Centrum Sztuki IMPART Wrocław - Recenzje

Centrum Sztuki IMPART Wrocław
4 (16 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

KL, 09.10.17
Prometeusz (09.10.17) - WSPANIAŁE PRZEDSTAWIENIE
Piękne przedstawienie, zostaje w pamięci, zachęca do ponownego obejrzenia, wiem bo byłam już kilka razy, polecam serdecznie
Anka, 07.03.17
Andrzej Poniedzielski (07.03.17) - Cudowny wieczór
Wspaniały recital - trochę melancholijnie, trochę nostalgicznie ale nie melodramatycznie :). Andrzej Poniedzielski niezmiennie uroczy. Polecam!
MK, 20.10.16
Bardzo dobra akustyka. Sala, która może być całkowicie dookoła zaciemniona i wtedy tylko artysta na scenie jest wyeksponowany. Nie rozpraszają puste przestrzenie, spacerujący ochroniarze czy dostawiane krzesła. Idealne miejsce na artystów takich jak Anita.
ANITA LIPNICKA (20.10.16) - Piękny koncert
Anita ma piękny głos, na żywo brzmi jeszcze lepiej niż na nagraniach. Dodatkowo świetny zespół i rewelacyjny perkusista. Bardzo klimatyczne miejsce i dobra akustyka.
AAA, 25.09.15
Międzynarodowy Festiwal Teatrów dla Dzieci (25.09.15) - Pokonaj stracha
Wspaniałe przedstawienie dla dzieci...dzieci uśmiechnięte, wybawione... trochę stresu było tylko jak zgasło światło...
Krzysztof, 29.04.15
Kocham Pana Panie Sułku (29.04.15) - Rewelacja!
Wszyscy aktorzy w doskonałej formie. Wrażenia lepsze nawet niż podczas słuchania słuchowiska w radiu. Jeśli tylko będzie możliwość ponownego odwiedzenia Pana Sułka na żywo, z pewnością skorzystam. Wrocławski Impart jak zwykle gościnny i profesjonalny.
Slawek, 27.11.14
Artur Rojek (27.11.14) - Artur Rojek - Impart Wroclaw
WItam wszystkich zainteresowanych. Wczoraj bylismy na koncercie w Imparcie we WRO. Postaram sie byc obiektywny w ocenie wydarzenia, byc moze ktos z managmentu Artura Rojka przeczyta i wyciagnie wnioski. Plusy: - Atmosfera, scenografia i naglosnienie - charyzmatyczny wystep - genialny material plyty Minusy: -Pol -playback, jesli nie pelny momentami - bebniarz nie nadazal za odpalonym podkladem :) troche smiesznie to wygladalo a jak podrapal sie po nosie ze 2 sekundy w trakcie jednego z utworow to juz lekka zenada - koles na gitarach tez w pewnym momencie zapomnial ruszac reka w sekcji gdzie poza gitra zbyt wiele sie nie dzialo - no i niestety juz wczesniej przez kogos opisane spiewnie z kartki i przekladanie ich na podlodze przed kazdym utworem - zyjemy w XXI wieku wiec jesli ktos nie zna wlasnych piosenek niech zakupi siebie lapka z obracana matryca + pilot do reki i odpala slajdy prezentacji z tekstem moze nikt wowczas sie nie zorientuja a swoja droga chyba wolalbym kilka pomylek w tekscie zamiast kartkowania Wydaje mi sie ze mozna sie czegos wiecej spodziewac po artyscie z takim dorobkiem bioracym 120 zl za bilet. Warto wspomniec jeszcze na plus genialny support przed wystepem Rojka - zespol terrific sunday - 4 czy 5 utworow graja niesamowicie Podsumowujac ciekawy koncert warty zobaczenia pytanie tylko czy za ta cene.
Aa, 29.11.13
Leningrad (29.11.13) - Leningrad rządzi :)
Doskonale przedstawienie, charyzmatyczne zaangażowane wykonanie, dobra muzyka. Energetyzujących wieczór w fajnym klimacie, zdecydowanie polecam :)
Alex, 06.02.17
Prometeusz (06.02.17) - Niesamowite
Świetna choreografia, zgranie świateł i muzyka. Ogląda się z zapartym tchem. Historia mitu przedstawiona bardzo czytelnie więc nawet osoby średnio zaznajomione z treścią nie powinny mieć problemu ze zrozumieniem.
