Progresja Music Zone WARSZAWA - Recenzje

Progresja Music Zone WARSZAWA
4.1 (48 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Marzi, 20.04.17
Deine Lakaien (20.04.17) - Cudowny koncert Warszawa Progresja
Pierwszy mój koncert Deine Lakaien. I do dziś nie mogę się pozbierać. Alexander śpiewa przecudnie. Poradziłby sobie śpiewając bez żadnych instrumentów poza swoim pięknym głosem. Wspaniale interpretuje muzykę. Ernst, niezrównany kompozytor, dyrygent i pianista. Coś niesamowitego..
Edyta, 21.02.17
Świetne klimatyczne miejsce, duży parking, dobry dojazd, fajna lokalizacja, blisko dworca. Dobry dżwięk, akustyka, nie za gorąco :)
Rival Sons (21.02.17) - Ach, co to był za koncert!
Jakaż energia popłynęła ze sceny tej soboty! coś niesamowitego! Genialny zespół, świetny wokal 3 Zakochałam się ;)
Krixxxon87, 19.02.17
Rival Sons (19.02.17) - Świetny band - świetne show
Nic dodać nic ująć, obecnie jest to prawdopodobnie najlepszy rockowy band na świecie. Show bardzo udane - wszystkie największe hity zagrane, dobra organizacja (nawet nie było aż tak parno jak to bywa czasami w klubach), bardzo ciekawy support (bardzo energiczny i zabawny poeta). Głos Jaya ze stali, Scott na gitarze głośny i bezbłędny, sekcja rytmiczna (Dave i Mike) napier..... az milo, klawiszowiec Todd super szołmen ze świenym brzmieniem. Widziałem ich już drugi raz na żywo i drugi pokazali co to prawdziwy rock n roll.
Ziom, 18.02.17
Kensington (18.02.17) - Świetny koncert! Perfekcyjne brzmienie!
Zespół Kensington prezentuje bardzo wysoki poziom zarówno pod względem muzycznym jak i technicznym. Brzmienie czyste i klarowne, bardzo zbliżone do wersji płytowej. Polecam!
Beata, 18.02.17
Pomocna i życzliwa obsługa, bardzo dobre nagłośnienie, brak kolejek po napoje. Z toalet nie korzystałyśmy, generalnie brzydzę się publicznymi ;/. Duży parking tuż obok – wygodne!
Kensington (18.02.17) - Pierwszy koncert z córką – rewelacja!
Zaliczyć debiut na koncercie Kensington z własnym dzieckiem – bezcenne! Dużo mocy, kontaktu K. z publicznością i do tego rewelacyjny support BEMY. Do następnego razu :)
Frag, 25.01.17
Powerwolf (25.01.17) - Świetne show!
Fantastyczny koncert. Rewelacyjna scenografia i organizacja, bardzo dobre nagłośnienie. Powerwolf, to zespół, który ma fantastyczny kontakt z publicznością. Poproszę o więcej.
szkodnik, 14.12.16
dobra i sprawna organizacja imprezy, ceny w barze przystępne, oświetlenie i nagłośnienie sali bardzo dobre
Billy Talent (14.12.16) - epicko!
Świetny koncert, chłopaki się nie oszczędzali! nowy perkusista nieźle daje radę, Aaron gościnnie zagrał jeden kawałek :) Ben ma super kontakt z publiką, grali stare i nowe kawałki, było naprawdę super! Klub też niezły, ceny w barze ok
Gośka, 06.12.16
Byłam w klubie po raz pierwszy i zaskoczyła mnie jego wielkość (spodziewałam się mniejszego). Jak dla mnie trochę mało miejsca do parkowania pomimo parkingu centrum handlowego obok, na szczęście kawałek dalej jest spory pusty parking. Za to sala ma świetną akustykę.
Tarja Turunen (06.12.16) - Świetny koncert :)
To był mój trzeci koncert Tarji i mam wrażenie, że z każdym koncertem ona jest coraz lepsza. Nie chodzi mi tu nawet o wokal, bo jest wg mnie niepodważalnie dobry, ale głównie o to, jak bawi się ona sama. Mam poczucie, że jest na scenie coraz bardziej rozluźniona, ma świetny kontakt z publicznością, prawdziwie cieszy się z tego, co robi. I to jest swietne, udziela się publice i sprawia, że koncert jest nie tylko genialny od strony muzycznej, ale także pełen wrażeń od strony dobrej zabawy. Jedyny minus? Za krótko! :)
Łukasz, 17.11.16
Overkill (17.11.16) - Overkill,Crowbar
Super! chłopaki popisali się ...cieżej się nie da niż Crowbar. Overkill również nie zawiódł nikogo więc kocioł ładny był :]
Janusz, 24.10.16
Explosions in the Sky (24.10.16) - Niesamowite przeżycie
Warszawa 19.10.2016. Czekałem kiedy przyjadą do Polski od kiedy pierwszy raz usłyszałem Your Hand In Mine. Najczystsza kwintesencja Post-Rocka. Muzyka przenosi w zupełnie inny wymiar i potrafi poruszyć. Organizacja i nagłosnienie na wysokim poziomie, choć trzeba było troche poczekać przed wejściem;) Ale to nic nie znaczy. Czekam na kolejny!
