Centrum Spotkania Kultur w Lublinie - Recenzje

Centrum Spotkania Kultur w Lublinie
4.9 (12 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Paweł, 12.04.17
Balkonowe miejsca są nie do przyjęcia.Akustyka ok ale słaba widoczność bokiem do sceny.Wiekszosc koncertu wychyleni lub oparci o złożony fotel.Na następny dzień ból karku.
Centrum Spotkania Kultur w Lublinie (12.04.17) - Jak zwykle Kult dał czadu.
Fanom nie będę opisywał dużo.Koncerty Kultu są warte każdej wydanej złotówki.Trzygodzinny występ.Trzech gości. Raz n-ty uczestniczyłem i będę dopóki oni żyją lub ja.
Katarzyna, 11.04.17
Kult (11.04.17) - REWELACJA !!!
Brzmienie jak zawsze na poziomie, ośmiu muzyków na scenie + Kazik, mega granie!!! Jednym z gości jest Janusz i wtedy można zrobić sobie przerwę na toaletę bo koncert trwa 2 godziny :)
Małgorzata, 03.04.17
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (03.04.17) - Genialne widowisko!!!
Wspaniały występ!!! Pokazy tancerzy przeczą prawom fizyki, grawitacji i możliwościom ludzkiego ciała. Doskonałość i perfekcja pod każdym względem. Uczta dla oczu i uszu. Tego nie da się opisać to trzeba zobaczyć. Polecam z całego serca.
Grzegorz, 02.01.17
Koncert Noworoczny (02.01.17) - Aleksandra Kurzak i Krzysztof Cugowski
Fantastyczny koncert. Duże wydarzenie artystyczne. Aleksandra Kurzak - zjawiskowa, niesamowita, primadonna absoluta. Krzysztof Cugowski - aranżacje na orkiestrę symfoniczną to nowy format wielkiego artysty rokowego. Odkryłem go na nowo. Świetne zestawienie. Będą podobno jeszcze 2 koncerty w Polsce w tym roku ale terminy nieznane. POLECAM!
Joanna, 15.12.16
Moscow City Ballet (15.12.16) - Balet na najwyższym poziomie !
Spektakularne widowisko, piękna muzyka i pełen profesjonalizm. Moscow Ballet w Lublinie zaprezentował przepiękny spektakl
Elwira, 11.12.16
Budynek sprawia wrażenie surowej konstrukcji betonu i szkła. Ale to właśnie sprawia, że ma osobliwy klimat, który porusza fantazję. Przestrzeń wewnątrz wypełniają schody. Jakby budynek nie miał początku ani końca.
Lustmord (11.12.16) - To było super!!!
To, co tworzy ten człowiek, nie jest zwyczajnym odtwarzaniem muzyki. Za każdym razem, gdy słuchałam tego, co tworzy ten niesamowity człowiek wiem, że przeżyję niezwykłą podróż przez głębię siebie i bezkres wszystkich emocji.
stynka, 22.11.16
5'nizza (22.11.16) - Absolutnie rewelacyjny koncert!
5Nizza jak zwykle w najwyższej formie. Uwielbiam tych chłopaków! Do tego świetna sala, wspaniałe nagłośnienie i oświetlenie!
Zbyszek, 13.11.16
Parking podziemny ok, z toalet czy usług na miejscu nie korzystałem. Akustyka świetna. Część publiczności zeszła bliżej sceny, na przejścia między sektory. Przez to osoby siedzące obok stojących miały utrudnione oglądanie koncertu. Ale i tak przez część imprezy cała sala oglądała koncert na stojąco. Ale to ,,przez Seala i jego zespół. Bo byli świetni
Seal (13.11.16) - Świetny koncert
Świetny koncert Seala. Jego muzycy też super. Cokolwiek by o koncercie napisać, nie odda tego co można było usłyszeć i zobaczyć. Ważne, że akustyka sali jest bardzo dobra, dlatego dźwięk był przyjemny dla ucha.
Renata, 31.10.16
Edyta Bartosiewicz (31.10.16) - Wspaniały koncert
Polecam wszystkim fanom Edyty, wspaniały koncert, artystka w wielkiej formie. Wygląda zjawiskowo widać, że jest szczęśliwa. Dobre teksty, piękna muzyka ... czego chcieć więcej, chciałoby się słuchać, słuchać....
Konrad B., 01.06.16
HUUN-HUUR-TU (01.06.16) - Obrazy dźwiękiem malowane
Idąc na koncert Huun Huur Tu w lubelskim Centrum Spotkania Kultur, byłem pod wpływem takich formacji, jak Hanggai, Tengger Cavalry czy kilku innych, którzy tradycyjną muzykę z okolic Mongolii mieszają ze współczesnymi gatunkami - rockiem, punkiem, metalem czy nawet techno. Spodziewałem się pieśni pełnych tabunów koni i tęsknoty za stepem. Tymczasem Huun Huur Tu pokazali zupełnie inne oblicze tradycyjnej muzyki. Niemal wszystkie utwory były spokojne, bez rozpędzonych stad. W pierwszej chwili przyszło rozczarowanie - liczyłem na coś, co szarpie serce, zrywa z miejsca i sadza na końskim grzbiecie. W dodatku te dłużyzny między utworami, poświęcane na strojenie instrumentów, uzupełnione jedynie kilkoma zdaniami łamanej angielszczyzny. A potem zamknąłem oczy... I zobaczyłem. Zobaczyłem step, pasące się stada, mnicha modlącego się na szczycie góry, młodego wojownika i starca, wspominającego korzenie ludu, starą jurtę i matkę, karmiącą dziecko przy ogniu. Chyba jedynie koncert Loreeny McKennitt w Warszawie dał mi równie plastyczny obraz pod powiekami. To był czar, który niósł słuchaczy przez czas i przestrzeń. Koniec koncertu nastał niespodziewanie. Powrót znad brzegów rzeki-matki Tuwy, nie był, o dziwo, bolesny. Był jak piękny sen, który wprawdzie dobiegł końca, ale pozostał we wspomnieniach. Po tysiąckroć - warto było zwiedzić Tuwę wraz z dźwiękami Huun Huur Tu. Polecam!
tomasz, 04.05.16
niesamowite miejsce
Fan, 03.04.17
Gruziński balet narodowy 'Sukhishvili' (03.04.17) - NIEZAPOMNIANE PRZEŻYCIE
Krótko: niezapomniane przeżycie, sztuka na najwyższym poziomie, wspaniała muzyka. Polecam wszystkim. :)
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00