Klub Proxima Warszawa - Recenzje

Klub Proxima Warszawa
4.2 (27 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Tommy, 23.10.16
Sympatycznie, klimatycznie, kulturalnie. Można poszaleć przy koncercie pijąc piwko. Fajnie też, że lokal ma boczny bar z salą, gdzie jest ciszej i można pogadac.
Ugly Kid Joe (23.10.16) - Zajebista Proxima i fajni Amerykanie.
Ugly Kid Joe - koncert z powerem - chłopaki nie zawiedli, odegrali numery z ostatniej płyty jak i szlagiery Cats in the cradle czy Everything about you. Najbardziej zaskoczyło mnie miejsce koncertu czyli Proxima - fajny kulturalny klub, gdzie można czuć się bezpiecznie i pobawić się na koncercie. Miła ochrona, obsługa i barmani. Po różnych doświadczeniach z innymi klubami koncertowymi w Warszawie z czystym sumieniem polecam koncerty w Proximie. Fajne miejsce.
Darek, 12.10.16
New Model Army (12.10.16) - Super koncert
W końcu po paru latach czekania pojawili się w Polsce. Koncert w Proximie super - na większej sali nie miałby takiego klimatu. Akurat ten zespół pasuje do klubów. Wiekowo okazalo się, że jestem u siebie :) w strefie stanów średnich. Liczę, że na kolejny koncert nie każą czekać kolejnych paru lat.
ollecka, 12.10.16
Dłuuuugie kolejki do baru. Poza tym super lokal. Czyste toalety, fajna atmosfera, dobra akustyka. No i oczywiście NMA!!!
New Model Army (12.10.16) - Super koncert
Bardzo fajny support (Farben Lehre) nieźle rozgrzał widownię. A potem - ONI!!! Dali czadu, super muza, dobry wokal, ostre granie!
Wojtek, 18.06.15
The Gaslight Anthem (18.06.15) - Jedyny taki koncert w życiu
Brajan najlepszy, klub najlepszy, wszystko najlepsze. Nie bawiłem się tak świetnie od dawna. Ja chcę jeszcze raz.
Daria, 09.05.15
Lokal ogólnie nie wielki, jednak ma swój charakter. Większość na scenie było widać. Sam fakt, że jest to lokal który przyjął taki zespół jak Halestorm po raz pierwszy, czyni go wyróżniającym.
Halestorm (09.05.15) - Bawiłam się świetnie
Tych co nie znają tego zespołu i nie byli na koncercie, niech żałują. Koncert był przedni, zespół dawał niezłego czadu. Żałuje że nie stałam bliżej sceny by dostać kostkę do gitary rzucaną przez zespół, ale i tak było super.
Patii, 29.03.15
Podobała mi się akustyka miejsca, w pamięci zapadła mi scena, która była dobrze widoczna. Jedyne zastrzeżenie, które mam to parking- zupełny brak miejsca!