Długi, 19.01.17
Centrum impart bardzo fajne, wszystko oceniam bardzo pozytywnie co do organizacji, ale miejsca mogły by być numerowane i rezerwowane., bo przychodząc z grupą 4-5 znajomych można nie załapać się w pewnym momencie na siedzenie razem. Obsługa miła, pomocna i zorganizowana.
Leningrad (19.01.17) - Suuuper!
Głowa mała. Świetna muzyka instrumentalna, przygotowanie artystów, ogrom różnych piosenek. Niesamowity klimat, który można poczuć jedynie przychodząc na spektakl. Improwizacje i humor też na wysokim poziomie. W pamięci zostają piosenki ze spektaklu :)
Xibit, 24.02.15
Grzegorz Hyży (24.02.15) - Zaskakująco dobrze.
Wszystko odbyło się sprawnie. Niewielkie opóźnienie w postaci 10 minut było do zaakceptowania. Dobry występ artysty, dobre nagłośnienie sali oraz dobra widoczność całej sceny. Jedyny minus, to czasami oświetlenie, które wypalało oczy i nie pozwalało patrzeć na scenę. Na szczęście takich momentów było mało, ale jednak były stąd 4/5.
Łukasz, 24.02.15
Grzegorz Hyży (24.02.15) - Świetny koncert
Rewelacyjne doświadczenia, super atmosfera i klimat! Oprócz kawałków z płyty Z całych sił było kilka kawałków innych artystów po angielsku. Ogólnie gorąco polecam!
Magdalena, 15.10.14
Artur Andrus (15.10.14) - Duża dawka humoru na najwyzszym poziomie
Panowie Andrus i Poniedzielski to artyści z klasą. Program bardzo dobrze przygotowany (w części znany już z wcześniejszych występów). Publiczność dziękowała oklaskami na stojąco. Cyniczne Córy Curychu to hit nad hitami!
Marta, 18.11.13
Michał Bajor (18.11.13) - Rewelacyjny koncert
Wspaniały koncert, będący sentymentalną podróżą Michała Bajora. Cudowne teksty piosenek, przeplatane ciepłymi opowieściami o życiu. Wspaniała atmosfera i nastrój.
b@j, 24.02.17
Leningrad (24.02.17) - Nadal warto.
Byliśmy na tym spektaklu - koncercie kilkunasty już raz. To chyba nienajgorsza rekomendacja. :) Po ośmiu z górą latach od premiery para nieco zeszła, ale nadal zabawa jest świetna. Polecamy!
Mycha, 19.11.14
Brak parkingu z prawdziwego zdarzenia, parkuje się albo na ulicy, albo w błocie na łące...to nie jest obiekt na koncerty zespołów takich jak Raz Dwa Trzy - tam powinny się odbywać spektakle teatralne.
Raz Dwa Trzy (19.11.14) - Co to? Raz Dwa Trzy!
Świetny koncert! Zarówno Co To jak i Raz Dwa Trzy bardzo energetycznie i jak zawsze na najwyższym poziomie...tylko publiczność jakaś mało ruchliwa! Na przyszłość - takie koncerty nie mogą się odbywać w salach teatralnych - to porażka...ani tupnąć nóżką ani poklaskać w rytm, ani pośpiewać z ulubionym zespołem...
Ela, 28.07.14
Nigel Kennedy (28.07.14) - Wirtuoz
Koncert Nigela Kennedy i Kroke to był pokaz wirtuozerii. To było już moje trzecie spotkanie z Kroke, ale dopiero to zderzenie mistrza-skrzypka z trzema innymi muzycznymi indywidualnościami dało niesamowite efekty. Luz, lekkość i radość w wykonywaniu kolejnych kompozycji - to udzieliło się publiczności. Muzycy z Krakowa absolutnie nie ustępowali poziomem wykonania od mistrza z Anglii. To trzeba zobaczyć i przeżyć. Informacje
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00