Stadion Energa Gdańsk - Recenzje

Stadion Energa Gdańsk
4.3 (33 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Krystian, 31.10.14
Obiekt wygląda naprawdę dobrze i profesjonalnie. Akustyka jest całkiem fajna jak na stadion zdecydowanie na wysokim poziomie.
Justin Timberlake (31.10.14) - Czegoś zabrakło
Co prawda nie ze strony artysty bo ten dał z siebie 100 ale ze strony organizatora który nie sprowadził sceny artysty na koncert a setlista była festiwalowa. Nie po to kupuję bilet na koncert żeby potem przed okazało się że jednak sceny nie będzie, nagłośnienie fatalne i okrojone show.
Monika, 21.10.14
Justin Timberlake (21.10.14) - Niezapomniany wieczór!
Justin dał z siebie wszystko! Emocje i atmosfera na koncercie były nie do opisania. Dziękuję organizatorom za wszystko, co wnieśli do tej imprezy i przede wszystkim Justinowi i Tennessee Kids za niesamowite show. Piękny głos, piękny taniec, piękna muzyka. Tyle na ten temat!
stress&joann, 27.08.14
Nie doszukalismy sie minusow.;) Wiadomo ze 0,5l kosztowalo 7zl a inne napoje drozej. Ale to trzeba byc glupim zeby oczekiwac butelke wody za 2zl na koncercie.;)
Justin Timberlake (27.08.14) - JUSTIN TIMBERLAKE THE BEST!!!
Koncert w Gdansku byl genialny. Ze strony wykonawcy nie trzeba uzywac zbyt wyuzdanych slow zeby opisac podniecenie fanow na stadionie PGE Arena Gdansk. Wszyscy szaleli, krzyczeli, znakomicie sie bawili i wspolpracowali na widowni z artystą. Natomiast ze strony organizatorow wszystko sprawnie dzialalo. Ludzie zostali wpuszczeni szybko, sprawnie mimo, ze bylo ponad 40tys. fanow JT... Nawet obsluga przy barach z napojami i jedzeniem byli blyskawicznie obsluzeni. Bez kolejki po 15 minut. Toalety czyste nawet po koncercie jesli ktos chcial zrobic siku.;) PGE Arena ocena 6/6. JT ocena 10/6.;) Organizator 6/6. Nie bylo zadnych problemow, po koncercie wolontariusze kierowali na miasto kazdego kto pytal kiedy o ktorej i jak dojechac. No po prostu klasa.
Milena, 25.08.14
Justin Timberlake (25.08.14) - bardzo zadowolona
mnie się bardzo podobało, nie żałuję wydanych pieniędzy, miejsce bardzo fajne na górnej trybunie, widok całkiem spoko, wyraźne telebimy i nagłośnienie, organizacja koncertu też pozytywnie - wskazano mi nawet moje rezerwacyjne miejsce. sam koncert - genialny, fantastyczny, obłędny, mam nadzieję, że JT za jakiś czas znowu u nas pojawi się:) ludzie bawili się świetnie!!! to było widoczne z góry:)
Krzysiek, 24.08.14
Bardzo łatwy dojazd, prawidłowo i wyraźnie oznaczone bramki i wejścia na stadion więc nie było żadnego problemu.
Justin Timberlake (24.08.14) - UUUU było dobrze!
Najlepszy koncert na jakim byłem! Mimo iż wybrałem trybuny i wydawałoby się, że będzie daleko od sceny to jestem bardzo zadowolony. Oby koncert Justina odbył się w Polsce no 1, no 2, no 3, no 4 ... :-)
ego, 24.08.14
Justin Timberlake (24.08.14) - 10/10 !!!
