Klub Eskulap POZNAŃ - Recenzje

Klub Eskulap POZNAŃ
2.7 (18 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Balo, 30.04.16
Domowe Melodie (30.04.16) - Wspaniały koncert!
Naprawdę wspaniały koncert! Polecam wszystkim, nawet tym, którzy ich nie znają, bo naprawdę warci są zobaczenia na żywo!
jonasz, 06.11.15
Organek (06.11.15) - Mistrzowski artystyczny pokaz!!!
Organek to zespół porywający tłumy, duma kraju i świata, ale od początku.T.e.d Nemeth, zespół rockowy z dodaniem techniki, wspaniała muzyka wspaniali ludzie, potem przybyła gwiazda wieczoru,Tomek z kolegami odwalili wspaniałą robotę . \m/
łasica, 11.12.14
Skubas (11.12.14) - BYŁA MOC!!!
Rewelacyjny koncert!! Wybrane utwory z dwóch płyt. Bardzo dobry kontakt z publicznością, która nie zawiodła!!........ Koncert trwał 2h!!! Polecam naprawdę warto.......już nie mogę się doczekać 09.01.2015
Ania, 01.12.14
Miejsce bardzo fajne ,klimatyczne jednak słabo wentylowane. Przy pełnej sali duchota straszna, nawet chłopaki mdleją.
COMA (01.12.14) - Wspaniała impreza
Impreza na najwyższym poziomie, fajna akustyka, ZESPÓŁ DAŁ NIEZIEMSKIEGO CZADU!!! Roguc w niesamowitej formie. Koncert na najwyższym poziomie, budzący cały wachlarz emocji oczywiście tych pozytywnych :)
Magda, 11.11.14
Eskulap jak zwykle b. dobry. Szkoda tylko toalet w średnim stanie. Żałuję też, że było niesamowicie gorąco ale może to po prostu emocje? Było widać, że Mela i jej zespół miał problemy z odsłuchem, niestety.
Mela Koteluk (11.11.14) - Cudowna zapowiedź płyty!
Nie wiem co ta dziewczyna w sobie ma ale byłam na jej koncercie promującym Spadochron prawie rok temu. Było cudownie i magicznie a sama Mela to niesamowicie ciepła osoba. Teraz kolejny koncert i kolejne promowanie przyszłej nowej płyty Migracje i... Znów Mela ze swoim bandem dają czadu! Miałam spore wątpliwości co do nowej płyty. Teraz nie mam żadnych. Absolutnie polecam każdemu!
perelka, 20.10.15
Natalia Nykiel (20.10.15) - Energetyczny Super Koncert
Niesamowicie wspaniały energetyczny i profesjonalny koncert Natalii Nykiel w Poznaniu , super klimat oraz radosna atmosfera, bilety niezwykle tanie , a sam koncert wykonany był na dużym poziomie. Bardzo zadowolona
shibuya3, 26.09.15
James Arthur (26.09.15) - TOTALNA MIAZGA!!!
Miałam szczęście być na koncercie Jamesa w Poznaniu i Gdańsku. Dziś wróciłam do domu i wciąż nie mogę uwierzyć,że to się wydarzyło, było NIEASAMOWICIE! Naprawdę, kto nie był niech żałuje bo koncerty te warte były każdej ceny! Niesamowity głos artystów, zarówno Jamesa jak i supporta Mikea Dignama, charyzma, po prostu wszystko, idealne show. Jeśli już miałabym się do czegoś przyczepić to do braku kultury ze strony ochroniarzy w Eskulapie - dno totalne. Na szczęście James i Mike dali z siebie wszystko, więc o chamstwie ochrony można zapomnieć :) Po obu koncertach spotkanie z fanami, autografy, zdjęcia, rozmowy, przytulanki, atmosfera iście domowa, serio :) Jutro ostatni koncert Jamesa, bodajże we Wrocławiu - kto może niech idzie! Obowiązkowo!
Megi, 27.04.15
Miejsce kultowe, ale jednak remont by się przydał! Toaleta damska pozostawia wiele do życzenia, choćby niezamykające się drzwi do kabin (dramat!)
Kasia Kowalska (27.04.15) - Kasia Kowalska - XX-lecie Gemini
Koncert był przedoskonały! Wspaniały powrót do przeszłości + kilka nowości. Znane utwory w odświeżonych wersjach bardzo przypadły mi do gustu. Kasia, perfekcjonistka pod każdym względem! To była prawdziwa muzyczna uczta! Polecam!
MooN, 07.12.14
KAMP! (07.12.14) - SUPER !!!
Jak zawsze super rewelacja każdy koncert mega !!!! chłopaki wymiatają szkoda że nie było Rebeki ale i tak MEGA!!!!!!!!!!!!!
Marta, 08.11.14
Klub ma swoją unikalną atmosferę zadymionego, jazzowego, nieco pluszowego miejsca, które otula słuchaczy fantastycznym brzmieniem zapraszanych artystów.
Voo Voo (08.11.14) - Rewelacyjny koncert!
