Klub Stodoła Warszawa - Recenzje

Klub Stodoła Warszawa
3.7 (87 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Bunker, 09.07.17
Miejsce całkiem fajne...akustyka była dobra...atmosfera super...bałem sie że sie nie wszyscy zmieszczą ale się udało...cóż mogę powiedzieć było fajnie.
Three Days Grace (09.07.17) - Najlepiej wydane 200zł w życiu
Nigdy wcześniej nie byłem na jakimkolwiek koncercie...kupując bilety dla mnie i dla brata bałem sie że przez to że nie znałem dobrze zespołu nie bedę się dobrze bawić...dzieki bogu obawy były daleko od prawdy...Najleprzy pierwszy koncert na którym byłem...Zespół był świetny a publika szalała...najleprze momenty to były churowe wykrzykiwanie nazwy zespołu lub utworu którego wszyscy chcieli usłyszeć. Definitywne 5* jak na mój gust. :)
Maciek, 23.02.17
Skunk Anansie (23.02.17) - Niesamowita Skin!
Koncert Skunk Anansie w Stodole 21.02.2017 to bezwzględnie najlepszy koncert, na jakim kiedykolwiek byłem, a zdążyłem zaliczyć The Cranberries, Korn, Rammstein, Editors, Kult i jeszcze parę innych fajnych. Zespół spisał się wyśmienicie, dając czadu przez ponad 2 godziny, łącznie z dwoma bisami. Na szczególne wyróżnienie zasługuje niesamowita interakcja Skin z nami, fanami. Dwa razy zrobiła windę, raz też weszła w środek tłumu. Magnetyczna kobieta! No i ten głos! Bezbłędny!
Monika, 22.02.17
Skunk Anansie (22.02.17) - Piękny głos
Stodoła jako miejsce na koncert jest rewelacyjna. Było piękne oświetlenie i bardzo dobre nagłośnienie. Dzięki takiej oprawie muzykę Skunk Anansie słuchało się z olbrzymią przyjemnością. Głos Skin jest cudowny i wyrazisty, a jak się wypowiada to również ciepły, ale i charakterny. Podczas koncertu zespół zagrał wiele znanych utworów, w tym Charlie big potato i Weak. Koncert trwał prawie 2 godziny, wraz z dwoma bisami, dłuższym i krótszym. Było warto!
Leszek, 07.11.16
Organek (07.11.16) - Kapitalna gitara
Przyjemnie posłuchać gitarzysty nie silącego się szybkość palcówek, ale inteligentnie zmieniającego przystawki, fantastyczna porcja świetnych, mrocznych blusowo-rockowych brzmień, a własny, bardzo autorski cover Riders on the storm, palce lizać. Plus osobiste i nieszablonowe teksty, kapitalna perkusja i interesujące klawisze. Organek to naprawdę powiew czegoś specyficznego i tak różnego od popularnej papki, że nie sposób tego odpuszczać. Warto za każde pieniądze!! Polecam
Zbych, 06.11.16
To była moja pierwsza wizyta w tym klubie, ale na pewno nie ostatnia. Obsługa na dobrym poziomie, ochrona naprawdę dawała radę ;)
COMA (06.11.16) - Świetny koncert!
Nowy album COMY jako pierwsza część koncertu wprowadza widza/słuchacza w świat równoległy... ten lepszy, gdzie emocje, odczucia mają istotny wpływ na percepcję otoczenia... Po tym następuje wspaniała retrospekcja utworów z wcześniejszych dokonań zespołu... Coś niesamowicie klimatycznego i ekscytującego... Publiczność w Stodole doskonale wiedziała, dlaczego znalazła się w tym miejscu i czasie, wspólne śpiewanie z Rogucem, interakcja na najwyższym poziomie, pogo w centrum sali oraz brak chęci opuszczenia tej imprezy to chyba wystarczy, żeby podsumować to wydarzenie.
GraceM, 14.03.16
Dawid Podsiadło (14.03.16) - szacun!
Zaskakująco perfekcyjny, świeży i wielowątkowy. Różnorodny jak na drugiej płycie, strach myśleć jaki będzie za kilka lat;-) i ten niepowtarzalny urok osobisty... POLECAM
Ania, 14.03.16
Dawid Podsiadło (14.03.16) - Świetny koncert
Dawid Podsiadło jak zwykle pokazał wszystko co najlepsze, świetny koncert, niesamowity klimat! Nie jestem na co dzień ogromną fanką ale chyba zacznę być!
Kasia, 14.12.15
Klub Stodoła jest bardzo kameralny, w sam raz na takie koncerty. cudowne jest to, że można się potem spotkać z wykonawcami.
Moya Brennan (14.12.15) - Moya jak zawsze wspaniała
Koncert był cudowny, magiczna atmosfera. Moya jak zawsze wspaniała. Zaskoczeniem dla mnie był występ solowy jej córki, ale bardzo pozytywnym. Polecam w przyszłości fanom i nie tylko. Moya potrafi zawsze stworzyć to coś czego się nie zapomina, tak teraz jak i dwa lata temu z Clannadem.
crazyadam, 09.12.15
Dziękuję Muniek i T.Love za wspaniały koncert, zajęliśmy atmosfera, super nagłośnienie. Thx
Ewa, 23.11.15
Zakopower (23.11.15) - Zakopower - koniecznie na żywo!
