Hala Stulecia Wrocław - Recenzje

Hala Stulecia Wrocław
4 (69 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

xania9, 25.05.17
3-majówka 2017 (25.05.17) - Bardzo dobra impreza
Bardzo mi się podobało. Fajnie, że koncerty były ustawione tak, że można było odpowiednio dobrać repertuar dla siebie. Niezdecydowanym polecam, bo atmosfera super!
ciha, 06.05.17
Byłam i na konwencie i na koncertach. Dobrze zagospodarowana przestrzeń, niemal brak kolejek do łazienek, bardzo dużo toi toi na koncertach. Ludzka ochrona, nie przeginali. Dużo food tracków i piwa, więc był wybór i generalnie bez kolejki. Na hali można stać na płycie i siedzieć na trybunach. Obiekt na każde potrzeby
Anka, 03.05.17
3-majówka 2017 (03.05.17) - SUPER!
Po niemal roku od poprzedniego koncertu znów miałam okazję zobaczyć na żywo The Cranberries. Choć poczułam małe ukłucie żalu, że we Wrocławiu nie wystąpią z sekcją smyczkową [w końcu wrocławski koncert rozpoczął trasę promocyjną nowego albumu], ale występ zadowolił mnie w 100. Choć było zimno jak fix, każda minuta rozgrzewała tłum ;) Mam nadzieję, że The Cranberries szybko do nas wrócą!
Artur z Łodzi, 05.03.17
Wbrew obawom nie można się do niczego doczepić. Dobra akustyka, może jedynie zbyt małe siedziska na koronie
The Australian Pink Floyd Show (05.03.17) - Po prostu Greatest Hits Live
Fantastyczna impreza dla sentymentalnych. Warto było przejechać się do Wrocławia i jeszcze ze 30 lat do tyłu. Nikt nie uczył się nowej płyty, tu od pierwszej nuty znany był ciąg dalszy....
Jacek, 02.03.17
Sabaton (02.03.17) - Świetny klimat - rozmach a jednocześnie kameralnie
Na Hali Stulecia płyta to idealne rozwiązanie - nie było za ciasno, ale też liczba ludzi taka, że klimat już się zrobił i było z kim skakać :) Liczba ludzi taka, że nawet z tyłu płyty ma się wrażenie jak z Golden Circle na dużych stadionach - bliski kontakt ze sceną. Nagłośnienie super - nieporównanie lepsze, niż np. Stadion Narodowy. Zawsze łatwo wyjść i wejść, więc wypad do toalety czy na piwo (sprzedawane na miejscu) to nie problem. Do tego dużo (CZYSTYCH) toalet co przy sprzedawanym piwie ma znaczenie! Jedyny minus to że zjeść w przerwach nie bardzo było jak...
Ewa, 01.03.17
Sabaton (01.03.17) - sabaton - to sabaton ... i już!!!
kiedy ostrrre brzmienie poparte jest jakąś wizją - a do tego na scenie jest kilku fantastycznie ustawionych wokalnie i instrumentalnie Wikingów, kiedy WALKA jako idea jest mottem przewodnim utworu i bez uprzedzeń i ideologii motyw walki w życiu człowieka wdziera się w serce i żołądek tak idealnie, że bardziej nie można, to o czym tu pisać - KOCHAM SABATON !!!
Karola, 17.02.17
Gregorian (17.02.17) - Cudowny koncert
Koncert przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, wykonawcy, muzyka, efekty specjalne nie do opisania, widać że wykonawcy sami świetnie się bawią śpiewając piosenki, potrafią złapać świetny kontakt z publicznością. Nie przypominam sobie kiedy ostatnio coś dostarczyło mi tyle emocji co ten koncert. Nie mogę się już doczekać kiedy znowu będą w Polsce.
Piotr, 16.02.17
Gregorian (16.02.17) - WOW!
Drugi koncert Gregorian we Wrocławiu, na którym byłem i jestem pod jeszcze większym wrażeniem. Zespół jest świetny, potrafiący stworzyć niesamowity klimat; ich utwory brzmią czasem nawet lepiej od oryginałów. Do tego magiczna atmosfera wspaniałej Hali Stulecia, czego chcieć więcej? Gorąco polecam i mam nadzieję, że za jakiś czas znowu odwiedzą Wrocław.
Zbyszek, 18.11.16
Koncert Muzyki Filmowej (18.11.16) - WOW!