Pan Waglewski jak zwykle w świetnej formie. Nowej płyty słucha się z prawdziwą przyjemnością, a panowie czerpią z grania prawdziwą przyjemność i potrafią włączyć w koncert publiczność. Saksofonista - Pan Mateusz Pospieszalski - prawdziwy pasjonat :)
lindix, 21.09.14
W klubie albo nie ma klimatyzacji, albo jej nie włączono. Przez to wszyscy byli dosłownie mokrzy a głośnik z lewej strony się przegrzewał i przestawał grać, dlatego potrzebne były aż 3 przerwy techniczne. Sama jakość dźwięku i widoczność bez zastrzeżeń.
GusGus (21.09.14) - Świetny koncert
Koncert był super, zespół przez cały czas utrzymywał aktywny kontakt z publicznością. Po koncercie wyszli do hollu i rozdawali autografy i rozmawiali z fanami. Bardzo pozytywne wrażenie.
Justyna, 28.11.14
Organizator powinien informować o przesunięciu godziny koncertu! Miejsca są tylko stojące, szkoda. Drogo w barze i właściwie tylko alkohol, toalety damskie nie mają zamknięcia od środka, absolutnie nie powinno tak być. Papier t. wyszukany chyba ze starych zapasów z czasów komuny, nie ma już takiego w sprzedaży. I to wszystko, reszta mi się podobała.
Dawid Podsiadło (28.11.14) - Wspaniały koncert
Występ: Najważniejsze że koncert był wspaniały, uwielbiam jak śpiewa Dawid Podsiadło i nie zawiódł, to ogromna przyjemność być na ich koncercie!!! Młodzież świetnie się bawiła i ja też byłam szczęśliwa, super!!! Polecam gorąco choć pewnie nie muszę. Do organizatorów imprezy: niestety osoby takie jak ja, które nie oglądają stron Funpage, nie zostały poinformowane, że impreza która miała rozpocząć się o godz. 18.00 rozpocznie się o 20.00 nogi od stania i czekania w niewiedzy trochę bolą.
Ewelina, 12.11.14
Snarky Puppy (12.11.14) - była moc!
Chłopaki nareszcie zawitali w Polsce. Nie mogło nas tam nie być. Pokazali klasę, świetnie się ich słuchało i oglądało, bo widać, ile radochy im daje muza:))) To był wspaniały wieczór.
Frutti, 12.04.15
Zamknąć to miejsce albo przystosować do koncertów. Nie ma tam wentylacji, nie ma dróg ewakuacji, inwalidzi tam nie wejdą.
XXANAXX (12.04.15) - Bardzo fajny koncert.
Dałbym 5/5, ale koncert był w klubie Eskulap, a jest to najbardziej beznadziejne miejsce na występ. Panuje tam specyficzny mikroklimat, gdzie ilość tlenu jest o połowę mniejsza niż na zewnątrz. Dziwi mnie, że strażacy tego miejsca nie zamknęli. A sam zespół niesamowity, chcę jeszcze!
Misia, 12.11.14
Mela Koteluk (12.11.14) - GODZINNE SPÓŹNIENIE I ŻADNYCH PRZEPROSIN
muzyka absolutnie wspaniała, jednak takie zachowanie - godzinne spóźnienie i zero przeprosin - świadczy o braku szacunku dla publiczności. Ludzie byli rozczarowani.
osolom, 10.11.14
Mela Koteluk (10.11.14) - Świetny głos!
Bardzo dobry występ i niesamowity hipnotyzujący głos! Jaka szkoda, że całość zepsuł Eskulap. Pomijając nagłośnienie, które zniekształcało dość mocno głos to jeszcze było tyle ludzi, że po pół godziny musieliśmy wyjść przed sale i oglądać koncert przy barze. Gorąco, duszno i ciasno to jedyne co zapamiętam z tego koncertu. Apeluję o rozsądek i wybieranie bardziej dogodnych miejsc jak np: Centrum Kultury Zamek w przypadku gwiazd cieszących się taką popularnością. Bilety kupiłem dwa miesiące temu a większą część koncertu spędziłem na korytarzu. Smutne!
kat, 22.09.14
to nie jest lokal na takie imprezy!! to nie klub tylko sauna. temperatura wynosiła chyba z 50C. brak klimatyzacji czy zwykłej wentylacji przy takiej ilości ludzi to są jakieś kpiny!!!
GusGus (22.09.14) - wspaniały koncert w koszmarnych warunkach
zespół Gus Gus zagrał rewelacyjny koncert!! dali z siebie wszystko!! stworzyli wspaniałą i bardzo kameralną atmosferę. przyciągali jak w hipnozie. stanęli na wysokości zadania pomimo niedogodności związanych z nagłośnieniem, czy przede wszystkim kompletnym brakiem powietrza w lokalu (zupełny brak klimatyzacji, czy nawet najzwyklejszej wentylacji, to jakaś pomyłka w obecnych czasach)
Kasia, 21.09.14
GusGus (21.09.14) - Dobry występ, fatalne miejsce!
GusGus nie zawiódł, jednak miejsce koncertu było fatalne. Koncert odbył się w poznańskim Eskulapie - na małej przestrzeni ponad tysiąc ludzi i totalny brak klimatyzacji i jakiejkolwiek wentylacji!!! Do tego problemy z nagłośnieniem. Tragedia...
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00