Klub Eter Wrocław - Recenzje

Klub Eter Wrocław
4 (17 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Marcin B., 07.10.15
Wszystko ok. Mogłaby być lepsza widoczność sceny.Generalnie nie mam zastrzeżeń. Czułem się ok i bezpiecznie.
GusGus (07.10.15) - GUS GUS Wrocław Eter 06.10.2015
Rewelacja!!! Świetna zabawa i duża tańca :) Długo jeszcze będzie mi ta muzyka chodziła po głowie :) GUS GUS rządzi :D Polecam zawsze i wszędzie :)
iwona, 28.09.15
Swietny widok na scenę niemalże z każdego miejsca, duże bary, profesjonalna obsługa, świetny klimat i dobra akustyka.
James Arthur (28.09.15) - genialny występ na żywo
James, niezwykle utalentowany, a do tego bardzo otwarty na fanów! świetny kontakt z publicznościa, a James okazuje się być na scenie bardzo żywiołowym! świetny występ, do tego świetny look, z pewnością wybiorę się na koncert ponownie! genialny wokal :)
Dorota, 24.03.15
Kolejka do szatni na górze, dramat! Zanim rozpoczął się koncert było potwornie duszno! Zachowanie niektórych przywołuje tylko refleksję, ach ta dzisiejsza młodzież..
Mela Koteluk (24.03.15) - Mela Koteluk Eter Wrocław
Bardzo pozytywny koncert, dobrze dobrane piosenki, ze starej i nowej płyty, sympatyczna prezentacja muzyków na koniec! Chociaż ponad 40 minutowe ciężko wytłumaczyć i zrozumieć
pi_rania, 24.11.14
The Baseballs (24.11.14) - 2 godziny rock&rolla!
Jeden z najlepszych koncertow, na jakich byłem! 2 godziny zywego rock&rolla! Swietne glosy, duzo zabawnych gagow i przede wszystkim swietna muzyka! Po wszystkim chlopaki wyszli do ludzi i podpisywali wszystko, zdjecia itd. Dwie spragnione fanki dostaly nawet reczniki, ktorym sie wokalista wycieral w czasie koncertu. ;)
Bolo, 07.07.14
Black Label Society (07.07.14) - BLS RULES !!!
Chłopaki dali czadu w Eterze. Świetny koncert klub nie za duży dzięki temu była bliskość z zespołem . Wspaniała atmosfera dzięki fanom jak i nie opisane wrażenia pod względem muzycznym coś niesamowitego widzieć ich na żywo.
Bolo, 07.07.14
Black Label Society (07.07.14) - BLS RULES !!!
Chłopaki dali czadu w klubie Eter we Wrocławiu , klub nie za duży bliski kontakt z zespołem było super zarówno pod względem atmosfery jak i muzycznym .
Seba, 26.06.14
Black Label Society (26.06.14) - Rewelacja!!!
Fantastyczny koncert! BLS - dali czadu. Bomba! Klub - jak dla mnie najlepszy na tego typu imprezy. POLECAM!
Gienka, 21.09.13
The Doors Alive (21.09.13) - Polecam na 100
Dawno nie bawiłam sie tak wspaniale. Niezapomniane wydarzenie. Zespół spisał sie znakomicie. Szkoda że to tylko 1.5h grania, koncert mógłby być dłuższy. Atmosfera publiki super. Ludzie dali się porwac muzyce.
f r anko, 21.09.13
Fantastyczne i niezapomniane miejsce.dobre nagłośnienie. Jeden z najlepszych koncertów pod względem energii, atmosfery,kontaktu z publika. Polecam wszystkim. Chłopaki istotnie wymiataja.
The Doors Alive (21.09.13) - nieziemsko! !!
Co za wydarzenie. Niechaj żałują ci co nie zawierzyli... sa bardziej niz The Doors.brzmienie.czystosc głos. Przekaz siła.... trudno było ustać w bezruchu.
Paweł Nytra, 23.01.15
Akustyka była nie najlpesza, poza tym okej. Fajnie było widać scenę i mimo, iż było dużo osób, to byłem blisko sceny.
Epica (23.01.15) - Zaje*ista impreza!
Epica z Diablo BLVD i Dragonforce jako support, wszystko to we wrocławskim klubie ETER. Było ZAJEBIŚCIE. Epica oprócz kilku nowych utworów zagrała wszystkie moje ulubione kawałki ze starych płyt, więc byłem mega zadowolony. Niestety żadne ze zdjęć Diablo BLVD nie udało się, a Dragonforce tylko jedno. Klub Eter nie był zbyt duży, dzięki czemu byliśmy blisko sceny, chociaż ludzi było mnóstwo, co najlepiej chyba widać na zdjęciu kolejki (za nami było prawie drugie tyle osób, wszystkie bilety się wyprzedały). Cała impreza minęła bardzo kulturalnie, bez drobnych incydentów, jak wytrącone z rąk telefony, czy kilka drobnych stłuczek w młynie.
