Klub Hybrydy Warszawa - Recenzje

Klub Hybrydy Warszawa
4.2 (8 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Monika, 10.03.17
Golden Life (10.03.17) - Wspomnień czar i nie tylko !
Energetyczny koncert , oczywiście stare przeboje ale i nowe - równie dobre.Fajny support - Clintwood.
Błażej, 28.02.15
Anneke van Giersbergen (28.02.15) - Koncert akustyczny z pozytywną energią
Wow. Byłem na wielu koncertach w swoim życiu, nigdy na takim. Kontakt publiczności i artystów genialny. Świetne nagłośnienie i świetna zabawa. Szkoda, że Arjen tak rzadko występuje na żywo, bo koncert był genialny. W pewnym momencie Anneke się mocno wzruszyła, poszły łzy - to wspaniałe, bo udowadnia, że mimo tego, że koncerty grają codziennie, to robią to z autentyczną pasją.
Mirek M., 25.02.15
Stand-up Hybrydy (25.02.15) - Kasia Piasecka Rządzi!!!
Fantastyczna atmosfera, kameralna impreza prowadzona przez Cudowną Kasię Piasecką. Strasznie dobrze się bawiliśmy! Wspaniałe teksty Kasi i zaproszonych Stand-uperów. Powrócimy specjalnie dla Kasi Piaseckiej 8 marca, na kolejne spotkanie w Hybrydach. P.S. Prosimy o pozdrowienia dla Mirka z Litwy - będzie siedział przy barze...
Adrian, 08.02.17
Słaba akustyka ale świetna widoczność. Poza tym bardzo przystępne ceny na barze oraz bardzo ładna toaleta.
Alex Clare (08.02.17) - Koncert w hybrydach
Koncert był jednym z najlepszych na jakich byłem! Słabe nagłośnienie w hybrydach zrekompensował nam Alex świetnym kontaktem z publicznością i swoimi możliwościami wokalnymi!!!
Siro, 12.10.14
Dźwiękowcy wykonali świetną robotę. Muzyka nie zagłuszała wokalu, nie było echa, metalicznego łupania (jak to bywa w klubach) i efekt był bardzo zadowalający.
Power of Trinity (12.10.14) - Pozytywne zaskoczenie.
Nie byłem przekonany co do lokalizacji, gdyż ostatnia wizyta w Hybrydach to wspomnienie szumu, natłoku średnio pozytywnych emocji i nie do końca udanego wieczoru. Okazało się jednak inaczej. Artysta wyszedł z mocnym uderzeniem i od samego początku już było słychać, że będzie dobrze. Klub zmienił się na lepsze, a dźwiękowcy wykonali świetną robotę. Muzyka nie zagłuszała wokalu, nie było echa, metalicznego łupania (jak to bywa w klubach) i efekt był bardzo zadowalający. Kuba z zespołem dali czadu. Przekrój piosenek ze wszystkich płyt dał rozwinąć im skrzydła na scenie. Publiczność na początku nieśmiała, szybko się rozkręciła i do ostatnich dźwięków była zaangażowana w występ. Polecam i na pewno jeszcze przyjdziemy z żoną obejrzeć PoT na żywo. :)
Zandole, 30.03.14
Rea Garvey (30.03.14) - TO BYŁ WIECZÓR !!!!
Takiej Energi Takiego wspaniałego kontaktu z publicznością Takiego show się nie zapomni!!!! Artysta wielkiej klasy Wspaniały
A może imię dla syna: Stefan?, 08.11.13
Skubas (08.11.13) - Radość życia
Koncert Skubasa to radość życia. Chociaż wiele piosenek jest, jak on sam mówi, jesiennych, to energia grania jest tak niezwykła, że wyszedłem pełen radości. Dziękuję. Piękne harmonie wokalne, znakomity perkusista! Fantastyczna swoboda na scenie wszystkich artystów. Liryzm, patos i zaduma pozwalają przecież zachowywać poczucie humoru. I love you Skubas Band! :)
Łukasz, 09.11.13
Skubas (09.11.13) - bardzo fajny koncert
bardzo udany koncert mimo że mało osób przyszło. Skubas dał radę razem z męskim składem! Oby więcej takich koncertów!
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00