Klub B90 GDAŃSK - Recenzje

Klub B90 GDAŃSK
4.6 (16 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

RebelGirl, 18.03.17
filary trochę psują widok, jeśli się źle stanie, ale to nie jedyny obiekt z filarami. Poza tym wychodząc z klubu po koncercie grali HIMa - szacunek dla fana, piwko i żarełko na miejscu -m ożna było spędzić czas z HIMsterami i podzielić się wrażeniami. Klimatyzacja. Super standard. POLECAM
HIM (18.03.17) - Warszawa i Gdańsk 2015
Niesamowita atmosfera, dzięki fanom HIM i samemu zespołowi. Pełna euforia i szaleństwo. Gdańsk pobił niż Warszawę. Nie zastanawiaj się, kupuj bilet!!!
Michał, 23.02.17
Skunk Anansie (23.02.17) - .... w krainie czarów :)
PETARDA! Tego nie da się opisać. To trzeba przeżyć! To co zrobiła piątka ludzi ze wspaniałą SKIN na czele to po prostu BAJKA.
Justyna, 10.03.16
Bardzo klimatyczne miejsce, po prostu idealne na tego rodzaju koncerty. Łatwy dojazd, dobra akustyka.
HIM (10.03.16) - Wspaniały koncert
Koncert niesamowity, zespół w formie, po prostu cudny wieczór. Świetna atmosfera, publiczność. Warto było, teraz pozostaje tylko czekać na kolejny. ;)
Wojtek, 20.02.16
Dawid Podsiadło (20.02.16) - Dawid Podsiadło
Koncert REWELACJA !!!! Wart każdej wydanej złotówki. Super atmosfera w klubie. Sam wykonawca zaskoczył mnie w stu procentach. Polecam wszystkim
Shady, 20.02.16
Super klimat, klub położony w stoczni Gdańskiej. Piękne widoki żurawi i wszechobecnych pozostałości z dawnych lat. Klub bardzo stylowo wykończony. Jest gdzie posiedzieć i wypić piwo. Obsługa na dobrym poziomie. Jedyna wada, brak klimatyzacji, wentylacji, podczas koncertu doskierająca gorączka w lutym:)
Dawid Podsiadło (20.02.16) - Polecam !
Na żywo Dawid Podsiadło wypada jeszcze lepiej niż na płytach! Super wokal, super klimat. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Adela, 26.09.15
James Arthur (26.09.15) - piękna muzyka, piękny głos :)
Uwielbiam Jamesa Arthura, w jego głosie można się zakochać. Coś niesamowitego, czasami mi się zbierało na łezki -takie emocje.
Aneta, 02.06.15
Wystrój klubu surowy, ale klimatowi, idealny dla organizacji tego typu imprez, obsługa miła, radząca sobie z ilością tłumu.
Selah Sue (02.06.15) - SUPER KONCERT - POLECAM!!
Wokal Artystki nie ustępuje wersji studyjnej, a nawet jest lepszy na żywo! Jestem zauroczona koncertem i zachęcam wszystkie osoby do uczestniczenia w nadchodzących koncertach!
Lilla, 02.06.15
Selah Sue (02.06.15) - idealne miejsce na ten koncert
wszystko ze sobą idealnie współgrało. nagłośnienie dobre, dźwięk czysty. Selah Sue kapitalna!! gorąco polecam.
dziab, 13.03.15
Przestronny klub, sprawna obsługa, dobre nagłośnienie, i świetna oprawa. Bardzo oryginalna okolica klubu B90 - gdańskie doki ze starymi halami, i żurawiami zaraz obok, robią wrażenie!
Black Label Society (13.03.15) - BLS to zawsze dobry wybór! \m/
Co tu dużo pisać o BLS. Jak ktoś ich lubi, to musi ich zobaczyć. A kto widział, ten już wie, i jego zachęcać nie trzeba.
Adriana, 02.12.14
Sprawna obsługa,szybko,bezpiecznie,akustyka,światło ,super! Poza tym fajny ,industrialny klimat,dobrze przemyślana sprzedaż napojów rozliczana specjalną kartą ,którą każdy może doładować odpowiednią dla siebie kwotą.
Gogol Bordello (02.12.14) - TORPEDA!