Kto widział występ wydany na DVD z Londynu lub z Madison Square Garden wie, że Justin Timberlake stawia sobie wysoko poprzeczkę. Tak było oczywiście w Gdańsku. Jego talent, charyzma i niesamowity repertuar stworzyły mieszankę wybuchową. Koncert minął dosłownie w 5 sekund - tak świetnie się bawiłam (mimo, że Justin był na scenie 2 godziny). Czekam na powtórkę !
Tinka, 23.08.14
Justin Timberlake (23.08.14) - Fajny koncert
Koncert był bardzo fajny, jedno co nie było dopracowane przez organizatorów to scena a przede wszystkim telebimy. Telebimy były mikroskopijne, osoby mające wykupione miejsca z tyłu na trybunach mało co widziały, nie wiem dlaczego nie zostały wykorzystane ekrany ze stadionu, to już byłby o wiele lepszy efekt. Poza tym koncert bardzo fajny :)))
Andrzej, 22.08.14
Justin Timberlake (22.08.14) - Dobry show
Koncert bardzo udany także śmiało zasługuje na prawie maksymalną ocenę (4/5). Dobry układ piosenek, świetny taneczny show i piękne wizualizacje. Z minusów wymienić można średni support, opóźnienie techniczne w starcie JT oraz nie tak żywiołową publiczność jak się tego można było spodziewać.
Krzysztof, 22.08.14
Justin Timberlake (22.08.14) - świetne show
Rewelacyjna organizacja, super miejsce i idealne wykonania. Byłem na wielu koncertach ale ten był jak rarazie najlepiej nagłosniony i z ciekawymi efektami swietnymi. Bardzo dobra komunikacja ktora w mgnieniu oka rozładowała cały stadion
..., 21.08.14
Najładniejszy stadion na jakim byłam. Tylko kiepska akustyka w mojej ocenie. Nie odpowiada mi, że ludzie rzucają puste opakowania po jedzeniu przed siebie.
Justin Timberlake (21.08.14) - Koncert rewelacja!
Koncert super! Szkoda tylko, że nie było bisu. Nawet Sting jako większa gwiazda, która dłużej funkcjonuje w show biznesie wychodzi ponownie na scenę. Ale poza tym wszystko na plus.
Paula, 20.08.14
Justin Timberlake (20.08.14) - NIESAMOWITE PRZEŻYCIE!!!
Było cudownie! Gdańsk to przepiękne miasto, staram się odwiedzać je jak najczęściej. I do tego Justin. Może zabrzmi to trochę dziwacznie, ale czułam się normalnie jak w jakimś śnie, taka fajna odskocznia od szarej rzeczywistości. Koncert świetny,momentami zaskakujący, głos Justina, co bardzo mnie zdziwiło, perfekcyjny. Jedyne do czego chcę się przyczepić: drodzy organizatorzy imprezy, popracujcie nad nagłośnieniem bo muzyka była za głośno w stosunku do pracy mikrofonów osób, które śpiewały. Krótko mówiąc - KTO NIE BYŁ...NIECH ŻAŁUJE!
megi, 20.08.14
Justin Timberlake (20.08.14) - niesamowita impreza!! Niech żałuje kto nie był
Impreza była na prawdę na wysokim poziomie. Mogłabym zapłacić drugie tyle za taki koncert. Wszystko na najwyższym poziomie. DJ który występował przed Justinem rewelacyjny, a sam Justin to już szał. Dał czadu, że do teraz mam ciary. Rewelacyjne nagłośnienie, klimat którego nie da się opisać. Cały czas jestem pod ogromnym wrażeniem.
Agata, 20.08.14
Justin Timberlake (20.08.14) - Rewelacyjny koncert!
Ciężko opisać to co wydarzyło się wczoraj. Justin Timberlake pokazał nam prawdziwie światowy poziom koncertowy. Światła, muzyka, wizualizacje, choreografia, głos wszystko na najwyższym poziomie, wszystko tak dokładnie dopracowane. Chapeau bas dla całego teamu The Tenessee Kids. Niesamowite wrażenia! Mam nadzieję, że wydawnictwo DVD wrzuci kilka ujęć z Polski ;) Na końcu wyjątkowe podziękowania dla organizatorów - od wyboru artysty, po sprawne wpuszczanie na stadion, a także organizację komunikacji! ;) TO BYŁ ŚWIETNY WIECZÓR! DZIĘKI!
