Międzynarodowe Targi Poznańskie, Hala Nr. 2 - Recenzje

Międzynarodowe Targi Poznańskie, Hala Nr. 2
3.8 (40 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Czareg, 02.05.17
Pyrkon (02.05.17) - Świetna impreza
Bardzo fajna impreza. Jechałem dość sceptycznie nastawiony, niejako zmuszony przez dziewczynę- fankę klimatów fantasy i si-fi ale przyznaję, że zostałem pozytywnie zaskoczony. Przyjaźni ludzie, ciekawe prelekcje i dobra organizacja sprawila, ze Pyrkon okazał się bardzo ciekawym przeżyciem i świetnym pomysłem na spędzenie weekendu we dwoje. Serdecznie polecam każdemu. Czareg
Daria, 28.11.16
Tom Odell (28.11.16) - Cudowny koncert!
Było fantastycznie, atmosfera genialna! Mega przeżycie. Z pewnością pójdę na koncert Toma jeszcze nie jeden raz!
Justyna, 14.11.16
Scena na tyle wysoko, że stojąc z tyłu bądź za wysoką osobą artyści na scenie są widoczni dla każdego :-)
IRA (14.11.16) - Superr impreza
Koncert IRY fenomenalny! Gra i śpiew na żywo, gorące reakcje publiczności. Koncert na mega wysokim poziomie. Polecam wszystkim i czekam za kolejną wizytą zespołu w Poznaniu!
ProjektAA, 11.11.16
Flume (11.11.16) - Doskonały koncert
Świetny koncert, energetyczny i piękny. Może nawet lepszy niż w zeszłym roku na Openerze. Flume naprawdę się przyłożył, a hala nr 2 na MTP okazała się dobrym miejscem na koncerty.
Robert, 11.11.16
Flume (11.11.16) - Najlepsza impreza!!
Było po prostu najlepiej!! Nic dodać nic ująć;) Flum dał czadu rozj.... System:) Dawno tak dobrze się nie bawiłem:)
Anna, 12.03.16
Dawid Podsiadło (12.03.16) - Koncert Dawida Podsiadło
Wspaniały koncert. Dawid Podsiadło zaśpiewał wszystkie utwory z nowej płyty. Dodał kilka wcześniejszych utworów. Świetne wydarzenie, super koncert
Justyna, 10.03.16
Hala położona w dobrym miejscu, praktycznie w centrum. No i co najważniejsze - świetna akustyka - o ile nie najlepsza jakiej doświadczyłam.
Hurts (10.03.16) - Kolejny świetny koncert
Hurts nigdy nie zawodzi. Pomimo że setlista nie spełniała do końca moich oczekiwań to jednak koncert naprawdę był cudowny. Głos Theo - idealny - na żywo jeszcze lepszy niż na płytach. Publiczność jak zwykle nie zawiodła, wszyscy się dobrze bawili. Ciężko opisać ten wieczór, trzeba po prostu to przeżyć ;)
magdaleneczka777, 29.02.16
Hurts (29.02.16) - Zespół dał czadu
Cudowny koncert, jeden z lepszych, w których uczestniczyłam :) Wspaniała integracja i wspólna zabawa fanów i co najważniejsze muzyka. Przepiękna muzyka, przepiękny głos, doskonałe wykonanie. Śpiew widowni i wtórowanie wokaliście na długo pozostaje w pamięci :) I jeszcze dobre było to, iż bilety były w jednej kategorii cenowej, zatem o tym jak wielkim jesteś fanem i miejscu na płycie decydowało, o której ktoś ustawił się w kolejce, a nie zasobność portfela :) Jeśli ktoś chce przeżyć niezapomniane emocje i jest fanem zespołu, serdecznie polecam uczestnictwo w koncercie Hurts :)
Heroska, 29.02.16
Hurts (29.02.16) - cudowne przeżycie!
Głos Theo, efekty specjalne, uczucie z jakim ten koncert się odbył... Zapamiętam to do końca życia. Jeszcze do tej pory trzymają mnie emocje i mam łzy w oczach na samo wspomnienie. Coś niesamowitego. Warto było czekać od października.