To było coś niezwykłego! Muzyka Johna Williamsa nic nie muszę więcej dodawać. Niezapomniane doświadczenie :)
Bylina75, 07.11.16
Kult (07.11.16) - Jak zawsze MEGA
Kolejny mój koncert tej formacji. Jestem wieloletnim zagorzałym fanem. Jakość, którą trudno porównać z czymkolwiek innym. Bite 2,45h na scenie, to już standard. Organizacja super!
calcom, 07.11.16
Festiwal Muzyki Filmowej (07.11.16) - Wspaniałe wydarzenie
Impreza świetnie oprawiona, widowiskowa, i jest co posłuchać. A cy tekst musi być taki długi było wspaniale i tyle a tu pisz i pisz żeby wypisać 100 słów
Andrzej, 20.10.16
brak restauracji, ale czy to ważne?? Parking jest, płatny wprawdzie no ale przynajmniej miejsce się znalazło, coś za coś. sam obiekt akustycznie ok, krzesła może twarde, ale na koncercie gwiazdy tego kalibru takie niedogodności przepadają...
Mireille Mathieu (20.10.16) - Coś wspaniałego
Byłem wczoraj we Wrocławiu na koncercie Mireille. coś niesamowitego, i nie do opisania, usłyszeć i zobaczyć na własne oczy to co innego niż słuchanie płyt, gorąco polecam ;)
KATARZYNA, 29.02.16
Ennio Morricone (29.02.16) - Inny Świat
Niesamowity czas, zupełnie inny świat. Pełen pozytywnych emocji. Koncert udany pod każdym względem. Muzyka na żywo wygrywa wszystko.
DANUTA, 25.02.16
Gratulację dla organizatorów i całej ekipy za zorganizowanie tak wspaniałego koncertu Ennio Moricone
Ennio Morricone (25.02.16) - SUPER KONCERT
Super koncert. Niezapomniane wrażenia. Cieszę sie, że mogłam być na tym koncercie i na żywo posłuchać wspaniałej muzyki Ennio Moricone
Magdalena, 24.02.16
Uważam, że powinna zostać pobrana opłata parkingowa zaraz na wjeździe, można by uniknąć kosmicznych kolejek do opłacenia biletu!!!
Ennio Morricone (24.02.16) - Wspaniały
Koncert był wspaniałym przeżyciem. Sopran Susanny Rigacci do moich ulubionych kawałków westernowych - boski!!. Owacje na stojąco nie miały końca. Maestro skromny, to była uczta dla duszy!!
Falconetti, 24.02.16
Parking z dwoma parkomatami, na pewno nie zaparkuję tam ponownie, 1,5 godziny wyjeżdżania z parkingu.
Ennio Morricone (24.02.16) - Świetna impreza
Muzyka genialna, emocje przy słuchaniu wykonania na żywo nie do opisania. Miałem nadzieję, że usłyszę parę słów przywitania na wstępie, ale mistrz nie odezwał się ani słowem przez cały koncert. Nagłośnienia prawie nie było słychać, miałem szczęście siedzieć niedaleko sceny, nie wiem czy siedzący dalej coś słyszeli. Ale było warto.
Magda, 24.02.16
Zdecydowanie za mały parking przy obiekcie - zaledwie kilkanaście aut - bardzo utrudnia sprawę ludziom spoza Wrocławia przybywającym samochodami - w związku z tym zamieszanie, nerwówka przy samej Hali Stulecia. Ludzie parkowali na chodnikach i dostawali mandaty. Akustyka sali w porządku. Organizacja OK, obsługa przygotowana, poinformowana i sympatyczna - polecam.
Ennio Morricone (24.02.16) - Ennio Mrricone
Genialny koncert, wspaniały Kompozytor, genialna orkiestra, chór i sopranistka. Warto - za każde pieniądze. Polecam:-) Niezapomniane doznania muzyczne.
AO, 23.12.15
Lord of the dance (23.12.15) - Wrocław - Hala Stulecia
Widowisko Lord of the dance genialne, wspaniałe, fantastyczne... Klasa światowa w każdym calu. Mistrzowie tańca irlandzkiego, efekty, choreografia, stroje... to wszystko zapiera dech w piersiach. Słowami nie da się opisać wrażeń, to po prostu trzeba zobaczyć na żywo.
Ania, 22.12.15
Lord of the dance (22.12.15) - Fajne widowisko
Występ super, chociaż mi osobiście najbardziej podobały się momenty z klasycznym tańcem irlandzkim. Co ci ludzie potrafią z nogami wyprawiać :). Jak dla mnie, super, ale na jeden raz.
Marta, 30.11.15
Lady Pank (30.11.15) - strzał w dziesiatkę
Świetna impreza! Fani w wieku 9-99 lat :) śpiewający z wokalistą większość piosenek. Zagrali wszystkie kawałki na które czekali fani. Dziękuję i czekam na kolejny koncert.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00