Teatr Ateneum im. Stefana Jaracza WARSZAWA - Recenzje

Teatr Ateneum im. Stefana Jaracza WARSZAWA
4.4 (8 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Dagmara, 01.01.16
Kolacja dla głupca (01.01.16) - Wspaniała sztuka!
Dawno tak dobrze się nie bawiłam! Wspaniałe kreacje aktorskie a w szczególności P. Tyńca i P. Fronczewskiego. Gorąco polecam!
wmarkos, 21.12.15
Andrzej Poniedzielski (21.12.15) - Monday Day - Andrzej Poniedzielski
Fantastyczny spektakl, artysta, jak zwykle, rewelacyjny. Koniecznie trzeba to przeżyć i smakować przez jeszcze długi czas...
Monika, 20.10.14
Siła przyzwyczajenia (20.10.14) - Ciężka sztuka nie dla każdego
Jak w temacie. Miałam przyjemność oglądać tę sztukę. Widać było, że aktorzy poświęcili naprawdę dużo energii i mocno ich to pochłonęło. Po wyjściu z teatru mocno rozmawiałam z koleżanką na temat tego przedstawienia. Ona wyciągnęła inne wnioski niż ja, co jest dosyć fajne, bo każdy odbiera tę sztukę tak jak mu się podoba, stara się dopasować pod siebie. Rola błazna niesamowicie mnie śmieszyła i wnioskować bym mogła iż nie tylko mnie. Naprawdę polecam komuś, kto potrafi się domyślać co autor ma na myśli, bo sztuka ta nie jest sztuką taką, która od razu daje odpowiedzi na nurtujące nas pytania.
WOSiEK, 13.09.17
Monday- Day (13.09.17) - Gorąco polecam
Recital Andrzeja Poniedzielskiego godny polecenia. Artysta w dobrej kondycji w swojej niezmiennej stylistyce. Jeżeli komuś ona odpowiada to powinien to zobaczyć, ja byłem zadowolony.
Jacek, 18.11.16
Kolacja dla głupca (18.11.16) - całkiem udana komedia
Udana komedia omyłek, choć rozkręca się powoli. Warto pójść aby zobaczyć brawurową rolę Krzysztofa Tyńca.
Marysia, 05.10.16
Panie z obsługi sali pomogły nam zdobyć autograf pana Fronczewskiego do naszej książki - dziękujemy!
Kolacja dla głupca (05.10.16) - Do-sko-na-łe przedstawienie
Świetna gra Tyńca, Fronczewskiego, wszystkich, mimo że grali to 850 razy, wciąż bawią tak, że sala huczy od śmiechu. Nawet gimnazjaliści siedzący przed nami na koniec podsumowali: super!
Joanna, 28.05.15
Kolacja dla głupca (28.05.15) - czwórka z plusem
Spodziewałam się więcej (na podstawie innych opinii) a zobaczyłam świetną farsę z chwilami zadumy i cudowną grą aktorską , zwłaszcza pan Krzysztof Tyniec - mistrz!
Andrzej P, 12.04.15
Kolacja dla głupca (12.04.15) - Koncert gry aktorskiej
Wspaniała zabawa ale z refleksją. Fronczewski wspaniały jak zawsze ale w tym przedstawieniu Tyniec jeszcze lepszy. Brawo,brawo.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00