JACEK015, 11.03.16
Dirkschneider (11.03.16) - super imreza
Super impreza. Dirkschneider dał czadu ( stary dobry Accept + kapela U.D.O ). Jak na 64-o latka wspaniały mocny głos, nic się nie zmienił po latach. Kawałki Accept-u to już klasyka heavy metalu. Był czad.
zaku_m, 17.02.16
Helloween (17.02.16) - Pierwsza liga jak zawsze
Rage jako support klasa. Helloween zmiotło wszystko i wszystkich. Żywioł, moc, po prostu Power Metal w najlepszym wydaniu.
PePe, 03.10.15
ZAZ (03.10.15) - Flaga Francji dla ZAZ ułożona ze świateł smartfonó
Fani ZAZ jeszcze nie zdążyli się otrząsnąć z emocji po zeszłorocznym koncercie artystki w Progresji. Niespełna po 12 miesiącach, po intensywnych trasach koncertowych ZAZ postanowiła zawitać do Polski. Tym razem na 3 koncerty! W trasie będzie z pewnością dużo niespodzianek dla fanów. Wszystko wskazuje na to, że będzie to jeszcze bardziej artystycznie dopieszczany materiał - z poprzednich płyt oraz z utworami z płyty Paris. Na koncertach ZAZ spotykają się fani piosenki francuskiej z fanami jazz-u, rocka i ciężkiego brzmienia. Muzyka ZAZ naprawdę jednoczy gusta i pokolenia. ZAZ to bardzo autentyczna i energetyczna artystka - na koncercie podpisze spontanicznie płytę, zaśpiewa podczas kolacji na deptaku w mieście, czy też pochwali się publicznie słoikiem dżemu podarowanym przez fana. Co się wydarzy w tym roku? To jest tajemnica ZAZ. Wiadomo natomiast, że fani postanowili przygotować dla ZAZ coś ekstra, coś czego jeszcze nigdzie nie było! Przed rozpoczęciem i na zakończenie koncertu fani chcą dla ZAZ ułożyć flagę Francji. Jak? Sprawdź koniecznie na oficjalnym kanale ZAZ Polska na Facebooku. Nie zapomnij zabrać na koncert smartfonu! Będzie mega zabawa, mega niespodzianka! W organizacji wydarzenia “Flaga Francji dla ZAZ” pomaga artystka Karen Fagu, która postanowiła dołączyć się do pomysłu fanów ZAZ i wspomóc artystycznie pomysłodawców specjalnie przygotowanymi rysunkami. Więcej o wydarzeniu na FB: Flaga Francji dla ZAZ ułożona ze świateł smartfonów
Aneta, 03.10.15
Klimat klubu odpowiedni na taki koncert. Dobre naglosnienie. Moze zbyt mala ilosc barmanow, jak na obsluzenie takiej ilosci ludzi. Ale ogolnie, bez zarzutow.
GusGus (03.10.15) - Rewelacja!!!!
Zespol rewelacyjny, dali z siebie wszystko, kazdy mogl czuc sie usatysfakcjonowany. Megapozytywna energia, wprowadzili ludzi w fajny klimat, ktory trwal do konca koncertu. Wspanialomyslnie nakarmili nas bisami, choc z pewnoscia byli zmeczeni. Cos wspanialego. Dobrze wydane pieniadze. Pojedziemy na nich jeszcze raz, jesli przyjada.
Aneta, 03.10.15
Klimat klubu odpowiedni na taki koncert. Dobre naglosnienie. Moze zbyt mala ilosc barmanow, jak na obsluzenie takiej ilosci ludzi. Ale ogolnie, bez zarzutow.
GusGus (03.10.15) - Rewelacja!!!!
Zespol rewelacyjny, dali z siebie wszystko, kazdy mogl czuc sie usatysfakcjonowany. Megapozytywna energia, wprowadzili ludzi w fajny klimat, ktory trwal do konca koncertu. Wspanialomyslnie nakarmili nas bisami, choc z pewnoscia byli zmeczeni. Cos wspanialego. Dobrze wydane pieniadze. Pojedziemy na nich jeszcze raz, jesli przyjada.
Katarzyna, 28.09.15
James Arthur (28.09.15) - Świetny koncert
James Arthur na scenie nie rozczarował. Charyzmatyczny, świetny kontakt z publicznością, dobre brzmienie, po prostu wieczór pełen emocji! Z niecierpliwością czekam na kolejną płytę i koncerty.
Ździsiek z Warszawy, 13.04.15
Folk Metal Crusade (13.04.15) - Świetna impreza w odpowiedniej cenie
Impreza była świetna, bardzo dobre zespoły, grały przez długi czas i świetnie zakończenie, a to wszystko w naprawdę dobrej cenie :D
anniea, 30.03.15
Enclose (30.03.15) - Było cudownie!
Niesamowita atmosfera, fantastyczni ludzie, świetna muzyka. Naprawdę bardzo dobrze się bawiłam, czego chcieć więcej. :))
Szymon, 10.01.15
Zacieralia (10.01.15) - Najważniejsze kulturalne wydarzenie roku.
Jak zwykle średnio;) Średnia ekipa, średni klub i średni uczestnicy imprezy. Już czekam na 9 edycje.
Michał, 04.12.14
Szatnia to niestety spory problem... tłok do szatni po koncercie zdecydowanie za duży no i bardzo irytujący
Seether (04.12.14) - R E W E L A C J A
Koncert był świetny, dźwięk niesamowity, głos wokalisty imponujący i wspaniały, oby następny ich koncert odbył się wkrótce. Jedyny minus koncertu to brak bisu...
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00