TAURON Arena Kraków - Recenzje

TAURON Arena Kraków
4.5 (749 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Anna, 16.10.17
Sting (16.10.17) - Sting
Wspaniały Artysta, niepowtarzalna muzyka i rewelacyjna atmosfera w czasie koncertu. Nowe aranżacje znanych od lat przebojów dodatkowo podkreślały wyjątkowość wydarzenia. Koncert połączył pokolenia.
Iza, 13.10.17
Sting (13.10.17) - Magia!!!
Koncert magiczny. Sting zaczarował całą Tauron Arenę i przeniósł nas w inny wymiar. 66 letni człowiek ze swoim basem potrafił spowodować, że miałam ciarki na skórze. I na pewno nie tylko ja. Mistrz to jest najwłaściwsze słowo! Polecam każdemu, a ja , gdyby odbył się ten koncert jeszcze raz, bez zastanowienia chciałabym przeżyć to jeszcze raz :)
DarnoK, 13.10.17
Sting (13.10.17) - Outstanding!
Cóż tu dużo pisać...? Koncert fenomenalny, ale Sting to klasa sama w sobie. Mam nadzieję, że szybko wróci do Polski:)
Joanna, 19.07.17
Świetny obiekt, wszystko dobrze zorganizowane, parking podziemny super, sporo czynnych restauracyjek, bardzo bezpiecznie. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.
Jean Michel Jarre (19.07.17) - Magiczny show
Kapitalna impreza, wspaniały artysta, prawdziwe święto muzyki, światła i laserów. Niezapomniane wrażenia i... sporo wspomnień z czasów młodości. Fantastycznie było bawić się razem z innymi fanami J.M.Jarra.
Em, 15.07.17
Jean Michel Jarre (15.07.17) - Fantastyczne widowisko!
Koncerty Jeana Michela Jarrea to jedyne w swoim rodzaju połączenie dźwięków, wibracji i efektów świetlnych. Elektryzująca muzyka porywa do tańca fanów w każdym wieku - energia Jarrea jest zaraźliwa! Przygotujcie się na fantastyczne, niezapomniane widowisko! Filmy, które można zobaczyć na youtube, nie oddają niesamowitej atmosfery, jaka wytwarza się między artystą i widownią, dlatego naprawdę warto kupić bilet. Mam nadzieję, że słowa, które JMJ wypowiedział na koniec koncertu - See you soon - już wkrótce znajdą potwierdzenie w rzeczywistości!
Mario, 10.07.17
Jean-Michel Jarre (10.07.17) - rewelacja
Spelnilo sie moje marzenie, zawsze chcialem zobaczyc i uslyszec artyste na żywo. Mimo solidnego juz wieku artysta tryska energia jak nastolatek. Dokonania muzyczne i wizualne, nie do przekazania, trzeba to zobaczyc na wlasne oczy.
Mar Ski, 10.07.17
Jean-Michel Jarre (10.07.17) - Zjawisko w Krakowie
Niesamowite zjawisko muzyka i obraz na poziomie do którego powinni równać inni. Szkoda że tak szybko się skończyło pomimo 2 godzin czas wyraźnie przyśpieszył.
1039smoothed, 08.06.17
Green Day (08.06.17) - Najpięknieszy dzień w życiu!
Spełniło się moje jedno z największych marzeń i w końcu zobaczyłam moich największych bohaterów na żywo! Od koncertu minęło już 5 miesięcy a mi dalej brak słów na opisanie jak niesamowicie było:(
Dawid, 06.06.17
Hans Zimmer (06.06.17) - Świetna sprawa
Świetny koncert, świetna muzyka i efekty. Polecam gorąco, chętnie pójdę jeszcze raz. Niezapomniane wrażenia
Żyraf, 03.06.17
Hans Zimmer (03.06.17) - Zgodnie z oczekiwaniem
Do przybycia zachęciły mnie filmy na youtube więc zaskoczenia nie było, wiedziałem czego oczekiwać co miało niebagatelne znaczenie przy wysokiej cenie biletu. Byłem bardzo zadowolony, wyrażę się jednak mniej pochlebnie jednak o samej twórczości Zimmera odnośnie Niesamowitego spidermana (niestety takie łubudu bez duszy jak piraci, gladiator, karmazyn, romans, król lew). Poleciłbym każdemu przyjść i się przekonać
Tinka, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - Bardzo dobry koncert
Byłam po raz pierwszy na takim koncercie i jestem pod dużym wrażeniem różnorodności wykonu i profesjonalizmu artystów! Niesamowite wrażenia! Dla mnie numer jeden Tina Guo :) Polecam
Dawid, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - Wyjątkowy koncert
Koncert był wyjątkowy pod wieloma względami. Nagłośnienie i mocne ciśnienie muzyczne, efekty świetlne dostrojone i pod każdy utwór inne, orkiestra z wybornymi utalentowanymi artystami, grającymi na przeróżnych instrumentach, również nowoczesnych. Widać było, że każdy z muzyków dawał z siebie w całości, co podkreślał sam kompozytor, mówiąc o miłości do muzyki. Hans Zimmer okazał się bardzo pozytywnym i swobodnym twórcą, z szacunkiem odnosił się głównie do swoich muzyków, wspominając ich życie. Gdy grali ostatni utwór z Incepcji Zimmer grał na pianinie sam, w ciszy, po wszystkim dostał ogromne owacje! Koncert oceniam jako wspaniały i niezwykły!!