Halestorm (29.03.15) - Koncert Halestorm w Warszawie w Klubie Proxima
Jestem zachwycona, to co wyczyniali na scenie było po prostu niesamowite! Dali czadu! Pełno energii, niesamowita Lzzy (i ten jej głos :3). Zagrali moje ulubione piosenki, bez wyjątku, a nawet pojawiło się Highway to hell- AC/DC i Last Resort- Papa Roach. Świetnie się bawiłam! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wrócą do Polski, bo koncert był zajebisty! A supporty też mi się strasznie podobały (Wilson i Nothing More)
luojani, 28.03.15
Halestorm (28.03.15) - Czysta energia
Pierwszy koncert Halestorm w Polsce wypadł na prawdę fantastycznie. Głos Lizzy obezwładniający, brzmiał niczym kolejny instrument w zespole. Niestety trochę zawiódł Arejay. Wiele czytałem o jego ekspresyjnej grze na perkusji, tymczasem nie zaskoczył niczym czego już wcześniej nie widziałem w wykonaniu innych perkusistów. Natomiast zespół jako całość wydawał się lekko zaskoczony ciepłym i entuzjastycznym przyjęciem przez polską publiczność. Nazwali nas najbardziej szaloną publiką na ich trasie koncertowej. Zaśpiewali wszystkie swoje najmocniejsze kawałki jak - Miss the misery I get off Familiar taste of poison Its not you oraz pięć utworów z jeszcze nie wydanego albumu. Dzięki jednak wszechobecnemu internetowi można już było wcześniej się z nimi zapoznać. Na bis na specjalne życzenie publiczności zagrali Innocence który przyznam jest jednym z moich najbardziej lubianych utworów zespołu. Przy okazji tej piosenki zdarzyła się humorystyczna sytuacja, ponieważ zaskoczony prośbą publiczności Joe Hottinger zapomniał riffów, do najwidoczniej od dawna nie granej piosenki. Po chwili jednak wszystko sobie przypomniał i utwór wypadł wspaniale. Podsumowując świetny, energetyczny, koncert. Mam nadzieje że zachęcona tak dobrym przyjęciem grupa przyjedzie do nas na jeszcze nie jeden występ. Na pewno będę stał w tłumie i skandował ze wszystkimi HALESTROM, HALESTORM!!!!!
Filip Siejka, 07.11.14
Snarky Puppy (07.11.14) - total atomowa impreza
jestem kompozytorem i multiinstrumentalistą więc wiem co mówię. A mówię że takiego czegoś w życiu nie widziałem! Nie licząc Prince, Meshell Ndegeocello i Take 6 i kilku innych skromnych pozycji SNARKY zmiażdżyli wszystko co było do zmiażdżenia;)))) Dzięki!
Kuba Walus, 05.10.14
Jedynym problemem dla mnie była słaba widoczność wynikająca z dobrej frekwencji fanów. Po raz kolejny, byłem mile zaskoczony.
SOJA (05.10.14) - BigUp
Koncert SOJA uważam za bardzo udany i pozytywny. Atmosfera panująca w klubie uderzyła od samego wejścia. Miła obsługa, pozytywni ludzie w każdym calu. Oby więcej takich eventow i fantastycznych wykonawców. Yaaman...
Hania, 28.09.14
The Doors Alive (28.09.14) - Uwielbiam ich
Już dwa razy byłam na ich koncercie, przed rokiem we wrześniu i teraz. Nie zawiodłam się. Czułam się jak w Klubie Whisky a Go Go w Los Angeles. Głos i charyzma Williama Scotta sprawia, że koncety The Doors Alive są niezapomnianym przeżyciem. Muzyk obiecał, że wrócą do nas w przyszłym roku. Już czekam.
Piotr, 14.03.14
Super klub. Poczułem się znów jak student :-) bardzo klimatycznie, dobra widoczność dzięki podestom na widowni. Piwko pod ręką, ochrona nie narzucająca się, szatnia działa, czego chcieć więcej? Będę wpadał częściej.
T. Love (14.03.14) - Super!
Co tu dużo pisać. T-LOVE! Było lepiej niż się spodziewałem. Czysto klubowa atmosfera. Super repertuar, super wykonanie, bez napinania się, tak po prostu bardzo dobrze. Świetny kontakt z zespołem, publika żywiołowa. Bardzo dobry koncert moim i mojej żony zdaniem. Dodatkowy plus - impreza charytatywna - cały dochód na konto poszkodowanego w wypadku kolegi zespołu - Bartka. Polecam gorąco!