Bartek, 20.11.14
Afromental (20.11.14) - Mega energia!
Znałem tylko trochę repertuar Afromental i bałem się, że na koncercie usłyszę sporo nudnych utworów ala N Sync. Bardziej mnie interesowały ich piosenki z pazurem. I tutaj pełne, pozytywne zaskoczenie, 99 piosenek rozpie...ło scenę, chłopaki zrobili świetne show, roznieśli swoją muzykę i temperamentem klub Eter, zarazili swoim powerem publikę i byli po prostu świetni, rewelacyjni. Łozo z Tomsonem oczywiście pierwsze skrzypce i świetnie uzupełniający się duet wokalistów. Od Barona ciężko oderwać wzrok (i ucho) gdy wymiata na swoim wiośle. Synchroniczna para perkusistów? Po prosto miazga! Nie widziałem czegoś takiego jeszcze w życiu. Pozostali też odwalają kawał świetnej roboty, 7 osób tworzy extra zespół przypominający brzmienia Limp Bizkit, światowy poziom. Jedno jest pewne, 24 listopada gonię po nową płytę do sklepu. A wszystkim polecam koncerty zespołu, jestem pod wielkim wrażeniem i pewnie długo zostanę.
Edyta, 19.11.14
The Baseballs (19.11.14) - Świetna zabawa
Chłopaki z The Baseballs jak zwykle zafundowali świetną zabawę. Na początku wydawali się być nastawieni nieco sceptycznie do wrocławskich fanów, ale ostatecznie obie strony stanęły na wysokości zadania. Co prawda nie było tej samej atmosfery, jaką mają ich koncerty w Niemczech, ale tu nie można mieć do nich żalu - występ u siebie, przed własną publicznością, to zupełnie inna bajka.
Merida, 26.06.14
Black Label Society (26.06.14) - Dali czadu!!
Super koncert, jak zwykle Zakk dal czadu, rewelacja, szkoda tylko ze tak krotko grali, no ale i tak bylo warto:D mega szczesliwa i zadowolona!!
piotras, 31.03.14
Illusion (31.03.14) - mega czad
Illusion pokazał moc. Oddzielił chłopców od mężczyzn !!! Widać profesjonalizm i zgranie. Lipa to rasowy rockmen z zajebistym głosem i w miarę upływu lat jest jeszcze lepszy. ( jak wino )
Piotr, 09.10.13
klub przygotowany na kameralne koncerty , widok na scenę z dwóch poziomów ogólnie bardzo dobry, ale jest ale......duszno , brak wentylacji
Dawid Podsiadło (09.10.13) - koncert
świetny koncert z muzyką na żywo , z wokalistą ,który wnosi na scenę szczerość i autentyzm. Bawiłem się dobrze wraz z moją rodziną , muzyka i wykonawca nie wyznaczają barier wiekowych. Jesteśmy fanami od chwili gdy Dawid Podsiadło w programie TV zaśpiewał utwór zespołu U2 ( wróżymy Mu karierę , i czekamy na następne płyty i oby już zawsze pozostał taki szczery i prawdziwy.) pozdrawiamy ,fan z rodziną.
Karolina, 07.10.15
Klub Eter po prostu nie nadaje się na koncerty, przy awarii terminali pani barmanka nie wydaje 8 zł reszty (spory napiwek jak na zakup 2 wód...), zero nawiewu, palarnia to przepełniony wychodek na dworze. I przede wszystkim nastawienie na maksimum sprzedanych biletów bez myślenia o możliwościach sali.
GusGus (07.10.15) - Gus Gus @ Eter, Wrocław 2015
Gus Gus nie zawiódł, są niesamowici, na koncertach dają mnóstwo energii. Byłaby to świetna impreza, gdyby nie pazerność organizatorów. Sprzedać bilety wszystkim chętnym? Tylko w Polsce. Jakikolwiek koncert w klubie Eter to męcząca historia (słabe nagłośnienie, zero nawiewu), natomiast to, co działo się tam wczoraj było nawet dla mnie zadziwiające. Ludzie pod sceną byli tak sciśnięci, że nie mogli klaskać! :) Proszę dodać do tego niedziałające terminale na barach (nie wszyscy noszą zapasy gotówki) i pomyśleć, czy to nie strata pieniędzy. Wielka szkoda.
Monika, 22.09.14
GusGus (22.09.14) - Koncert GUS GUS - Wrocław, klub Eter 21.09.2014
Koncert bajeczny, bo i GUS GUS jest poza wszelką krytyką i tu nie ma co się rozwodzić. Akustyka w klubie Eter daje wiele do życzenia, ale dla gwiazd takiego formatu jest to do przejścia. Najgorszy jest gorąc jaki tam panuje! Klimatyzacje chyba w ogóle nie działają bo można zemdleć z braku tlenu. Z człowieka się leje nawet jak nie zaczął jeszcze się gibać. MASAKRA!!!!
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00