Torwar Warszawa - Recenzje

Torwar Warszawa
4 (191 Recenzje)
Atmosfera
Akustyka i widoczność
Toalety
Parking
Obsługa obiektu

Wybrane recenzje obiektu:

Dariusz, 18.06.17
The Piano Guys (18.06.17) - Super koncert.
Zespół The Piano Guys pokazał to z czego jest mi znany a więc wielka radość z grania, świetne przygotowanie do konceru zarówno pod względem muzyki jak i oprawy wizualnej, doskonały kontakt z publiką i wiele wspaniale wykonanych utworów a do tego dużo anagdet o samym zespole czy instrumaentach. Polecam tym którzy nie byli, bo myślę że Ci którzy byli obecni byli w pełni usatysfakcjonowani.
Wojciech, 08.06.17
The Piano Guys (08.06.17) - Wspaniały zespół The Piano Guys
powiem tak pochodzę z Nowego Tomyśla i wiem jedno gdyby był ponownie ich koncert w Warszawie to nie zawahał bym się znów pojechać mimo iż to około 400km w jedną stronę z Żonką tak bardzo nam się podobał ich koncert od początku posiadamy ich płyty lecz po raz pierwszy mieliśmy możliwość słuchać ich występu ja byłem w niebo wzięty małżonka również pozdrawiamy wszystkich fanów i samych członków zespołu The Piano Guys
Ewa, 29.05.17
Jedyne co mi przeszkadzało to, ze w trakcie przedstawienia obsługa badz widzowie otwierali drzwi wejściowe wpuszczając światło, co dekoncentrowało mnie. Irytujący tez byli widzowie, ktorzy w trakcie przedstawienia krazyli po widowni nawet w momencie, kiedy Koty zaczynały juz spektakl. Uważam, że obsługa imprezy powinna była zareagować.
Cats (29.05.17) - Fantastycznie
Przepiękne przedstawienie na wysokim poziomie. Choreografia i scenografia taka sama jak na teledyskach z musicalu. Rewelacyjnie zaśpiewane największe hity. Moment w którym Grizabella śpiewa Memeory az ciarki przechodziły.
Ewa, 22.03.17
Tom Odell (22.03.17) - nieziemscy
To, co Panowie pokazali na wczorajszym koncercie, trudno opisać. Miałam wrażenie, że płyty - chociaż tak perfekcyjne - to jednak są jedynie namiastką ich możliwości na żywo. Fenomenalny występ, świetny kontakt z publicznością, energia rozpierająca Toma i Chłopaków, którą zarażali wszystkich w Torwarze. Osiągi głosowe Toma rosną chyba z miesiąca na miesiąc, a to, co wyprawia na fortepianie zakrawa o kompletne szaleństwo (w najlepszym tego słowa znaczeniu). Nieziemscy, genialni, nie do przebicia! Czekam na kolejny koncert :)
AleksandraR, 13.03.17
FEN (13.03.17) - Dużo wrażeń
Bardzo dobrze zorganizowana impreza, zupełnie inaczej jest zobaczyć to na żywo. Jestem kobietą, która nie ma zielonego pojęcia o sztukach walki (moim tłumaczem był mój partner) natomiast bardzo mi się widowisko podobało. Jeśli chcesz zorganizować podobny wyjazd facetowi, jak najbardziej polecam, gwarantuje że też będziesz się dobrze bawić.
magdab7, 02.03.17
Sabaton (02.03.17) - Fajny koncert
Bardzo dobra organizacja koncertu - TORWAR, dostępne parkingi, obsługa. Sabaton zagrał fajnie, ale nie było efektu wow. Dokładnie jak na płycie, a nie jak na koncercie. Interakcja z publicznością tylko między piosenkami, bo w trakcie utworu musiał zgrać się z podkładem (chóry i klawisze). Jako suport wystąpili Twilight Force - szkoda czasu i Accept - mimo, że stary, najlepszy dzisiejszego wieczora.
yaroa, 20.02.17
Gregorian (20.02.17) - Super koncert
Piękny koncert - jak przystało na zespół Gregorian!!! Gra świateł, gra ognia - prawdziwy spektakl. Atmosfera super. Gdy wrócą na koncert do Warszawy - na pewno przyjdę kolejny raz. Torwar jest idealnym miejscem na taki koncert. Polecam wszystkim posłuchać na żywo Gregorian!
szatos, 19.02.17
Apocalyptica (19.02.17) - Super koncert!!! :)
Świetny koncert!!! Dali czadu,serce drżało,niesamowite przeżycie i zapewne długie wspomnienia będą po tym koncercie ;) Polecam zdecydowanie dla każdego bez względu na wiek ;)
Ewa, 19.02.17
Apocalyptica (19.02.17) - super
rewelacja super impreza , muzyka , wykonawca Zespół dał czadu , publiczność zagotowana, koniecznie wybierać miejsca na płycie Koncert na 100 lepszy niż AC/DC na Stadionie
Ania i Piotr, 19.02.17
Gregorian (19.02.17) - Fantastyczny koncert
Super spędzony czas! Impreza przemyślana i naprawdę atrakcyjna tak pod względem muzyki jak i scenografii. Bawiliśmy się wyśmienicie!
Grażyna, 19.02.17
Gregorian (19.02.17) - Grażyna 18 luty 2017
Wyśmienity Koncert !!!!!!!!!!!! Cudownie ,można naładować baterie na cały rok POLECAM !!!!!!! Cudne Głosy i efekty świetlne , a muzyka coś pięknego
klaraf, 18.02.17