Pchełka, 20.11.15
Mistrzostwa Świata STIHL TIMBERSPORTS (20.11.15) - Sportowe emocje i zapach drewna
Kiedyś widziałam zawody Timbersports na jednym z kanałów sportowych. Wyglądało ekscytująco, ale nijak się to ma do oglądania tego na żywo! Niektóre mecze piłki nożnej przy tym, co się działo na Drużynowych Mistrzostwach Świata Stihl Timbersports, to kawka u cioci, jeżeli chodzi o poziom emocjonalny. Dwa rekordy świata, zwycięstwo o ułamek sekundy, na takich zawodach trzeba po prostu być!
mati, 15.11.15
Mistrzostwa Świata STIHL TIMBERSPORTS (15.11.15) - Mocna impreza Stihl
Dwunastu najlepszych zawodników stanęło do walki aby zdobyć Mistrza Świata, walka była zacięta, do ostatniej chwili nie było wiadomo kto znajdzie się na pierwszym miejscu. Pokaz umiejętności był na wysokim poziomie, kibice wiernie dopingowali swoich idoli. Impreza była zorganizowana bardzo profesjonalnie, podczas przerw odbył się pokaz grupy tanecznej dziewczyn. Warto było zobaczyć te widowisko i czekamy na dalsze wydarzenia.
Mikołaj, 13.11.15
Kult (13.11.15) - Kultowy Kazik
Kazik jak zawsze nie zawiódł. Impreza godna POLECENIA!!! Atmosfera pierwsza klasa. Dostęp do napoi i jedzenia bez zastrzeżeń.
Mieszković, 11.11.15
Kult (11.11.15) - Kaźmirz trzyma poziom.
Było fest dobrze. Kult grał jakieś 3h więc po koncercie byłem konający ale szczęśliwy. Pogo na bardzo wysokim poziomie. Nagłośnienie, akustyka - nie mam zastrzeżeń. Polecam.
Małgorzata, 04.10.15
GusGus (04.10.15) - Było cudownie!
Koncert udał się lepiej niż myślałam, że się uda. Miejsce przewyższyło moje oczekiwania. Było naprawdę miło i klimatycznie. Ludzie, którzy przyszli na koncert byli bardzo kulturalni, a ochrona była cały czas w pobliżu. Mimo bardzo dużej liczby osób, na spokojnie udało mi się zająć miejsce przy scenie i obserwować artystów z tak bliska, że zdołałam zobaczyć nawet szpileczki Birgira. Zespół był nieziemski, profesjonalny. Poszłabym na ich koncert jeszcze raz.
Joanna, 23.11.14
Yamato (23.11.14) - Genialni bębniarze
Artyści perfekcyjni w każdym calu, zapewniają nie tylko doskonały występ muzyczny, ale także rozbawią publiczność i potrafią przekazać swoją energię. Owacje na stojąco trwały bardzo długo, co świadczy o 100 zadowolenia całej widowni.
Kamila, 30.04.17
Pyrkon (30.04.17) - Przydałby się prąd
Impreza była bardzo klawa, ale prąd jednak mógłby być. Atrakcje ciekawsze niż rok temu. Sleeproom wystarczająco duży chociaż ilość łazienek pozostawiała wiele do życzenia.
Robert, 26.02.17
Brakowało miejsc innych niż stojące, byliśmy z małymi dziećmi. Skorzystaliśmy z ulgowego wejścia z dziećmi na balkon, ale widoczność tam była średnia - balkon jest prostopadle do sceny, a nie równolegle.
Lindsey Stirling (26.02.17) - Rewelacyjny koncert dla rodziny z dziećmi
Świetny koncert, przepiękna oprawa multimedialna, czysty dźwięk, rewelacyjna Lindsey i mnóstwo pozytywnych i niezapomnianych wrażeń. Jedyna szkoda to brak do wykupienia innych miejsc niż stojące w Hali MTP NR 2 w Poznaniu. Sama organizacja imprezy bardzo dobra, czujna ochrona i bardzo pomocny personel. Bezpiecznie nawet z dziećmi, z którymi byliśmy. Dziękujemy :)
Renata, 18.02.17
Alvaro Soler (18.02.17) - bardzo fajny koncert
Bardzo fajnie dobrze się bawiłam zostanie w pamięci.Bardzo widowiskowa ekipa w tle a sam artysta bardzo komunikatywny
Ania, 14.12.16
LP (14.12.16) - Zjawiskowo..
Pięknie, cudownie, wzruszająco. Głos LP jest niesamowity, ma świetny kontakt z publicznością :) Chętnie wybiorę się na kolejne jej koncerty.
Ara, 16.11.16
koncert IRA. SUper
  • 20 od 40 Recenzje
  • 1
  • 2
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00