Aleksandra, 20.08.14
Stadion świtnie przygotowany, słyszałam, że mało miejsc parkingowych. Osoby, które pomagały znaleść miejsce na stadionie średnio poinfrmowane.
Justin Timberlake (20.08.14) - Koncert pierwsza klasa!
Niesamowita atmosfera, niezapomniane przeżycia, koncert na dobrym, wysokim poziomie, ani na chwilę nie usiadłam :D
Iwona, 20.08.14
Justin Timberlake (20.08.14) - Rewelacyjny koncert!
Dwie godziny Timberlakea i tylko Timberlakea - żadnych zastępstw, gości, przerw - tylko ON :) Wspaniałe show, świetny kontakt z publicznością, no i cudowna muzyka!!!
Justyna, 16.02.14
Fajny klimat, dobra organizacja. Widoczność słaba, chyba, że ktoś był wysoki. 3 godziny na palcach z wyciągnięta szyją, ale warto było. W końcu to Bon Jovi :)
Bon Jovi (16.02.14) - M A G I A
Ten koncert to spełnienie marzeń... Kocham Bon Jovi 25 lat, nie znudziła mi się ich muzyka, ani nie przestała się podobać mimo upływu lat. Koncert był super. Cóż, pozostał niedosyt z powodu nieobecności Sambory, przyjaźnią się z Jonem od lat i chciałam zobaczyć ich na scenie razem. Ale sam koncert był świetny.
Marcin, 10.05.13
Bon Jovi (10.05.13) - Bon Jovi zagra bez Richiego Sambory...
Niestety, zła wiadomość dla fanów bandu , a zwłaszcza pana R.S. Kilka dni temu właśnie ogłoszono, że zespół będzie kontynuował trasę bez swojego gitarzysty. Szkoda. I myślę, że dobrze by było aby organizator poinformował o tym fanów. Tym bardziej, że również pojawiła się informacja na oficjalnej stronie zespołu o możliwości zwrotu biletów , jeśli ktoś czuje się zawiedziony faktem nieobecności Richiego, który wcześniej był anonsowany jako członek zespołu podczas występów.
wercia2908, 05.04.13
Bon Jovi (05.04.13) - moje marzenie :)
coś wspaniałego - Bon Jovi w Polsce !!! zawsze ich uwielbiałam - ich muzyka towarzyszy mi od młodzieńczych lat przez całe moje życie :) już nie mogę się doczekać koncertu, odliczam dni... to na pewno będzie dla mnie wspaniałe przeżycie zobaczyć i usłyszeć Bon Jovi na żywo :)
mmk, 15.03.16
Gregorian (15.03.16) - wow!!
Niesamowity koncert, cudowni, wybitni wykonawcy!!! Nie do zapomnienia!!Szkoda tylko, że schodzą juz ze sceny.
ANETA, 13.10.14
Stadion robi wielekie wrażenie, choć jest stromo na górnych partiach. osoby pijące napoje, niejednokrotnie wylewały je, niechcący oczywiście na głowy, plecy i siedzenia osób przed sobą.
Justin Timberlake (13.10.14) - Średnio..
Artysta światowy, wspaniały. Wszystko byłoby super, gdyby nie to, ze na cały megawielki stadion były włączone tylko dwa małe telebimy i to po bokach sceny. Zapłaciłam bardzo dużo za bilety, a naprawdę widzialam justona jako maleńką mrówkę. Jeśli koncert organizowany jest na tak wielkim obiekcie, telebimy powinny być wszystkie włączone.
  • 20 od 33 Recenzje
  • 1
  • 2
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00