Polecam bardzo! Koncert przeszedł najśmielsze moje oczekiwania, zespół wraz z liderem żywi się chyba bateriami DURACELL, energia,energia,muzyka,instrumenty,widowisko nie do opowiedzenia. Klub B90 w Gdańsku dobrze zorganizowany,sprawny,wszystko super! Dzięki
Zak, 13.11.15
Carcass (13.11.15) - Carcass B90
Doskonała impreza w świetnym klubie. Legendy metalowego grania - super. Jak dla mnie Voivod dał świetne otwarcie, trochę za krótko. Napalm Death czadowo lecz brakowało mocy, acz koncert mógł się podobać, następnie Obituary choć za bardzo nie lubię to ten set miał moc i ciężar i w końcu Carcass niezaprzeczalny nr 1 tego wieczoru, widziałem wiele roześmianych twarzy wokół siebie, czad, finezja - bomba !!!
Ewxa, 28.09.15
Miejsce klimatyczne, dobra akustyka, trochę słabsza widoczność, szczególnie w przypadku niskich osób. Dobre miejsce na kameralne koncerty.
James Arthur (28.09.15) - Mega przyjemny koncert!
Atmosfera super, miejsce klimatyczne, odpowiednie dla muzyki Jamesa Arthura. Świetny support - Mike Dignam, który podobał mi się tak bardzo, jak występ Jamesa. Akustyka dobra, widoczność mniej (szczególnie dla niskich osób). Doczekałam się prawie wszystkich piosenek, które chciałam usłyszeć na żywo. Dużo miłych słów od Jamesa, świetny kontakt z fanami. To artysta, który naprawdę ceni sobie fanów, pokazuje, że są oni dla niego ważni, docenia ich. W trakcie koncertu można było kupić płytę, a później spotkać się z idolem i dostać autograf - co się potem okazało wcale nie takie łatwe. Niestety minusem koncertu w Gdańsku była ograniczona możliwość spotkania się z Jamesem po koncercie. W pewnym momencie, w trakcie stania w kolejce do spotkania z artystą, ostatnim 10 osobom zamknięto drzwi przed nosem i powiedziano, że koniec rozdawania autografów, bo pierwsze osoby w kolejce nie potrafiły się zachować. Pan ochroniarz był nieugięty, gdyby nie nasz upór, szczęśliwy zbieg okoliczności i tak wielka chęć spotkania się z Jamesem, to wątpię czy w tym momencie cieszyłabym się z podpisanej płyty. Niestety zdjęcia nie mam, bo to i tak cud, że udało mi się go wyściskać i podpisać płytę. Ogólnie koncert super, w odpowiednim miejscu, chciałabym móc przeżyć to jeszcze raz. Czekam na nową płytę Jamesa Arthura i jego szybki powrót do Polski! :)
Arturo Del Rey, 04.06.15
Testament (04.06.15) - Testament 02.06.2015
Koncert sam w sobie udany miła obsługa szczególnie pozdrawiam Panią od kart stołówkowych ale niestety było mnóstwo nie dociągnięć ze strony techników nagłośnienia potężnę brzmienie Testamentu wygenerowne w studiu nie miało przełożenia na koncercie a powinno w założeniu być jeszcze lepiej ,niestety zostało unicestwione; zbyt niskie tony,brak słyszalności wokalu wręcz miejscami przesterowania ,żal poprostu żal ! iż zniszczono taki zespół
Łukasz K., 03.06.15
Ciekawy obiekt. O B90 nie można powiedzieć, że nie ma klimatu. Atmosfera i ludzie są naprawdę genialni. Nagłośnienie bardzo dobre. Na pewno wrócę!
Selah Sue (03.06.15) - Jest boska!
Selah Sue porywa nie tylko głosem, ale również swoim zachowaniem na scenie. Koncert na żywo zdecydowanie wart polecenia!
Jolanta, 02.12.14
Fatalna szatnia. Niemożność płacenia gotówką w barze. Hałaśliwe nagłośnienie. Świetna lokalizacja, dobry dojazd, hotel w pobliżu. Uprzejma ochrona, więcej nie miałam okazji zobaczyć pośród licznie zgromadzonej publiczności rozgrzanej wspaniałą muzyką.
Gogol Bordello (02.12.14) - Najwspanialsza impreza!
Ci niezwykli artyści znów dali wspaniały koncert, z których każdy jest wyjątkowy. Tym razem szczególnego charakteru dodała piosenka Breakoutu - Hutz zaśpiewał ją po polsku.
beata, 10.11.14
Edyta Bartosiewicz (10.11.14) - Wspaniała impreza
Koncert cudowny, Edyta cudowna...można jej słuchać bez końca. Muzycy perfekcyjni.Wszystko pełne smaku i klasy. Świetny support.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00