Gdynia Arena - Recenzje

Gdynia Arena
4.2 (23 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

hanna, 06.03.17
Miejsca w sektorach I w 1 rzędzie powinny być sprzedawane jako miejsca z gorszą widocznością ponieważ szklana bariera istotnie przeszkadza w oglądaniu
Justyna, 18.04.16
Adam Sztaba (18.04.16) - Fenomenalny Koncert ! :)
Fenomenalnie :) Atmosfera, repertuar, Wykonawcy Perfekcja :) Mistrzostwo. :) Oby więcej takich koncertów, nie tylko z okazji 10-lecia :)
Kami, 17.04.16
Adam Sztaba (17.04.16) - 10lecie Sztaby
Koncert był bardzo udany. Muzyka za żywo to jest to-nagrania nie odzwieciedlaja tego. Myslalam ze cala sala bedzie zajeta, ale niestety bylo sporo wolnych miejsc.
Magda, 01.03.16
Profesjonalna organizacja imprezy, miła i kompetentna obsługa, ochrona zauważalna ale nie natarczywa, dobre jedzenie, czyste toalety, to wszystko sprawia,że oglądanie rozgrywek Gdynia Open przez cały dzień nie jest męczące, polecam.
Gdynia Open (01.03.16) - Rewelacja!
Naprawdę warto uczestniczyć w takiej imprezie, można zobaczyć to czego nie widać w TV, poczuć atmosferę, zrozumieć zmęczenie mistrzów, porozmawiać z innymi fanami tego sportu... Emocje meczu finałowego niepowtarzalne... Organizacja imprezy świetna, mimo jakiś niewielkich uchybień. Minus za wpuszczanie na halę rozgrywek z piwem...cięgle było słychać przewracające się kufle...
Anna, 27.11.15
ZAZ (27.11.15) - energetyczna ZAZ !!
Wspaniały dwugodzinny koncert, zaimponowała mi pomysłowa scenografia. Piękna zróżnicowana muzyka to także plus tego koncertu. Miejsce - Arena w Gdyni, bardzo dobre, z dogodnym dojazdem i miejscami parkingowymi. Polecam !
Maciej, 27.11.15
Można było uruchomić dodatkowe wejścia , gdyż było zimno i trzeba było stać dość długo na zewnątrz.Poza tym cała reszta organizacji imprezy poszła ok.
ZAZ (27.11.15) - SUPER KONCERT!
ZAZ pokazała klasę.Nowe aranżacje hitów i wspaniała scenografia!Bardzo dobrzy instrumentaliści , szczególnie sekcja dęta.Publiczność również na wysokim poziomie , jak i organizacja imprezy.Można jedynie pomyśleć o otwarciu kolejnych drzwi wejściowych , tak aby publiczność nie wystawała na mrozie.
piotrula, 27.11.15
ZAZ (27.11.15) - ZAZ
Koncert fantastyczny; ZAZ nie zmieniła osobowości od trzech lat;(pomimo b.dużej popularności) porywająca,energetyczna,dziewczęca.Aranżacja utworów super choć niektóre za bardzo rockowe.Dużym plusem byłby tłumacz dla lepszego kontaktu z publiką.Minus za opóżnienie koncertu.
Piotr, 23.11.15
WSZYSTKO PERFECT!!! Jakość dźwięku, która jest na koncercie najważniejsza, spełniła nasze oczekiwania...
Marcus Miller (23.11.15) - PIERWOTNE DOZNANIA PO KONCERCIE
Koncert spełnił wszelkie oczekiwania... Nawet dzisiaj, dzień po koncercie reminiscencja jest głęboka, a uniesienia muzyczne nadal jak żywe .... Leszek i Marcus byli na wyciągnięcie prawdziwych doznań .... KONCERT - pierwsza klasa, w każdym calu. P
TheAga13, 12.09.15
Gdynia Open (12.09.15) - Prawdziwe święto dla polskich fanów Snookera!
Jeden z powodów, dla których warto mieszkać w Gdyni. Wspaniała atmosfera, dobra organizacja, dużo miejsc parkingowych. Gwiazdy dyscypliny i mecze na naprawdę wysokim poziomie. Wspaniałości dodają głosy Panów Kruka i Jewtucha z czerwonego radyjka. Magiczna impreza, nie do przegapienia!
kshyhu, 08.03.15
Mialem blisko, dobra organizacja obiektu. wszystko jasno oznaczone, toalety, miejsca do palenia, gastronomia i napoje, dobry poziom imprezy
Rocket Festiwal (08.03.15) - na poziomie
Muchy petarda ale krotko, oberschliesen i chemia slabiej alr luxtorpeda i pidzama porno cos pieknego, happysad jak to w nazwie, troche zamula troche ekstra ale wiecej wigoru im sie przyda, generalnie super, organizacyjnie na piatke, elo
Anna, 02.03.15
Gdynia Open (02.03.15) - święto snookera w Polsce
Wspaniała impreza, możliwość kibicowania na żywo największym światowym gwiazdom snookera. Dla fanów tej dyscypliny- impreza nie do przegapienia. Bardzo dobra organizacja, atmosfera, możliwość otrzymania autografów, zrobienia zdjęć z ulubieńcem...
