Sala Koncertowa Radia Wrocław - Recenzje

Sala Koncertowa Radia Wrocław
4.5 (25 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Piotr Panek, 10.04.17
Kortez (10.04.17) - Piękny kameralny koncert
Koncert Kortez Trio w sali Polskiego Radia we Wroclawiu - dobra akustyka, wygodne fotele, wspaniala atmosfera, gra swiatel itp. Na minus wplywa slyszalne co chwila w cichych partiach utworow sprzężenia na łącznikach - jest to irytujace , podczas gdy ma grac cisza. poza tym jest szatnia, sala nie duza ale daje to pozytywne odczucia sluchowe. Sam Kortez Trio zagral wszystko w wyjatkowy inny sposob.
bartusia, 09.04.17
Kortez (09.04.17) - Kortez... nic więcej nie trzeba dodawać
Super atmosfera... Ciekawe aranżacje koncertowe. Niby znane utwory a odkrywane na nowo... Dobra realizacja światło / dźwięk.
Rafał, 03.04.17
Michał Bajor (03.04.17) - Polecam serdecznie.
Nie nazwałbym się fanem pana Michała Bajora. Kupiłem bilety na koncert w postaci prezentu Walentynkowego dla żony. Jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony barwą głosu i talentem pana Michała. Polecam z Moją Miłością ;) Pozdrawiam Rafał
Adam Izydorczyk, 17.01.17
Artur Andrus (17.01.17) - Wspaniały recital!
Na recitalu byłem z całą Rodzinką (Żona + 2 Dzieci + ja). Artur Andrus, nie po raz pierwszy nas zachwycił. Po raz pierwszy w takiej formie, bo do tej pory żyliśmy słuchaniem płyt Pana Artura lub oglądaniem Jego występów w telewizji. To co najpiękniejsze w występie (bo wszystkim dużo można by pisać): - ciągła interakcja z publicznością, - mnóstwo wspaniałych gagów sytuacyjnych, - wiersze / wierszyki sypane z rękawa, - humor na najwyższym poziomie... Wspaniałym dopełnieniem recitalu przez cały czas jego trwania był udział 4 wspaniałych multiinstrumentalistów! BRAWO! Dzieci już mi zapowiedziały, że nie mam prawa odpuścić następnego występu Artura Andrusa. Bardzo dziękuję. Kończąc - zachęcam Wszystkich gorąco do słuchania Artura na żywo :)
Ewa, 23.11.16
sympatycznie,przytulnie,z poczęstunkiem dla widza (mam na myśli poczęstunek - a nie zakup kawy i rogalika!)
Raz Dwa Trzy (23.11.16) - sekstet Adasia świetny jak zawsze :)!
W piosenkach Adasia jest tyle mądrości, ile zrozumienia dla wad świata i ludzi; tyle pogodnej rezygnacji z walki o zmianę na rzecz zrozumienia współistnienia rzeczy dobrych i tych mniej dobrych... Czego chcieć więcej? Za każdym razem wsłuchuję się bardziej i bardziej i za każdym razem dociera do mnie coś w inny, jeszcze bardziej fascynujący sposób. Niedosyt pozostaje tylko pod jednym względem; muzyka zespołu jest fascynująca,porywa i unosi z siedzenia, a obydwa koncerty,na których byłam ( Impart i sala koncertowa Radia Wrocław) są statyczne, bez płyty i tylko z miejscami siedzącymi. To ogromny minus, nie można wtopić się w szaleństwo harmonii czy fantastyczny podkład perkusyjny, zamknąć oczy i ... ... płyta!!!, Adaś - płyta!!! na szaleństwo i wirowanie. Pozdrawiam fanów Raz Dwa Trzy! Do zobaczenia na następnych koncertach!
Ewa, 14.11.16
sala poprzez wystrój sceny (nawiązanie do jakby organów w tle), cudowną, drewnianą boazerię i nietuzinkowe oświetlenie sprawia, że widz przenosi się jakby w inny wymiar i zapomina o wszystkim oczekując na to, co będzie
Piotr Bałtroczyk (14.11.16) - Ekstra energetyczna super impreza :):) !!
Gorąco polecam! Bałtroczyk jest odpowiedni nie tylko na listopadową chandrę . Jego uroczy wątek wszystkiego i o wszystkim wciąga i wywołuje nieustannego banana na ustach nawet wtedy, gdy kryguje się ze swoim obrzydliwie starym peselem.Nie przynudza nadmiarem polityki (praktycznie zero dowcipu na ten temat), jest cudownie zwarcie intelektualny i konkretny w podkreślaniu zabawności różnych, nie zawsze zabawnych zdarzeń i sytuacji, ale to, w jaki sposób Piotrek o tym mówi powoduje, że uśmiech nie schodzi nam z ust .
