Klub Studio KRAKÓW - Recenzje

Klub Studio KRAKÓW
4.2 (5 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

BOblej, 15.03.15
o toalecie lepiej nie wspominać , byłem tam ostatni raz. chyba bardziej higienicznie będzie robić w spodnie.
Black Label Society (15.03.15) - rewelacja
Zakk Wylde jak zwykle szalony, dał wspaniały koncert. niestety trochę zawalił jego kolega z nagłośnienia, bo przez ponad połowę koncertu nie było słychać wokalu, stałem na koncercie przy samej konsoli i nagłośnieniowiec powinien słyszeć dokładnie to co ja. nie wiem dlaczego poprawił wokal dopiero w momencie jak Zakk zasiadł za klawisze. wiązało się to może z tym ,że zestawy które przywieźli dało się odkręcić tylko na 10 procent mocy i bębenki w uszach mówić lekko bolały. rewelacujne oświetlenie. Był czad i to się liczy. polacam dla wszystkich fanów ostrego brzmienia.
Trójmiasto, 29.10.14
Anathema (29.10.14) - Jak zwykle dobry koncert
Koncert Anathemy był udanym wydarzeniem muzycznym. Dobre brzmienie i vocal w towarzystwie świetnej akustyki sali. Z przyjemnością wracamy na koncerty do Krakowskiego studia
Bogdan, 16.03.15
Żeby nie to , iż jest tam dość dużo koncertów i sprzedają różne piwa, pomyślałbym: O rany: deja vu! Jakieś 28 lat temu za moich czasów tak było na miasteczku studenckim :(. Chyba powinni coś zmienić.
Asaf Avidan (16.03.15) - Doskonały koncert!!
Asaf wymiata równo 2 godziny. Przy jego skali głosu - przez cały koncert ani jednego załamania . Po prostu gość nie ma sobie równych.
Mayume, 26.03.14
Świetny obiekt, jednak klimatyzacja beznadziejna. Powinni zainwestować w klimatyzację. Klub był duży, idealny dla tego typu imprez. Oświetleniu nie mam nic do zarzucenia. Napoje drogie (4 zł za wodę?!)
Miyavi (26.03.14) - Świetna impreza!
Ciekawa impreza. Gitarzysta i perkusista weszli na scenę i zrobili furorę. Impreza ta bardzo mi się podobała. Panowała ciepła (ekhm...gorąca) atmosfera.. Razem z innymi tańczyłam i świetnie się bawiłam. Niezwykła była publiczność, która skakała, śmiała się i reagowała bardzo entuzjastycznie do tego jeszcze była bardzo aktywna. Wydarzenie to zapisało się w mojej pamięci, mam koszulkę z Miyavim i bilecik na tablicy :3
Hana, 20.04.16
Selah Sue (20.04.16) - Selah Sue fantastyczna, jak zawsze!
swietny koncert, poszlabym znowu i znowu i znowu :) Selah Sue jest artystka z duzym potencjalem i glos unikalny!
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00