Metalman, 02.03.15
Ochrona rewelacyjna, napoje i posiłki bardzo drogie i niezbyt smaczne. Miłe panie w szatni. Więcej usług nie było.
Gdynia Open (02.03.15) - Rewelacja!
Pełna kultura, świetne widowisko, uprzejma ochrona. Impreza na najwyższym poziomie. Musi być 100 znaków....
Izabela, 06.03.16
Gdynia Open (06.03.16) - Niezapomniane emocje
Świetny weekend i cudowna atmosfera :) niestety odgłos przewracających się pustych kubków po piwie przeszkadzał nie tylko graczom ale i widzom.
Pit, 01.03.16
Gdynia Open (01.03.16) - Uczta dla fanów snookera
Udana impreza, widać doświadczenia z poprzednich lat. Okazja oglądać prawdziwych profesjonalistów z bliska, w realu a nie jak zwykle na ekranach telewizorów. Widać że to są normalni ludzie ze wszystkimi emocjami, ale tak jak sam snooker, prezentują nienaganne zachowanie bez najmniejszej oznaki gwiazdorstwa. Szkoda tylko, mimo kolejnej edycji, nadal nie przyjeżdża do Polski Ronnie OSullivan!
Asia, 27.11.15
ZAZ (27.11.15) - Niezwykła Artystka, niezwykły koncert!
Koncert na światowym poziomie. ZAZ cudowna, raz melancholijna i liryczna w kolejnym utworze energetyczny wulkan. Mimo bariery językowej (francuski) doskonały kontakt z publicznością. Warto było pięć godzin spędzić w samochodzie. Gorąco polecam! Ja nie mogę doczekać się następnej okazji.
Blondi, 10.03.15
Obiekt spełniający oczekiwania - wystarczająca ilość miejsca, czyste toalety, bardzo miła atmosfera. Impreza przebiegła bezproblemowo. Jedyne zastrzeżenie, to długie kolejki do napojów. Zbyt mało punktów sprzedaży.
Rocket Festiwal (10.03.15) - Niezapomniany dzień kobiet
Na Rocket Festival pojechałam głównie dla Pidżamy Porno, która w tym roku aktywowała swoją działalność. Przebyłam 300 km, aby posłuchać ukochanego zespołu na żywo. Niestety, muszę przyznać, że w tej kwestii trochę się zawiodłam. Pidżama występowała na scenie zbyt krótko, jak na(nie tylko moim zdaniem) główny punkt imprezy. Poza tym, impreza udana, dobrze zorganizowana, miejsce także bardzo przyzwoite. Szkoda tylko fanów Pidżamy, którzy oczekiwali więcej od tego koncertu.
Łukasz, 15.07.14
Dream Theater (15.07.14) - Koncert świetny - Wasz system rezerwacji - porażka
Kupowałem bilety online około trzech tygodni temu. System pokazywał, że większość miejsc siedzących na trybunach była już zajęta i były dostępne już tylko pojedyncze sztuki daleko od sceny. Na koncercie natomiast okazało się, że przynajmniej połowa miejsc siedzących, w tym te blisko sceny były wolne. Co tu dalej komentować...
PiK, 11.11.13
Electric Light Orchestra (11.11.13) - ciągle w formie
Panowie z ELO ciągle w formie, chociaż koncert był bardzo krótki. 3 gwiazdki bo nagłośnienie w hali w Gdyni nie należało do najlepszych.
Robert, 03.12.15
ZAZ (03.12.15) - ZAZ w Gdyni
Bardzo udany koncert, super nastrój, pomimo nieznajomości języka świetnie się jej słucha i nastraja, rozbujała nawet leśnych dziadków. Polecam jej koncerty i nie tylko.
fanka, 23.11.15
Leszek Możdżer (23.11.15) - Świetny koncert Afrodeezia
Miałam wielką przyjemność być na koncercie Laszka Możdżera i Marcusa Millera. To co tam przeżyłam trudno jest opisać. To był istny maraton wspaniałej muzyki. Świetne kawałki trio Możdżer, Danielson i Fresco na dobry początek, a po przerwie moc bandu Marcusa Millera. Jak ten człowiek gra i jak się rusza! Dodatkowo wspaniali trębacz i saksofonista. Mino Cinelli na instrumentach perkusyjnych. Koncert wart tych pieniędzy. Trzy godzinna dawka emocji. Wspólne improwizacje i solówki i trochę przemyśleń Marcusa, bo to koncert z przesłaniem.
  • 20 od 23 Recenzje
  • 1
  • 2
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00