Ewelina, 01.10.16
WAGLEWSKI FISZ EMADE (01.10.16) - REWELACYJNY KONCERT!
Koncert WAGLEWSKI FISZ EMADE w Radiu Wrocław odbył się na najwyższym poziomie! Wspaniałe wrażenia, prawdziwa uczta muzyczna!
Franz1979, 29.08.16
Toalet brak na taką ilość osób. porażka. kto to liczył? Po Limp Bizkit zabrakło piwa, coli, czegokolwiek do picia. Pół dnia koncertów, upał na dworze, a w środku problemy z zakupem płynów - potężne kolejki i przed ostatnim koncertem pustki w barach czegokolwiek... organizacyjnie porażka.
Capital of Rock (29.08.16) - świetny koncert - licha organizacja
koncerty były kosmiczne - czysty odlot - full profesjonalizm zespołów i ekip technicznych. chylę czoła. oby więcej takich gwiazd na scenie. chcemy więcej.
Iwona, 14.03.16
Sala sprawia wrażenie bardzo kameralnej a jednocześnie ma świetną akustykę i tworzy specyficzny, bardzo przyjemny klimat. Dodatkowo obsługa na miejscu przemiła. Parking tuż przy budynku. Fantastyczny klimat :)
Alicja Majewska (14.03.16) - Genialna impreza ;)
Koncert Alicji Majewskiej i Włodzimierza Korcza wraz z kwartetem smyczkowym wprost genialny. Poprowadzony z humorem i dystansem. Pani Alicja wykonała największe przeboje, jak zawsze z promiennym uśmiechem i niesłabnącą energią płynącą ze sceny. Dodatkowo całość dopełniały komentarze artystki tworzące wstęp do niemal każdego utworu.
Mateusz, 15.11.15
Edyta Bartosiewicz (15.11.15) - Rewelacja!
Edyta jest we wspaniałej formie wokalnej, koncert świetny, repertuar niezwykle ciekawy. Świetny kontakt z publicznością! Polecam! Warta każdych pieniędzy
dekoder, 12.11.15
Edyta Geppert (12.11.15) - Wspaniały recital w wykonaniu Edyty Geppert
W dniu 11 listopada 2015 we Wrocławiu odbył się koncert Edyty Geppert. Artystka, jak zawsze, zaprezentowała najwyższy poziom. Swoim występem oczarowała widownię, a umiejętnie wplecione w program występu nowe piosenki trzymały w napięciu. Pani Geppert śpiewa to co sercu drogie i bliskie, więc słuchałem jej piosenek głownie sercem. Nie mogę się doczekać kolejnego koncertu.
Tomek, 14.09.15
Ania Dąbrowska (14.09.15) - Jak zwykle rewelacja.
Kolejny koncert Ani, na którym miałem przyjemność być i jak zwykle wyszliśmy z Żoną urzeczeni. Wspaniała impreza, Ania jak zwykle fantastyczna, muzycy towarzyszący i śpiewające siostry zachwycili.
Aleksandra, 16.02.15
Anna Maria Jopek (16.02.15) - Cudowny koncert
Działo się działo.... Wspaniała zabawa muzyką :) Pozytywna energia, dreszcz, radość.... cudownie ...
Tomasz, 16.02.15
Bardzo sympatyczna sala, kameralna atmosfera. Dobre oświetlenie i akustyka, wygodne krzesła. Nie ma problemów z tłokiem przy wchodzieniu/wychodzeniu.
Anna Maria Jopek (16.02.15) - Jak zwykle niezwykły koncert :)
Na koncert Anny Marii Jopek można iść w ciemno. Wiadomo, że się człowiek nie zawiedzie, że wrażenia będą niesamowite. Udało Nam się nabyć miejsca w 1 rzędzie, więc odbiór koncertu był niesamowity.
pi_rania, 24.11.14
Sala idealna na koncerty, swietna akustyka - to pierwszy koncert, gdzie naprawde bylo slychac! Piekne swiatla, choc inzynier swiatel nie jest chyba tam na stale.
Edyta Bartosiewicz (24.11.14) - Cudowny koncert, cudowna Edyta, cudowne swiatla!
Wprawdzie Edyta nie zagrala prawie zadnego przeboju, to stworzyla piekny klimat, ktory poruszal. I choc twierdzila, ze jej glos nie jest jest jeszcze w pelni sil, to nic mu nie brakowalo. Muzycznie tez pieknie, swietny perkusista. Swietna akustyka, naprawde bylo slychac! I te swiatla! Jeszcze tak pieknie oswietlonego koncertu nie widzialem. Idealnie, kazda zmiana klimatu w piosence, kazdy gest byl odpowiednio podkreslony. Tylko troche drogie bilety... Support Les Ki tez bardzo na poziomie, czekamy na kolejne wydawnictwa chlopakow!
agakubus, 27.10.14
Ciekawe miejsce na kameralne imprezy. Świetnie rozwiązana scena, widoczność bardzo dobra. Obsługa miła, rzetelna, uczynna.
