Teatr Łaźnia Nowa KRAKÓW - Recenzje

Teatr Łaźnia Nowa KRAKÓW
4.7 (6 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

math, 21.02.17
Skunk Anansie (21.02.17) - Zaje... koncert
Witajcie, nie jeżdżę często na koncerty - 2-3 razy do roku, ale ten wczorajszy w Krakowie uznaję za najlepszy koncert na jakim byłem. Skin dała z siebie wszystko, świetny kontakt z publicznością. Nagłośnienie - rewelacja. Już śledzę ich następną trasę. Miejsce na koncert - Teatr Łaźnia Nowa też godne polecenia.
Darek, 21.02.17
Skunk Anansie (21.02.17) - super impreza
klimatyczne miejsce , super zabawa jeżeli będą w Polsce jeszcze raz to będę napewno !!!! Skunk Anansie wymiata !!!!
P+B, 16.10.14
Klasyczne miejsce do akcji studenckiego typu. Wszystko funkcjonuje i jest dostatecznie przygotowane.
Parov Stelar Band (16.10.14) - Wspaniały koncert
Koncert na poziomie Parov Stelar, po prostu czysty elektroswing w atmosferze studenckiej. Telebimy, które podkreślają całą atmosferę koncertu i dają akcji zupełnie inny wymiar.
Anelim, 16.10.14
super miejsce. Łaźnia się do tego nadaje! niesamowita atmosfera, duża przestrzeń, wiele osób pomieści. Lokalizacja też nienajgorsza, ale trzeba popracować nad miejscami parkingowymi...
Parov Stelar Band (16.10.14) - Super. Polecam koncerty każdemu.
Łaźnia Nowa jest super miejscem do tego typu koncertów! Polecam każdemu :) nadaje się na koncerty. Mam nadzieję niedługo pojawić się tam na spektaklu. Huta przyjazna każdemu !
Gosia, 16.10.14
Dobra organizacja-szatnie,ochrona, akustyka. słaba -widoczność i wentylacja, brak parkingu. Poza tym miejsce dobrze dobrane do klimatu muzyki
Parov Stelar Band (16.10.14) - Co za event!
Mega energetyczna impreza! wspaniała muza, rewelacyjna , niezmordowana sekcja dęta , urocza Princess i sam Parov Stelar w akcji przez blisko dwie godziny. Mix elektro ze swingiem i jazzem a do tego gra świateł- mistrzowski spektakl. Publiczność z pewnością utwierdziła PS Band w tym, że Kraków zawsze na Nich czeka z utęsknieniem!
Michał, 16.10.14
Parov Stelar Band (16.10.14) - Parov Stelar to klasa sama w sobie
Po wczorajszym koncercie w krakowskiej Łaźni, ponownie zakochałem się w tym rodzaju muzyki. Wykonania na żywo są rewelacyjne i niestandardowe. Sekcja dęta (trąbka, saksofon) perkujsa, gitara, fantastyczna wokalistka w połączeniu z miksowaniem na żywo przez Parova dają mieszankę wybuchową. Kto nie był, a się zastanawia mam nadzieję że nie będzie miał wątpliwości po przeczytaniu tej recenzji. Jedyne zastrzeżenia jakie miałem, to zbyt cichy mikrofon wokalistki. Reszta pro, szkoda że taylko 1,5h grali :)
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00