obsługa na poziomie, parking płatny dostępny bez problemów, dostępnych kilka wyjść, brak nadmiernego tłoku
Apocalyptica (18.02.17) - warto!
To był mój pierwszy koncert. Na początku towarzystwo mocno nieśmiałe ale kiedy na scenę wjechała perkusja puściły hamulce ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Koncert wg mnie skromny jeśli chodzi o oprawę ale na poziomie zresztą idealnie dopasowane wszystko do stylu i muzyki i wykonawców. Nagłośnienie mile mnie zaskoczyło. Wszystko idealnie było słychać bez przesady w głośności choć cicho nie było :) jednak każdy dźwięk idealnie było słychać, stworzono idealny klimat bez zbędnego przerysowania lub hałasu. Każdy kto słucha tego rodzaju muzyki będzie zadowolony. Ja polecam.
gabi, 07.01.17
Pierwszy raz byłam na Torwarze i jestem pod wrażeniem. Kabaretowa Atmosfera byłaby wręcz doskonała, gdyby nie żałosny występ Marcina Dańca, który wyraźnie odstawał od znakomitego Bałtroczyka i Ani Mru Mru. Ten pan po prostu chodzi w innej wadze i raczej nadaje się do imprez o niewielkim polu rażenia, w remizach lub na dożynkach.
Magdalena, 29.11.16
Mariza (29.11.16) - Mariza - brakuje mi gwiazdek
Niezwykla i niezawodna. Koncert genialny. Moim zdaniem nie ma lepszych, niz jej koncerty. Wydawaloby sie, ze bedzie spokojnie. Ale nie z Mariza. Mnostwo energii, dobrego humoru i cudowny glos. Niesamowita.
Monika, 27.11.16
Bastille (27.11.16) - REWELACJA!!!
Świetny koncert, na który namówiła mnie córka 16 lat. Wcześniej podpisywanie płyt w Empiku - Chłopaki z BASTILLE wyszli z uśmiechem do fanów, podpisywali płyty, rozmawiali, były uściski i przybijanie piątek :-) Sam koncert SUPER - Chłopaki nieziemsko dają radę! Co za energia na scenie i poza nią - wokalista był chyba wszędzie na płycie i trybunach :-) wspaniałe akcje fanów i reakcje zespołu :-) Miłym zaskoczeniem był support RATIONALE - wokalista z niesamowitym głosem i energią. Przyjemnie się ich słuchało. Warto było się wybrać na to niezapomniane wydarzenie.
Agnieszka, 25.11.16
Bastille (25.11.16) - najlepszy koncert w życiu :) Torwar 24.11.2016
Najlepszy koncert w moim życiu :) Niesamowita atmosfera, każdy skakał, śpiewał - po prostu każdy się świetnie bawił. Wokalista lata po całej sali :D dzięki czemu nawet Ci z ostatniego rzędu czują się przez chwilę jakby byli w pierwszym. POLECAM nie tylko największym fanom :D
Łukasz, 21.11.16
Archive (21.11.16) - Olśniewający
Artyści są klasą samą w sobie, występ fenomenalny wart każdego przejechanego kilometra. Pierwszy raz widziałem Archive na żywo, występ i animację tworzyły całość która zapad w pamięć i pozostawia niedosyt. Polecam w 100
ola, 21.11.16
Archive (21.11.16) - Przepiękny koncert
Bardzo udany koncert Archive w Warszawie; uczta dla oczu i uszu,przepiękny spektakl multimedialny; drugi raz byłam na koncercie grupy w Polsce i tym razem jestem jeszcze bardziej usatysfakcjonowana,niż za pierwszym razem, mimo że wtedy myślałam ,że lepiej się nie da, myliłam się... Nagłośnienie na Torwarze bardzo dobre, bez porównania z kiepskim na Narodowym...
KC, 06.11.16
Tribute to Michael Jackson Symfonicznie (06.11.16) - Świetne głosy, dobra zabawa
Największe przeboje Michaela Jacksona w kapitalnych aranżacjach i świetne głosy m.in Kuby Badacha, Kasi Cerekwickiej i innych mniej znanych, ale genialnie śpiewających piosenkarzy. A przy tym dobra zabawa, bo na koncu sala tańczy. Dodatkową wisienką ma torcie są naśladowcy Króla Popu na sali :D
Karolina, 04.11.16
Twenty One Pilots (04.11.16) - Świetne przeżycie!
Co prawda razem z przyjaciółkami dotarłyśmy na Torwar już w czasie występu supportu (okazuje się, ze BRY na żywo jest jeszcze lepszy), ale zapamiętam ten wieczór na długo! Twenty One Pilots wymiotło nie tylko muzycznie, ale i oprawą - filmy, efekty specjalne, wokalista znikający ze sceny i pojawiający się w różnych miejscach hali, biegający po tłumie w wielkiej kuli, Joshua grający na perkusji ustawionej na płycie, która trzymają fani... I co bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło - brak tzw. bydła, jeśli chodzi o publiczność (przynajmniej w mojej okolicy na płycie). Jedyny problem sprawił nam wyjazd z parkingu pod Torwarem, który zajął nam co najmniej 30 minut, ale w zasadzie mogłyśmy się tego spodziewać.
Callcenter
+48 22 591 83 83

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 18:00


Punkt Eventim ZASP
Al. Jerozolimskie 25 Warszawa

Poniedziałek - Piątek: 10:00 - 19:00