JAROMIR NOHAVICA (27.10.14) - wrocławski koncert
Super koncert !!!!!!!!!!!! polsko-czeski :) artysta po koncercie rozdawał autografy i zrobiliśmy sobie zdjęcie !!!!!!!!!! Dla każdego miał chwilę na rozmowę !!!!!!!! SUPER !!!
Ewa, 26.10.14
JAROMIR NOHAVICA (26.10.14) - Wspaniały koncert
Jak zwykle wspaniały, pełen humoru i magii koncert. Polecam wszystkim wielbicielom artysty. Niezapomniane przeżycie.
Kasia, 06.04.14
dobra akustyka, kameralny klimat sprzyjający kontaktowi grupa - widownia :) przydałoby się jedynie trochę więcej miejsc parkingowych ;)
Gazpacho (06.04.14) - POEZJA!!!
Kapitalne kawałki, perfekcyjne wykonanie i olbrzymia dawka humoru i dystansu do samego siebie prezentowane przez grupę, zdecydowanie sprawiły, że koncert ten będzie należał do tych NIEZAPOMNIANYCH!!!
zangis, 29.09.13
JAROMIR NOHAVICA (29.09.13) - Wspaniała impreza
Niezapomniany koncert!!!! Wykonanie atmosfera kontakt z publicznością rewelacja. Uczta dla zmysłów !!!! POLECAMY :))))
Tina, 13.04.15
Wczoraj odbył się koncert Raz Dwa Trzy w Sali Koncertowej Radia Wrocław. Byłam pierwszy raz na koncercie tego wspaniałego zespołu (pomijając występ na Imprezie typu Dni Miasta). Wspaniali artyści, zwłaszcza wokal Adama Nowaka, który niesamowicie prowadził nas przez kolejne niezwykłe utwory Jego autorstwa i widać, że kocha, to co robi, czyli granie i śpiewanie. Wprowadził świetny klimat i niesamowitą atmosferę. Cudowna energetyczna muzyka, rozbrzmiewały cudnie instrumenty: 3 gitary m.in. basowa i elektryczna, perkusja, trąbka (wspaniały trębacz), klawisze, akordeon (ACH! - akordeon-mój instrument-balsam dla moich uszu)...i głos pasujący do całości charyzmatycznego Adama Nowaka. Byłam z rodzicami i mężem i myślę, że każde z nas wyszło usatysfakcjonowane, mogąc uczestniczyć w tak wspaniałym wydarzeniu i mogąc doznać takich muzycznych doznań...z nowymi przemyśleniami o ...życiu...Piękna 2h uczta dla ducha. Zespół, który wspaniale wypada na żywo. Prawdziwi artyści !!! :)
Raz Dwa Trzy (13.04.15) - Wydarzenie, które warto przeżyć!
Wczoraj odbył się koncert Raz Dwa Trzy w Sali Koncertowej Radia Wrocław. Byłam pierwszy raz na koncercie tego wspaniałego zespołu (pomijając występ na Imprezie typu Dni Miasta). Wspaniali artyści, zwłaszcza wokal Adama Nowaka, który niesamowicie prowadził nas przez kolejne niezwykłe utwory Jego autorstwa i widać, że kocha, to co robi, czyli granie i śpiewanie. Wprowadził świetny klimat i niesamowitą atmosferę. Cudowna energetyczna muzyka, rozbrzmiewały cudnie instrumenty: 3 gitary m.in. basowa i elektryczna, perkusja, trąbka (wspaniały trębacz), klawisze, akordeon (ACH! - akordeon-mój instrument-balsam dla moich uszu)...i głos pasujący do całości charyzmatycznego Adama Nowaka. Byłam z rodzicami i mężem i myślę, że każde z nas wyszło usatysfakcjonowane, mogąc uczestniczyć w tak wspaniałym wydarzeniu i mogąc doznać takich muzycznych doznań...z nowymi przemyśleniami o ...życiu...Piękna 2h uczta dla ducha. Zespół, który wspaniale wypada na żywo. Prawdziwi artyści !!! :) Dobre nagłośnienie i akustyka na sali. Jedyne co, to ciężko tak wytrwać w fotelach, bo chciałoby się wstać i podrygiwać, a nie bujać się w fotelu będąc na takiej sali koncertowej.
  • 20 od 25 Recenzje
  • 1
  • 2
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00