Klub Muzyczny UCHO Gdynia - Recenzje

Klub Muzyczny UCHO Gdynia
3.9 (8 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Michał, 23.04.16
Rebeka (23.04.16) - Rebeka
Suuuuuper koncert. Wrażenia niesamowite. POLECAM
Monika, 06.12.15
Świetnie miejsce na koncert. Super akustyka. Małe kolejki. Dużo powietrza i miejsca. Bardzo dobra widoczność, dodatkowo balkon. Miła obsługa.
Łąki Łan (06.12.15) - Mega czadowy koncert
Bardzo polecamy koncert na żywo Łąki Łan. Zespół mega przygotowany, porywa publiczność. Świetna muza i energia. Klub Ucho super miejsce na koncert. Świetne nagłośnienie, małe kolejki. Dużo powietrza i miejsca.
Bartek, 23.03.14
Ucho jak zawsze OK...klimat fajny, nagłośnienie super...z parkingiem bez problemu. Polecam wszystkim...
Sorry Boys (23.03.14) - Sorry Boys Gdynia Ucho
Impreza super, nagłośnienie super...ogólnie super...polecam zespół i klub...warto pójść, posłuchać i się pobawić...
Margo, 29.06.16
Oh Wonder (29.06.16) - SUUUUUPER!!
Koncert strasznie mi się podobał, jeśliby przyjechali jeszcze raz do Polski na 100 pójdę na niego! W ogóle cała atmosfera była nieziemska haha
eM, 09.12.15
Brak klimatyzacji, zaduch i wynikający z tego brak tlenu zdecydowanie na minus. Zajebiste nagłośnienie, klimat, dobre piwo, przystępne ceny na plus :)
Łąki Łan (09.12.15) - Najlepszy koncert ever!!!
Najlepszy koncert na jakim byłam kiedykolwiek! (a było ich naprawdę mnóstwo) Łąki Łan dali czadu, publiczność dała czadu.
Ataraksja29, 08.02.15
Bracia Figo Fagot (08.02.15) - jak zawsze super :)
impreza przednia, 100 satysfakcji. Świetna impreza, każdy powinien zobaczyć to na żywo. :) DISCOCHŁOSTA dla każdego ;D
filippo, 11.12.15
Łąki Łan (11.12.15) - mega
mega koncert, kto nie pójdzie nigdy sie nie dowie co to za uczucie co za stan kiedy wkoło koncertowy pała łan
przemek, 14.11.14
COMA (14.11.14) - Coma Gdynia ucho
Artysta nie byłby artystą gdyby się nie spóźnił .Po raz pierwszy byłem w ucho. dupy nie urywa. 13 lat słucham comy 1 raz na żywo .Jest moc i energia nie da się ukryć .Ale jako 30 latek nie bardzo mi pasują młodzi ludzie metal punk bo głownie tacy przychodzą i denerwują machając wszystkim co się da. Mało miejsca i ścisk powoduję dyskomfort oglądania całego koncertu. Prawda taka że Coma to coma i reklamy nie trzeba a reszta to reszta , albo polubisz albo nie jedziesz na koncert.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00