam byłem zaskoczony, jak dobry dźwięk można uzyskać w takiej sali. Dzięki wyjściu do palarni przy barze nie ma również problemu ze świeżym powietrzem. Wystarczy otworzyć na chwilę drzwi i przestaje być duszno. Krótko mówiąc - absolutnie żadnych zarzutów wobec klubu. :)
Jelonek (16.12.15) - Niepowtarzalna impreza, świetny artysta!
Jelonek po raz kolejny mnie nie zawiódł. Mimo, że miał tym razem do dyspozycji niewielką scenę występ był wspaniały. Z niespodziankami, prezentami dla widzów, żartami muzycznymi, niesamowitą interakcją z ludźmi. Dowód na to, że skrzypce nie są nudne! Mam na koncie dwa koncerty Jelonka (i trzeci w składzie Huntera) i z pewnością, jeśli napotkam kolejny, to z chęcią go odwiedzę.
Fred, 09.12.15
Arkona (09.12.15) - Obowiazkowa impreza
Dla Słowianina to obowiazkowy koncert. Folk plus metal nie wyobrażam sobie lepszego połączenia. I jeszcze Daliriada czyli Polak Węgier dwa bratanki, cudownie.
RG66, 31.10.16
TSA (31.10.16) - Oryginalne TSA!
Świetny koncert, pełen dynamiki! Zespół w oryginalnym składzie. Doskonały kontakt z publicznością. Marek Piekarczyk jeszcze lepszy niż kiedyś. Andrzej Nowak i pozostali członkowie TSA podobnie. Uczta dla sympatyków porządnego rockowego grania.
Piotr A., 15.10.14
Blue Note - organizacja na wysokim poziomie - miejscówki przy stolikach - rewelacja, trochę SŁABO DZIAŁAJĄCA KLIMATYZACJA - jedyny minus.
Pendragon (15.10.14) - Rewelacja
Koncert znakomity - muzycy w najwyższej formie. Nowy perkusista dał z siebie wszystko - najwyższa półka!
Lolo, 19.11.14
Pan ochroniarz powinien być przeszkolony w zakresie podstawowej kultury - umiejętność używania słów typu proszę, przepraszam.
Everlast (19.11.14) - Rozczarowywujący koncert...
Średni występ, średni support. Bolo nawet miło przygrywa na gitarze ale głos nie powalający, natomiast Everlast jakby olewający i znudzony. Słaby kontakt z publicznością, właściwie prawie jego brak. Ponad godzinne opóźnienie koncertu jest wg. mnie brakiem szacunku dla fanów. Za to klawiszowiec rewelacyjny.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00