Zespół Zakopower dał w Warszawie rewelacyjny koncert! Było fantastycznie pod każdym względem: muzycznie, energetycznie, kontakt z publicznością nie był wymuszony. Dawno się tak dobrze nie bawiłam. Każdemu, kto się waha, czy oglądać ich na żywo - zdecydowanie polecam. Mają to coś!
AlohaNati, 19.10.15
Fajne kibelki. Przyjemna atmosfera. Wygodne szatnie. Miła obsługa. Dobra widoczność i akustyka sceny oraz miejsca przy niej.
Ryan Keen (19.10.15) - Było świetnie!!!
Koncert był kameralny, zjawiło się koło 100 osób i było cudownie! Ryan grał wspaniale, ma mega wielki talent i powinien znacznie częściej bywać w Polsce. Wszystkie piosenki zagrał fantastycznie! Z pewnością dałabym więcej gwiazdek, ale ograniczyli mnie do 5. Według mnie koncert na conajmniej 10 gwiazdek
Natalia, 13.10.15
Miyavi (13.10.15) - Mega koncert!
Świetnie się bawiłam. Miyavi jak zwykle dał z siebie wszystko i świetnie grał. Jedynie nagłośnienie jego mikrofonu mogłoby być większe, gdyż jego głos trochę zlewał się z gitarą i perkusją. Jednakże....! Nic nie zmieni tego, że była to niesamowita noc! 3
justek1989, 31.03.15
Tokio Hotel (31.03.15) - Tego nie da się opisać słowami
Jestem fanka od 10 lat, kupując bilet podchodziłam do niego sceptycznie nie byłam pewna czy przypadkiem po tej pięcioletniej przerwie się nie zawiodę. Jednak ten koncert a raczej ta mega impreza przerosły moje (już dość wysokie) oczekiwania. Zespół ,efekty, energia która panowała w klubie jest nie do opisania słowami tam po prostu trzeba było być i to zobaczyć na własne oczy!! Mogę powiedzieć jedno - to nie jest to samo Tokio Hotel co 10 lat temu, każda piosenka z nowej płyty jest w stanie znaleźć odbiorce który wcześniej nie słuchał TH.
Katarzyna, 30.03.15
Wybór miejsca na koncert trafiony. Akustyka bardzo dobra, widoczność również. Mam nadzieję, że będę jeszcze miała przyjemność brać udział w jakimś wydarzeniu w Stodole.
Tokio Hotel (30.03.15) - Genialny koncert!
Koncert Tokio Hotel był naprawdę cudowny. Czekałam na to wydarzenie 5 lat i muszę przyznać, że byłam pozytywnie zaskoczona. Utwory, które w wersji studyjnej nie przypadły mi do gustu były zaaranżowane w taki sposób, że nie dało się ich nie pokochać. I tu wielkie brawa należą się Tomowi, który był głównym odpowiedzialnym za brzmienie wersji koncertowych. Z kolei Bill przyciągał wzrok chyba wszystkich obecnych na sali niecodziennymi strojami i charakterystycznym dla niego tańcem. Gratulacje, chłopcy, oby tak dalej!
Paula, 30.03.15
Specyficzny klimat. Niewielka sala, która pozwala miec artystów na wyciągnięcie ręki i odwrotnie :) Świetna widocznośc sceny oraz nagłośnienie.
Tokio Hotel (30.03.15) - genialny koncert!!!
Przepiękna sztuka. Warto wydac każdą złotówkę, by poczuc ten magiczny klimat. Niesamowita gra świateł, dźwięki i energia, która udzieliła się całej publiczności.
Julian, 19.03.15
Asaf Avidan (19.03.15) - Super śpiewa
Moim zdaniem było głośno ale muzyka fajna.******************************* **************** ********* ********************* *************** ********************************************** ******************** **********************
Bartek, 17.03.15
Asaf Avidan (17.03.15) - Świetny koncert, świetny artysta
Super koncert, artysta profesjonalny, jego zespół też, dobry kontakt z publicznością, z dowcipem i luzem.Polecam!
sokol07, 09.03.15
Maria Peszek (09.03.15) - Wspaniały koncert!
Zarówno Maria Peszek, jak i obsługa klubu, stanęli na wysokości zadania. Bardzo dobry koncert wybitnej, żywiołowej, porywającej ludzi, artystki, do tego zrealizowany z wyczuciem i umiejętnościami.
Hans, 05.03.15
Ochrona spełniała swoje zadanie, jak należy. Z parkingu nie korzystałem, więc nie wypowiem się, a gastronomii też nie korzystałem. Klub bardzo fajny.
Ufo (05.03.15) - Świetny koncert
Jeden z najlepszych koncertów, na jakich byłem. Wszystko było zorganizowane idealnie. Koncert nie był za krótki, ani też za długi. Nagłośnienie rewelacyjne. W końcu nie bolały uszy po wydarzeniu. Usłyszałem wszystkie utwory, na których mi zależało. Jetem bardzo zadowolony. U.F.O. 4ever \\m//
ZETKA, 05.12.14
Niby maly obiekt z zewnatrz, a w srodku ... wchodze i woooow! naprawde super! Koszulki mozna kupic... wszystko bon!
Gogol Bordello (05.12.14) - Super!
Bylo swietnie, fajna miejscowka i oczywiscie zespol 3 minus jedna gwiazdka za-jak to chyba na kazdym koncercie-pogo. No i faceta palacego wsrod wszystkich ludzi przy scenie (nie mozna palic). I oblana kurtke piwskiem. Ale bylo warto ;)
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00