Teatr Capitol WARSZAWA - Recenzje

Teatr Capitol WARSZAWA
4.7 (11 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

MSM, 17.10.16
Szach Mat - polecam, dawno nie byłam na takiej prawdziwej sztuce!
Sylwia, 08.03.16
Ich Trzech Tenorów i Ona Jedna (08.03.16) - rewelacja
Super, warto posłuchać, cudowne wykonania arii, przesympatyczna atmosfera, dyrygent z dużym poczuciem humoru:)
rekinia, 08.11.15
Dwie połówki pomarańczy (08.11.15) - brawo!
Cudowna gra aktorów! Zwłaszcza Pani Cynthia - niezastąpiona! Świetna komedia - gorąco polecam! Każdy wyjdzie z ogromnym uśmiechem na twarzy.
Ewelina, 23.08.15
Bardzo klimatyczny teatr, szczególnie dzięki swojemu poprzedniemu przeznaczeniu. Duży, pełen niewielkich zakamarków, gdzie można usiąść i porozmawiać czy napić się kawy. Muzyka płynąca z fortepianu zdobyła moje serce. P.S. Ciekawe toalety na dole :)
Przekręt (nie)doskonały (23.08.15) - Fenomenalna gra aktorska
W pierwszej części spektaklu porozrzucana damska bielizna nie wróżyła dobrego przedstawienia. Jednak z biegiem wydarzeń pojawiały się ciekawe wątki. Jacek Kopczyński i Rafał Cieszyński zachwycali swoją mimiką, mową ciała. Ale fajerwerków ciągle nie było - trochę długo, trochę nudno. Po przerwie za to, zaskoczyły widza nieoczekiwane zwroty akcji. Szalenie zabawne, błyskotliwe. Warto było doczekać do końca intrygi.
Szajka, 17.02.15
KABARET MORALNEGO NIEPOKOJU (17.02.15) - Absolutnie polecam! Śmiechu co nie miara!!!
Jak zwykle niezawodni! Zabawni, śmieszni, piękni i młodzi!!! Czas wykorzystany na maxa, nowe skecze, przyjemny klimat. Nic dodać nic ująć. Miejsce zacne. A tak naprawdę samemu trzeba zobaczyć! Oby nie przegapić.
Sławka, 08.10.14
Dwie połówki pomarańczy (08.10.14) - Goraco polecam!
Swietne teksty, super gra aktorow, smieszne sytuacje i duuuuuzo pozytywnej energii. Polecam kazdemu, kto ma ochote spedzic mily wieczor!
Konrad, 08.10.14
Dwie połówki pomarańczy (08.10.14) - Polecam!!!!!
Bylem z rodzicami i tak mi sie spodobalo, ze zabralem dziewczyne na nasza rocznice. Byla zachwycona! Wyszla usmiechnieta i odprezona, mowila, ze dawno nie byla na tak dobrej sztuce. Polecam baaaardzoooo!!!!
Janek, 08.10.14
Dwie połówki pomarańczy (08.10.14) - Ubaw po pachy!
Dawno sie tak nie bawilem. Dobrze zainwestowane pieniadze w niezapomniany wieczor z tym spektaklem!:) oby robili takich wiecej. Zabawne, lekkie, dobrze zagrane (a i milo popatrzec na Pania Julie Kaminska;)). Pozdrawiam i dziekuje!
Anka, 08.10.14
Dwie połówki pomarańczy (08.10.14) - Swietna sztuka, polecam
Bylam z mezem, bawilam sie wysmienicie. Genialne teksty, ktore warto zapamietac. Pan Jaroslaw Boberek byl niesamowity! Jestem pod wrazeniem i na pewno polece sztuke znajomym.
kasia, 15.07.16
Klimatkerium i już (15.07.16) - Super przedstawienie.
Bardzo zabawna komedia, gra aktorska super. Polecam, warto pójść nawet więcej niż raz. Dawno się tak dobrze nie bawiłam na komedii w teatrze.
Asia, 12.01.15
Kiedy kota nie ma (12.01.15) - Katarzyna Skrzynecka przecudowna !!
No więc tak: komedia taka trochę ku radości gawiedzi. Parę sprośności, mnóstwo nieporozumień, komedia pomyłek. Miłe , lekkie i przyjemne. Absolutnie rewelacyjna Katarzyna Skrzynecka !! Cudowna , lekka,prawdziwa, ciepła. Warto iść chociażby tylko dla Niej.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00