Ghost, 13.01.14
W Proximie zawitałem na swoim pierwszym koncercie, a grali Rise Against. Koncert niezapomniany =) Przyczynił się do tego w dużej mierze sam klub (bo zespołu nie będę nawet kwestionował :)). Akustyka bardzo dobra, atmosfera spokojna (kultura), widoczność bardzo dobra dzięki wzniesieniom z barierkami czy jak to nazwać na tyłach sali. Jestem na TAK :)
Sebastian, 04.11.16
Kongos (04.11.16) - Genialnie
Jeden z najlepszych koncertów na jakim byłem w życiu, a trochę ich było. Zespół świetny, energia i kontakt z publicznością niesamowite. Jeśli ktoś ma okazję nie jedzie idzie biegnie cokolwiek byle dotrzeć
Bad Mo Fo, 03.11.16
Kongos (03.11.16) - Muzyczny melanz i super koncert chlopakow z Kongos
Chlopaki na prawde dali czadu,nie dosc ze swietnie graja i maja swoje flagowe kawalki,to w zasadzie caly koncert pociagneli na numerach ktorych jeszcze nie znamy. A spektrum muzyczne ktorym potrafia sie popisac w ramach jednego kawalka potrafi siegac od techno poprzez mix country z rockiem po hiphop,wszystko w zajefajnym wykonaniu. Cala sala przeskakala przetanczyla i przepogowala uczciwe 1.5 h koncertu plus bisy,z lekka tylko pomoca wiodacego gitarzysty. Czapki z glow,mam nadzieje na rychly zapowiedziany juz powrot do Wwy chlopakow z Kongos!
grzeje, 02.10.15
Andreya Triana (02.10.15) - Andreya Triana - świetny koncert
Świetna wokalistka. Dobry zespół. Pozytywna energia płynąca ze sceny udzieliła się publiczności. Wspaniała zabawa. Szkoda tylko, że tak krótka (około 1,5 godz).
marte, 27.04.15
Charlie Winston (27.04.15) - Dotychczas najlepszy koncert 2015!!!
Koncert Charliego Winstona z pewnością można określić jako wydarzenie roku w mojej osobistej skali zadowolenia z koncertu:) Począwszy od supportu rewelacyjnego Sama Walkera, było to wydarzenie euforyczne!! Charlie był jak ogień na scenie, a bardziej eklektyczna oprawa materiału koncertowego w porównaniu ze studyjną sprawiła, że płytę CurioCity można było odkrywać na nowo! Jak dla mnie obłęd:D
spidi, 22.02.15
The Subways (22.02.15) - Świetny koncert
Subwaysi jak zwykle rewelacyjni, świetny kontakt z publicznością i kozackie show! Support też byl dobry chociaż publika nie szalała. Trochę tylko było mało ludzi ale pewnie to przez datę (popielec). Pozdrawiam!
ttttttoomek1234, 29.11.14
Rival Sons (29.11.14) - super koncert
superekstra koncert, świetne wykonanie, rewelacyjni muzycy, ogień lasery moc wiking na jednorożcu!!!!
Julia i Przemek, 25.09.14
Widoczność sceny była świetna, ochrona podczas koncertu spisywała się na medal, a atmosfera podczas jak i przed oraz po koncercie była super. Wszystko tak naprawdę było na bardzo dobrym lub wręcz świetnym poziomie, jedyny minus jaki znajduję w Klubie Proxima, to położenie obiektu, ponieważ nie jest On łatwy do znalezienia, dla ludzi spoza Warszawy.
Alestorm (25.09.14) - Świetny koncert!
Koncert przebiegał w niesamowitej atmosferze, Alestorm dał genialny występ, zabawiał publikę w swoim świetnym niepowtarzalnym stylu a po koncercie artyści integrowali się z fanami, co było niesamowite i bardzo docenione. Na pewno jeszcze nie raz pójdziemy na ich koncert.
jurczak, 06.11.13
Amanda Palmer (06.11.13) - Amanda to bogini
Niesamowity klimat, wariactwo, kontakt z ludźmi, bardzo osobisty, bliskość i charyzma Amandy to coś, czego nie można zapomnieć. plus za kulturalną widownię i cudną Gabę Kulkę.
  • 20 od 27 Recenzje
  • 1
  • 2
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00