klejniczek, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - Cudowny Wieczór
Do dzisiaj jestem pod ogromnym wrażeniem koncertu.Fantastyczna muzyka,świetni muzycy i kapitalna oprawa .Z chęcią pójdę kiedyś jeszcze raz bo coś takiego po prostu trzeba zobaczyć i nieważne czy ktoś jest fanem muzyki filmowej czy też nie ;)
Lennyx, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - Niezwykły koncert
Gra Maestro Hansa Zimmera i jego utalentowanego zespołu zasługuje na wielkie uznanie. Taki koncert trzeba przezyc na miejscu. Nigdzie tak nie da sie przeżyć tej wspanialej muzyki jak na takiej arenie. Gra instrumentów ich zgranie w czasie, wspaniala gra efektów świetlnych. To trzeba po prostu zobaczyć. Polecam.
Adam, 31.05.17
Parking zamieszanie, ochrona wyrzuca sprawdzane rzeczy nie pytając czy np. Chcesz wypic wodę?! Ubikacja, szloda, że j ie zrobilem zdjecia, łeeeee..
Hans Zimmer (31.05.17) - Byli calkiem ok, ale bez łał
Koncert był naprawde dobry, lecz pozostal niedosyt, poniewaz niektore utwory byly nie do konca rozwiniete. Bylo kilka mocnych momentów. Więc artystycznie ok. Poprostu malo watków ze znanymi szerokiej publiczności utworów. Jeśli chodzi o sama organizacje, Hala ok, ale luzie stali w odrębnych korkach do wjazdu na parking jezzcze pol godziny po rozpoczeciu koncertu!!! A po samym koncercie, zawiodla komunikacja miejska!!!! Przy wyjsciu zero informacji o komunikacji miejskiej, nic dodatkowego!!!!! Zero tramwaji, tylko autpbus nocny co godzine!!!!!!slabo organizator, slabo miasto!!!!!! pół godny po rozpoczęciu konwertery
Ada, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - Niesamowite przeżycie!
Artysta pokazał zaledwie skrót swoich arcydzieł - w pierwszej części muzyka filmów takich jak m.in. Piraci z Karaibów, Gladiator czy Król Lew - co zaciekawiło mnie najbardziej. Ale każdy znalazł coś dla siebie, gdyż druga część to filmy takie jak Batman czy Incepcja. Ciary na całym ciele.. nagłośnienie super. NIEWYOBRAŻALNE wydarzenie, które ciężko opisać :) Niesamowite, jak ktoś potrafi skomponować coś takiego!
patka, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - coś niesamowitego
Wspaniały koncert! Hans w połączeniu z orkiestrą i chórem dał świetny performance. Polecam wszystkim fanom muzyki filmowej. Muzyka na żywo jest nieporównywalna.
Ewa, 31.05.17
Dobra organizacja koncertu. Bardzo dobra akustyka w Tauron Arenie. Miła atmosfera. Uczynna obsługa. Nie oceniam parkingów, gdyż z nich nie korzystałam.
Hans Zimmer (31.05.17) - Fantastyczna impreza!
Hans Zimmer z genialnym zespołem muzyków z Hollywood i nie tylko!. Rockowa aranżacja znanych tematów filmowych - bardzo dynamiczna! Perfekcyjnie wykonanie utworów. Impreza na długo zapada w pamięć.
lemontry, 31.05.17
Hans Zimmer (31.05.17) - Super show
Koncert przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Świetna oprawa koncertu, niewymuszony sposób prowadzenia, przyjacielska atmosfera, kontakt z publicznością i to co najważniejsze MUZYKA. Wspaniała, odlotowa, przeszywająca, nurtująca i dająca do myślenia. Niezapomniane wrażenia. Polecam
Ala, 30.05.17
Bruno Mars (30.05.17) - Bruno Mars- wspaniały koncert!!!
Niezwykły koncert Bruno Marsa, show na najwyższym poziomie- muzycznie i scenicznie: cudowny głos Bruno, taniec i kontakt z publicznością. Pierwszy raz widziałam, żeby wszyscy na koncercie tańczyli i świetnie się bawili. Bruno porwał wszystkich z siedzeń! Poza tym świetne nagłośnienie, wspaniała scenografia i efekty specjalne. Warto było wydać te pieniądze i przeżyć coś tak wspaniałego!!!
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00